DevilWish Публикувано на Септември 6 Report Share Публикувано на Септември 6 Музика и аранжимент: Артур Надосян Текст: Вили Русева Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Голям глас!!! Тази песен не е за всеки. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 кавър на Лили Иванова ли е това 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Тази песен не е ли стара? Имам чувството, че съм я чувал вече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Песента не е нова. Писана е за Лили Иванова, която не я е изпяла и в последствие автора я предлага на Софи. Има я качена в неговия канал още преди 3 години. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Току що, Stela каза: Песента не е нова. Писана е за Лили Иванова, която не я е изпяла и в последствие автора я предлага на Софи. Има я качена в неговия канал още преди 3 години. Хаха аз защо реших, че я пуска днес? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 5 минути, DevilWish каза: Хаха аз защо реших, че я пуска днес? Ами не знам. Не си знаел и може би не си я чувал. Ще ти простим. Иначе наистина днес я е качила в канала си, не знам защо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Току що, Stela каза: Ами не знам. Не си знаел и може би не си я чувал. Ще ти простим. Иначе наистина днес я е качила в канала си, не знам защо. Точно щях да пиша, че ми е като песен на Лили Иванова.. Тя била за нея. Но да, за тази песен си трябва глас.... Според мен е по-скоро за ценители, това не е точно поп-фолк. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Току що, DevilWish каза: Точно щях да пиша, че ми е като песен на Лили Иванова.. Тя била за нея. Но да, за тази песен си трябва глас.... Според мен е по-скоро за ценители, това не е точно поп-фолк. Добре се е справила Софчето. Поизбягала е от фолк звученето в изпяването. Лили Иванова не я харесвам, но Софка е от малкото дето може да изпее нещо като нея. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 преди 2 минути, Stela каза: Добре се е справила Софчето. Поизбягала е от фолк звученето в изпяването. Лили Иванова не я харесвам, но Софка е от малкото дето може да изпее нещо като нея. Да, много добро изпълнение и ме изненада приятно. Преди време май пак имаше една такава песен или съм слушал това и не си спомням 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.