DevilWish Публикувано на Септември 3 Report Share Публикувано на Септември 3 Музика: Giorgos Kalogerakos и Diamond Beat Production Текст: Петя Радева и Diamond Beat Production Аранжимент: Diamond Beat Production Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 От първо слушане не мога да кажа, че е най-доброто от нея, но ми харесва повече от "Най-добрата" и "Сипвай". Видеото е добро. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 На първо слушане не ми е ударен хит Ще си я пусна още 10 пъти, за да ме зариби и да я спамя. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Липсват ми catchy фрази в текста,но от всичките й повторения на Въртележката това е най-доброто,така че хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 на Яница от 2012 щеше да й се получи с това,но Яница от 2024 може повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Пореден флоп. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Ужасна. Нещо изпяването ли? Текстът ли? Като цяло не ми е запеваема. Флопаджийка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Бива но незнам какъв е този филтър който са ползвали за записа на гласът им но е ужасен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 преди 8 минути, meleto каза: Ужасна. Нещо изпяването ли? Текстът ли? Като цяло не ми е запеваема. Флопаджийка. Текста - повтаря тематиката на песните си. След "Топ любовник".... само "Съвършенство" се получи. Аз харесвам "Дръж ме", но след 2022 няма хит..... Съмнява ме да се получи, но както казах успех. Харесвам я, да се стяга! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 15 минути, DevilWish каза: Текста - повтаря тематиката на песните си. След "Топ любовник".... само "Съвършенство" се получи. Аз харесвам "Дръж ме", но след 2022 няма хит..... Съмнява ме да се получи, но както казах успех. Харесвам я, да се стяга! Мина й времето на Яна. Това е положението. Не сме 2016 да й минава еднообразието. Време е да се преориентира. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Готина е, но нещо липсва. Според мен е по-добре, че ще зариби бавно, отколкото да омръзне бързо. Топ клип 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Пореден съсипан оригинал: Според мен са я забавили защото Пашев е пробвал да си пише музиката негова, но са го гепили. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Пак ли кавър ма Яницо-Баницо... Иначе напомня на Ламборгинито на Ванча. В оригинала има повече качествен саунд. Въпреки, че Пашката се сети да си намери някой да му мастерира, че последните му песни бяха много зле откъм звук. Обаче и той е решил да наблегне на баса, усеща се как е на границата да изгърми извън графиката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Сигурен бях,че ще бъде флоп! "Нищо,че е луда" 2 ама бедната версия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Хубавото тук е, че няма и 3 минути! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Ако не беше качила teaser снимка преди над месец и половина щеше за мен да мине като "просто заглавие". Ама просто за това нещо да съм чакал толкова е абсурдно. Става за бройка, но бе си струва и 1 седмица да чакаш за това. Видеото е яко, определено, въпреки че тя самата не е вложила кой знае колко. Хората, които са го обработвали да му мислят. В текста няма нищо по-грабващо, в изпяването също - на места даже не ми харесва силата на гласа ѝ как идва спрямо мелодията. Не звучи доизпипано, според мен. Освен да се връщам към ,,AMG истерия’’, ,,’’За големите мъже, ,,Я се успокой’’, ,,Бом, бом’’, които последните дни слушах хаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Следващите песни на Яница, след Въртележката и Пързалката На катерушката На люлката На пясъчника ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Аз преди време бях писал текст за песен ,,Пързалка’’ и сега го видях и определено на мен повече ми харесва от сегашния текст на нейната песен хаха. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 9 часа , Lelqtian каза: Следващите песни на Яница, след Въртележката и Пързалката На катерушката На люлката На пясъчника ... И накрая един албум На детската площадка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 На Пашев май му свършиха парите и почна да работи с външни изпълнители - Яница, Коцето, Алисия... а бяха времена, в които му вървяха изпълнителите. Ами, честно казано това е Яница от "Хубаво го запомни", ей тоя вайб ми е, от тези години - 2015,2016, но не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 39 минути, alisali1234 каза: На Пашев май му свършиха парите и почна да работи с външни изпълнители - Яница, Коцето, Алисия... а бяха времена, в които му вървяха изпълнителите. Ами, честно казано това е Яница от "Хубаво го запомни", ей тоя вайб ми е, от тези години - 2015,2016, но не е лоша. Винаги е работил с Аня, Коцьо и други. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.