DevilWish Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Аз като видя, че @meleto си е сменил ника с някъв бозав, а моят отказва да го смени вече 3-та година. Ние двамата когато Преслава изкара ПАК хит. Олелелеееееееееееееееее, какво е туй нЙещУУУУ? Най-добратЪ, най-добратЪ, Петинкооооооооо! Преси е номер 1 ! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 10 минути, DevilWish каза: Ние двамата когато Преслава изкара ПАК ФЛОП. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: ХИТ: БЕБА! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Когато стоиш надупена вече 10 минути на леглото в очакване на снушение с поредния клиент, а той си закопчи панталона, усмихне ти се мазно, метне ти 5 стотака на нощното шкафче и възклине: "ба си хубавия се к с беше". 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 @fengergana мила,гледала ли си The substance? Двете актриси ми напомниха на мен и теб😝 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, xroflx9 каза: @fengergana мила,гледала ли си The substance? Двете актриси ми напомниха на мен и теб😝 Туй си ти? @fengergana туй си ти, скъпа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: Туй си ти? Не,аз съм младото и натокано пиче. Това е @Emanuela.Carey 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, xroflx9 каза: @fengergana мила,гледала ли си The substance? Двете актриси ми напомниха на мен и теб😝 гледах го,но не ми хареса изобщо, а съм фенка на такъв жанр филми но евала на Деми Мур,че на 61 изглежда така 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: @fengergana туй си ти, скъпа. това е задния ми двор след 5 часа млатене нон стоп от кварталните батковци на домашно 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, xroflx9 каза: Не,аз съм младото и натокано пиче. Това е @Emanuela.Carey Под нивото ми е да ти отговарям на провокациите! Мърла! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, fengergana каза: гледах го,но не ми хареса изобщо, а съм фенка на такъв жанр филми но евала на Деми Мур,че на 61 изглежда така Да,скъпа и аз не останах впечатлена. Но все пак браво,че накрая постигнаха ефекта на погнуса в мен каквато беше и целта. Поне мъжкото дупенце във филма да не беше космато. Деми Мур ме кефи повече с ролята си в Писък. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, xroflx9 каза: Да,скъпа и аз не останах впечатлена. Но все пак браво,че накрая постигнаха ефекта на погнуса в мен каквато беше и целта. Поне мъжкото дупенце във филма да не беше космато. Деми Мур ме кефи повече с ролята си в Писък. мила, в Писък е Къртни Кокс, просто са ползвали един и същ доктор с Демито 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 9 минути, fengergana каза: това е задния ми двор след 5 часа млатене нон стоп от кварталните батковци на домашно Ето ги и тях: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, fengergana каза: мила, в Писък е Къртни Кокс, просто са ползвали един и същ доктор с Демито Изложих се! 🥲Щом гледаш хоръри,какво мислиш за Longlegs ? А слашъри гледате ли? Кой е по-добър In a violent nature/Terrifier? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, Andrew Cunanan. каза: Ето ги и тях: нормално да знаеш,все пак и ти беше поръчана🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, fengergana каза: нормално да знаеш,все пак и ти беше поръчана🤪 Тук давам интервю по повод този ивент: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, xroflx9 каза: Изложих се! 🥲Щом гледаш хоръри,какво мислиш за Longlegs ? А слашъри гледате ли? Кой е по-добър In a violent nature/Terrifier? longlegs не съм го гледал, а слашърите са ми любими. Terrifier ми е като пародия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 3 минути, fengergana каза: longlegs не съм го гледал, а слашърите са ми любими. Terrifier ми е като пародия Аз ще го гледам тези дни и ще дам мнение🤪 In a violent nature ми се струва с по-оригинален сюжет. За мен на Terrifier биха се изкефили само някакви психопати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 2 минути, xroflx9 каза: Аз ще го гледам тези дни и ще дам мнение🤪 In a violent nature ми се струва с по-оригинален сюжет. За мен на Terrifier биха се изкефили само някакви психопати. ела да го гледаме вкъщи,мила! ще поканим и танцьорите от клипа на Лидия и като се стреснем,ще ги яхаме🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, fengergana каза: ела да го гледаме вкъщи,мила! ще поканим и танцьорите от клипа на Лидия и като се стреснем,ще ги яхаме🤪 Мила,от всички само Кристиан става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 1 минута, xroflx9 каза: Мила,от всички само Кристиан става. а този с брадата? искам вид,размер,дължина!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Току що, fengergana каза: а този с брадата? искам вид,размер,дължина!!! Ясен ли? Този по-косматичкия? Участаваше в София ден и нощ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Добре, че гледах Европейските музикални награди на MTv от 10 ноември и Испанските награди Los 40 от 8 ноември, че да видя новите изпълнитли как изглеждат. Колко слушам по рдио, в Мола тези песни, а чак сега виждам изпълнителите. Тоя пее уникално- то текст,, музика, глас:: И този, Уникален глас, голям глас: И Тайла: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 18 часа , asylum каза: Щом това харесва и си е избрало мнозинството, нека. Кои сме ние да ги съдим. Явно от това имат нужда в момента. След 10 години друго ще е То не е толкова голямо мнозинство. 4 милиона вота в полза на Тръмп мисля че е. Вървят 50/50 почти винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 преди 14 минути, Fast каза: То не е толкова голямо мнозинство. 4 милиона вота в полза на Тръмп мисля че е. Вървят 50/50 почти винаги. И все пак неговите гласове са с 4 милиона повече от тези в полза на Камила. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.