Fast Публикувано Вторник в 21:42 Report Share Публикувано Вторник в 21:42 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: И все пак неговите гласове са с 4 милиона повече от тези в полза на Камила. Мисълта ми е че половината Америка не иска това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 03:03 Report Share Публикувано вчера в 03:03 преди 5 часа , Fast каза: То не е толкова голямо мнозинство. 4 милиона вота в полза на Тръмп мисля че е. Вървят 50/50 почти винаги. Пак е много. Не е 1-2% - и толкова да беше, длъжен си да уважаваш. Лицемер си 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 03:04 Report Share Публикувано вчера в 03:04 преди 5 часа , Fast каза: Мисълта ми е че половината Америка не иска това. Другата пжловина иска точно това. Уважавай. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 04:29 Report Share Публикувано вчера в 04:29 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: И все пак неговите гласове са с 4 милиона повече от тези в полза на Камила. И реално кой колко гласа в повече има е все тая, ама карай. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 08:56 Report Share Публикувано вчера в 08:56 преди 5 часа , asylum каза: Другата пжловина иска точно това. Уважавай. Ми точно заради това "народът каза" не работи в този случай. Леката преднина говори за липса на общ консенсус. А какъв е смисълът толкова да го защитавате този парцал? Не сте edgy. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 09:10 Report Share Публикувано вчера в 09:10 преди 13 минути, Fast каза: Ми точно заради това "народът каза" не работи в този случай. Леката преднина говори за липса на общ консенсус. А какъв е смисълът толкова да го защитавате този парцал? Не сте edgy. Нито защитаваме, нито хулим. Има различни идеологии и гледни точки. Добре дошъл на планетата Земя. Желая ти бързо приспособяване. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 09:25 Report Share Публикувано вчера в 09:25 преди 14 минути, asylum каза: Нито защитаваме, нито хулим. Има различни идеологии и гледни точки. Добре дошъл на планетата Земя. Желая ти бързо приспособяване. За мен крайните гледни точки не са валидни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 11:37 Report Share Публикувано вчера в 11:37 преди 2 часа , Fast каза: За мен крайните гледни точки не са валидни. Ok 🤷🏻♂️ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 11:44 Report Share Публикувано вчера в 11:44 преди 2 часа , Fast каза: За мен крайните гледни точки не са валидни. И за мен 2+2 не прави 4. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано вчера в 11:55 Report Share Публикувано вчера в 11:55 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: И за мен 2+2 не прави 4. Да root-ваш за някого, който пряко застава против правата ти не те прави по-различен или морално извисен. Не подражавай на Евгени Минчев.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.