asylum Публикувано на Септември 5 Report Share Публикувано на Септември 5 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Не мислех даже да го пусна, но..... песента е много добра! Не очаквах! Момичетата пеят ненормално добре! Харесва ми и честно казано това ще го слушам! Много Куку-Бенд Вайб има, но и някаква носталгия. Песента е чудесна! Чуйте я! Струва си! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Друго си е с живи инструменти! Браво ! Супер проект 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Малко ми бие на това 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Горе темата! Тази песен е брутална! Чуйте я! Мисля, че има хора на които ще се хареса. @meleto какво мислиш? @Lelqtian 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час, DevilWish каза: Горе темата! Тази песен е брутална! Чуйте я! Мисля, че има хора на които ще се хареса. @meleto какво мислиш? @Lelqtian Бива. Няма да я слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 часа , DevilWish каза: Горе темата! Тази песен е брутална! Чуйте я! Мисля, че има хора на които ще се хареса. @meleto какво мислиш? @Lelqtian Наистина не е зле. Но сякаш живите интструменти малко дразнят. Дават ми усещане, че е полу лайв. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.