DevilWish Публикувано на Септември 6 Report Share Публикувано на Септември 6 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Много са долни, експлоатирайки таланта на момчето. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Няма да стигне песента с Коцето! Тази няма хитов потенциал за разлика от "Моята принцеса", колкото и да не я харесвам. Ако се получи нещо, то ще е само заради момченцето, но съм сигурен, че всеки ще слуша повече дуета с Константин. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Знаех си, че ще е слаба. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, Sunlight каза: Знаех си, че ще е слаба. Константин може да се появи веднъж на няколко години с песен, но съм му признал нюхът за хитове! Следователно, тези нямат такъв..... нищо, че харесвам песни много на Ванеса, има тук-там някой хит, дуета с Робов - Аномалия.... но идея си нямат от хитови песни....... както казах и да се получи нещо, ще е само заради малкия който се е раздал в песента, а тя е толкова скучна..... че не знам дали и преди 20 години щеше да е хит. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 минута, DevilWish каза: Константин може да се появи веднъж на няколко години с песен, но съм му признал нюхът за хитове! Следователно, тези нямат такъв..... нищо, че харесвам песни много на Ванеса, има тук-там някой хит, дуета с Робов - Аномалия.... но идея си нямат от хитови песни....... както казах и да се получи нещо, ще е само заради малкия който се е раздал в песента, а тя е толкова скучна..... че не знам дали и преди 20 години щеше да е хит. Taka si e. Aз пък сега ще се сдобия с диска на Коце- Върни се най-накрая, ще ми го пратят в понеделник. Откога го търся. Само него нямах . 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Малкия прави песента, тия двамата натегачи са излишни. Генерално, румънците правиха такива песни преди 20 години.... никаква мисъл за развитието на този малкия, никакво новаторство, всичко крадено, чуто, видяно... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 единсвеното,което става от целия проект е 🍌 ми от Робов 🤪 3 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Хит! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Песен, клип, визия, идеи, концепция с два клипа едното продължение на другото 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 ₺OMA$ x AL€X ₽O฿OV x VA₦€$$A 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 не става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Хубава работа ама … 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Пак гаден запис - звука е отврат. Явно песента на Яница сама си е търсила човек за мастер. Пашев нещо яко може и звучи гадно. Това цигане е адски противно с това гадно гласче и фейс на мургаво кюфте. Ако я беше изпяла само Ванча щеше да е супер ама... Напомня на Милион на Денис и Ана. Сега се сетих и за Нищо на Преслава преди 2 часа , ANGEL каза: Малкия прави песента, тия двамата натегачи са излишни. Генерално, румънците правиха такива песни преди 20 години.... никаква мисъл за развитието на този малкия, никакво новаторство, всичко крадено, чуто, видяно... Минала е тази боза през хитачките на румънците... По-скоро опит за модерно звучене но излязло през задника на Пашев... преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Много са долни, експлоатирайки таланта на момчето. Голям талант - цвилене като заклано агне + обработки и звучащо допълнително още по отвратително. преди 2 часа , DevilWish каза: Няма да стигне песента с Коцето! Тази няма хитов потенциал за разлика от "Моята принцеса", колкото и да не я харесвам. Ако се получи нещо, то ще е само заради момченцето, но съм сигурен, че всеки ще слуша повече дуета с Константин. Тя и онази какафония с отсвир като от развален грамофон и надраскана плоча по която е драскала котката е тотаен траш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Много са долни, експлоатирайки таланта на момчето. Каква ти експлоатация. Много такива песни по света има и всички са доволни. Оная Паола, дето се върти по Планета, и тя ли е експлоатирана!? 🙄 Хит! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Харесва ми повече от "Моята принцеса". Особено накрая се е получило топ. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Какъв е хайпа сега по това детенце с пискливия глас? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 11 часа , asylum каза: Каква ти експлоатация. Много такива песни по света има и всички са доволни. Оная Паола, дето се върти по Планета, и тя ли е експлоатирана!? 🙄 Хит! Да ги пратят да копат кървави диаманти в Африка. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 3 часа , DarkChild каза: Да ги пратят да копат кървави диаманти в Африка. Дъртата и Ръбов нямат нужното ЕГН за тоя бизнес ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 15 часа , Thecranfan каза: Какъв е хайпа сега по това детенце с пискливия глас? На МанGO-Тока новия хит сигурно ще е там нали преобладават такива повечето. И те си обичат материала да го папат и да се фукат с него. Сигурно като влезе в пубертета рязко ще му изчезне "таланта". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, FolkEmpire каза: На МанGO-Тока новия хит сигурно ще е там нали преобладават такива повечето. И те си обичат материала да го папат и да се фукат с него. Сигурно като влезе в пубертета рязко ще му изчезне "таланта". Абе аз чувам за къде е правена, ама това дете пее все едно току-що си е счупило лопатката за пясък, което баща му е казал да не чупи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Само на мен ли не ми хареса нищо от тая песен? Предната беше готов хит и стана такъв. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не е толкова лоша песента. даже като я заслужах днес откакто я започнаха днес в Hot да я пускат си е много смислен текста , И даже е гръмнала в Тик Ток. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.