Andrew Cunanan. Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 13 минути, Balkandji1 каза: Възобнових работата си като mystery shopper във фирмата, в която го работех преди няколко години. Трябва да има финансов поток. Днес бях в Метро, нямам думи за цените на храните, толкова са високи. Там видях една гей двойка и единия щеше да ме изяде с поглед, направо забрави за партньора си. Обичам да разбивам семейства. 😂 Иначе в личния ми живот братът на предпоследната ми споделена любов проявява интерес към мен. Той ми е съсед. По-големият брат надума малкия, че правя магии и малкия спря да ме поздравява. Викам така лиии, ще те науча аз теб! 2 месеца по-късно изнендващо ми вика "Добър вечер" и започна да ме разпитва как съм. Той е на 19. Дърт съм, Андрю, но все още обирам точките. Мъжете с добър ген и поддръжка пикират откъм сексапил около 40-те. Виж Рики Мартин и сие. Така че изобщо не си "дърт". Нека вземем за пример 66 годишната Мадона, спяща с 28 годишен, и 50 годишната Гюрулту пълнена като пуйка за Деня на благодарността от 30 годишния Добри. Изобщо няма да се отказваме. Не сме се виждали на живо, но подозирам, че излъчваш магнетизъм, който ги пленява моментално. Отделно перфектно знаеш как да подреждаш нещата в своя полза, а и тези хич не са за подценяване. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.