Jump to content

Поп Фолк Скандали (Септември 2024)

Препоръчани коментари

преди 38 минути, Just_Me каза:

Глория май вече няма гадже - не се следват с Добри и май си е махнала снимките с него 🤔
@fengergana нападай! (ако ти е по вкуса) :D 

Много е стар за нея. Тя вече се е насочила към мъжа на @Stela - Мастагарков

• Like 1
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Алисия е скрита лесбийка! Всеки ден обикаля с една, която е по-мъжествена от Галин.

Подкрепям малкия и среден бизнес.

Ползвала е Божинов за разплод, а сега ходи по любов! Явно е имала лесбодрами с Джина и Ивена, които и до днес са заедно 🤣

• Like 1
  • Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey надуваме ли Яница?

7-FF63814-5-D36-4523-A79-D-6-C0-E3-CB510

Яница си я пускам веднъж само когато пусне нова песен. Последната й топ песен за мен беше Топ любовник. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Emanuela.Carey каза:

Алисия е скрита лесбийка! Всеки ден обикаля с една, която е по-мъжествена от Галин.

Не ми завиждай,че съм приятелка с Алисия!!

• Haha 1
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, xroflx9 каза:

Недооценен хит!

Текста много бързо омръзва. Много ме зариби в началото, но сега не можеш да ме накараш да си я пусна.

Беше ли ти Яко май се оказа моя фаворит от "албума". Има повече потенциал за продължително слушане. Както някой тук беше писал "Пашевата версия на Прощавам ти".

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Тази седмица са Яница, Мария и ДесиСлава. Коя ще изкара най-успешната песен?

Аз залагам на Десс заради носталгичния фактор.

Само на Деси да не е кавър на Бели нощи. С този втори тийзър дето пусна така изглежда. 

преди 2 часа , Just_Me каза:

Глория май вече няма гадже - не се следват с Добри и май си е махнала снимките с него 🤔
@fengergana нападай! (ако ти е по вкуса) :D 

как да не ми е - леко грозноват, 2 метра висок мускулест мъж да чупи мен и мебелите у нас с мен, и да пълзя в краката му 🤪

• Haha 3
  • Wow 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, fengergana каза:

Само на Деси да не е кавър на Бели нощи. С този втори тийзър дето пусна така изглежда.

🤪

Според мен няма да е кавър, а просто ще има интро ретроспекция, за да изглежда по-зрелищно.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, fengergana каза:

Ще има мотиви от “Бели Нощи” както тази на Анелия имаше мотиви от “Погледни ме във очите”.

Явно това е цялата цел на Токича.

Да очакваме Гертруд с “Губя те бавно” @Gerganafen

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Разбира се, че ако не пусне песента през август, ще я пусне през най-слабия ден от седмицата... И то в канала на Токича 😆 Усещам титаничен флоп, който едвам и песните на Айван ще мине, но поне ще е ТОП качество, струва ми се...

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, SG каза:

Разбира се, че ако не пусне песента през август, ще я пусне през най-слабия ден от седмицата... И то в канала на Токича 😆 Усещам титаничен флоп, който едвам и песните на Айван ще мине, но поне ще е ТОП качество, струва ми се...

Все песимистично, фаталистично и мрънкащо. Я денят, я месецът ще са проблем. Ми часът? Истинският хит нищо няма да го спре да се прояви.

• Like 3
  • Thanks 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Emanuela.Carey каза:

Ще има мотиви от “Бели Нощи” както тази на Анелия имаше мотиви от “Погледни ме във очите”.

Явно това е цялата цел на Токича.

Да очакваме Гертруд с “Губя те бавно” @Gerganafen

Искам и на Гери видео обобщаващо най-силните й моменти.:heart: Т.е. хитът за танковете и побеснялата Гала хвърляща сценарии. :D

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, asylum каза:

Все песимистично, фаталистично и мрънкащо. Я денят, я месецът ще са проблем. Ми часът? Истинският хит нищо няма да го спре да се прояви.

Все още не съществува песен в историята на жанра която не е станала хит, защото е излязла във вторник, тази ще е първата :1000(29):

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, asylum каза:

Вярно си е. Ама трябва и стратегия за изпълнители с почти 30 години кариера, които в последните години и без друго едвам кретат и публиката не ги отразява толкова.

Сподели в други сайтове

Искам Гери и Деси са да кралиците на Токича Прожектс.:heart: Тамън Десс стана брюнетка и няма да са съвсем като Тройници. :D

На Аня песента от него има 2 милиона, не е чак толкова зле. Дуетът й с Илиян също има толкова.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Gerganafen каза:

Искам Гери и Деси са да кралиците на Токича Прожектс.:heart: Тамън Десс стана брюнетка и няма да са съвсем като Тройници. :D

На Аня песента от него има 2 милиона, не е чак толкова зле. Дуетът й с Илиян също има толкова.

Те 2та милиона са днешния еквивалент на някогашните 5-6М. Приличен сезонен успех.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Те 2та милиона са днешния еквивалент на някогашните 5-6М. Приличен сезонен успех.

Чакаме Десс да спасява Токичовия канал, защото най-гледаната песен няма и 100К😢 Трябват му проекти с утвърдени звезди. Анелия не му направи услугата песента й да е в неговия канал.

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , meleto каза:

Между другото преди няколко месеца гледах ТВ Планета - тая телевизия не е мръднала от 2005 година. Едни и същи шапки, цялостна визия. Може би клиповете като са с добро качество е ок. Но Планета Фолк - божеее.... то размазана картина, не можеш да разбереш кой пее. Някакви песни от едно време. Потрес. Но за 1 000 зрители дневно - толкоз.

Да, когато припевът представлява една дума не е трудно :D 

Планета доста се е променила от 2005-та насам, най-малкото тогава излъчваха тотални хитове, имаха концерти, турнета и над 100К зрителя дневно, а днес.... нищо не е останало.

Сподели в други сайтове

• Ergeni changed the title to Поп Фолк Скандали (Септември 2024)
  • Stela locked this Тема
  • DevilWish unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...