Jump to content

Поп Фолк Скандали (Септември 2024)

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Сменила е премиерата за утре. Нещастница!

Лидерката иска да даде 1 ден преднина на Деси и Яница преди да ги смаже с 3 милиона гледания за 10 минути. ХИТ МАРИЯ ИНДИЯ

• Haha 4
  • Love 2
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Тази година в Слънчев Бряг ми направи впечатление наличието на немалко работници на българска територия от Узбекистан. Млади узбеки опъват каиша на морето за нелоши заплати.

Като бях малък, а после тийнейджър българите чакаха летния сезон, за да ходят да работят по морето и да изкарат добри пари. Какво се случи? Толкова ли е ниска безработицата в България вече, че се налага да внасяме работници от чужбина? Или българите не щат да работят?

Учудвам се как толкова бързо се превърнахме от нация на гурбетчии в такава, която посреща гурбетчии.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Оригиналът е една от емблемите на Пайнер и затова я въртят.

Пайнер поначало вече не е в предишния си статут на действаща фирма. Разграден двор, който е достъпна платформа за всеки. Излъчват дори Рени, която преди ги критикуваше, мисля че и Камелия.

Това ми е ясно. Но не слагат PLANETA PLAYNER в плочката, ако не е продуцирано от тях. Когато е външна продукция и е с платена ротация просто не пишат нищо или пишат фирмата на изпълнителя.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

Това ми е ясно. Но не слагат PLANETA PLAYNER в плочката, ако не е продуцирано от тях. Когато е външна продукция и е с платена ротация просто не пишат нищо или пишат фирмата на изпълнителя.

Те и са го написали странно в публикацията: "един от най-големите хитове на Пайнер". Т.е. все едно певицата коя е?💀

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

Сменила е премиерата за утре. Нещастница!

Ако жена изневерииииииииииииииииииии, а мъж ял боб се изпърдиииииииииииииииииииии ❤️ 
Хит! 

• Haha 1
  • skull 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Те и са го написали странно: "един от най-големите хитове на Пайнер". Т.е. все едно певицата коя е?💀

Нали трябва да се потупат в гърдите, че при тях всичко е първо :D

Иначе да, помня я тази песен като излезе и звучеше и се слушаше яко.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, FolkEmpire каза:

Да, това конкретно е странно, защото изглежда като ко-продукция на Пайнер с Токича, а те вероятно не са си мръднали пръста за нищо. Предполагам, че при тях нещата са съвсем хаотични към днешна дата. Както например се водят замесени в концерта на Преслава, но междувременно ми беше подшушнато, че тя вече работила и със Сашка, която пък подпомогна Софка за нейните концерти (клетата Прес, не знае какво я чака ако наистина е преминала от едното на другото).

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Olay каза:

Софи може да е напълнила Арена Армеец, Тонката Арена София, но Преслава ще смаже в арена осем осем осем осем

името ми вайбва на м-тел и турнетата само с по 8 изпълнителя. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Gerganafen каза:

Те и са го написали странно в публикацията: "един от най-големите хитове на Пайнер". Т.е. все едно певицата коя е?💀

От толкова обработки на гласа аз мислех, че Токича версия на Бели нощи се изпълнява от Биляна/ Татяна/Милица....

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, DevilWish каза:

Ако жена изневерииииииииииииииииииии, а мъж ял боб се изпърдиииииииииииииииииииии ❤️ 
Хит! 

Ако жене ти се изпърди, вади го бързо ти, че да не ти го осмърдиии!

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Balkandji1 каза:

Тази година в Слънчев Бряг ми направи впечатление наличието на немалко работници на българска територия от Узбекистан. Млади узбеки опъват каиша на морето за нелоши заплати.

Като бях малък, а после тийнейджър българите чакаха летния сезон, за да ходят да работят по морето и да изкарат добри пари. Какво се случи? Толкова ли е ниска безработицата в България вече, че се налага да внасяме работници от чужбина? Или българите не щат да работят?

Учудвам се как толкова бързо се превърнахме от нация на гурбетчии в такава, която посреща гурбетчии.

Бившите съветски републики са само началото. Заводите в индустриална София са превзети от индийци, скоро те ще карат и градския в Пловдив. 

Нормално, хората работят читаво за подслон, храна и 500 лв, които вкъщи са някакви впечатляващи пари.

Нашите почват интервюто с претенции за дните за свежи плодове, наличие на джаги в офиса и мръщене на 2000 лв стартово.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Звученето на Токича беше dated още през 2006-та, а сега е тотално демоде.
Добре, че Фатмишка не окепази този химн с ремикс от него. Реликва като това не трябва да се пипа:

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Много ясно, че са две различни певици. 
На първият клип е певицата Галена, а на втория - певицата Галя. Даже и на плочките го пишЕ!

Но на Планета си пишеше Галена, а не Галя!!!!!

преди 13 минути, Thecranfan каза:

Бившите съветски републики са само началото. Заводите в индустриална София са превзети от индийци, скоро те ще карат и градския в Пловдив. 

Нормално, хората работят читаво за подслон, храна и 500 лв, които вкъщи са някакви впечатляващи пари.

Нашите почват интервюто с претенции за дните за свежи плодове, наличие на джаги в офиса и мръщене на 2000 лв стартово.

И тук ще стане гето като в Западна Европа.

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Olay каза:

Софи може да е напълнила Арена Армеец, Тонката Арена София, но Преслава ще смаже в арена осем осем осем осем

Половин час докато кажеш Арена 8888 🤣

Само 8 часа учим, само 8 часа спим, а в останалите 8 гаджета въртим

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, FolkEmpire каза:

Хазарт и залагания по мачове...

Да добавят и кекс услуги. Какво е хазарт без к**ви?

П.П. Защо се..кс е забранена дума?

• Like 4
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, FolkEmpire каза:

Ако жене ти се изпърди, вади го бързо ти, че да не ти го осмърдиии!

Тя вече като го е направила и да го извади - полза няма. :D Особено ако е Мареният г*з.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DarkChild каза:

Да добавят и кекс услуги. Какво е хазарт без к**ви?

П.П. Защо се..кс е забранена дума?

Е да ама едното е незаконно а другото е законно и не става :D Ако проституцията беше легална в БГ със сигурност щеше да има и такава секция :D

По Планета 4К май не са заредили още новата на Яница, в момента върви предния й кавър от Пашев :D

Сподели в други сайтове

За трети път чувам надута "Моята принцеса" из Пловдив. Никоя песен не съм чувал повече пъти да слушат случайни хора през тази година. Хит сред народа!

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:

Щеше да е култово да не се появи на снимките на клипа, както прецака ЕклеРени 🤣

Очевидно не се е появила и за нейния клип, та са викнали Емилия да снимат вместо нея. 

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked this Тема
  • DevilWish unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...