Emanuela.Carey Публикувано на Септември 12 Report Share Публикувано на Септември 12 ► Muzika: Kyriakos Papadopoulos ► Tekst: Pavle Subotić (Serbian part), Siana (Bulgarian part) ► Aranžman: Daniel Ganev 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Бях сигурен, че ще е гръцки кавър - жалко, очаквах нещо ново. Иначе 100% ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Оцет 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 От много отдавна песен или дует на Азия не ми беше харесвал толкова много. 😮 Много е добре. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Противни са ми и двамата, така че няма как да ми хареса… така ли мисли да си напълни Арената… дано не успее. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Става за едно слушане. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Кои са тия 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 12 Author Report Share Публикувано Септември 12 Току що, asylum каза: Кои са тия дует Каризма 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: дует Каризма Индира Радич и брадясалата Ивана. 5 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Не бих я пуснал втори път, нищо интересно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Азис защо не прави самостоятелни песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 4 минути, GSA каза: Азис защо не прави самостоятелни песни? Щото е изгодно да му плащат проектите и пак да го водят топ звезда. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Тоя пак квичи като заклана кокошка... Няма оттърване от него. Някакъв микс ми е между Airport и А+Г=ВНЛ. Не знам защо ми звучи като правено от Асенов. А пише Ганев... Много слабо се е представил тук имайки предвид, че е работил за такъв ранг изпълнители. преди 1 час, asylum каза: Кои са тия Ташко и Азлъ преди 28 минути, GSA каза: Азис защо не прави самостоятелни песни? Спря да получава факсове след Хабиби 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 7 минути, FolkEmpire каза: Тоя пак квичи като заклана кокошка... Няма оттърване от него. Някакъв микс ми е между Airport и А+Г=ВНЛ. Не знам защо ми звучи като правено от Асенов. А пише Ганев... Много слабо се е представил тук имайки предвид, че е работил за такъв ранг изпълнители. Баш като аранжимент на тенекията звучи... де да правеха дуети като "Как си ти", всичко е много постно и семпло вече 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 1 минута, lucellent каза: Баш като аранжимент на тенекията звучи... де да правеха дуети като "Как си ти", всичко е много постно и семпло вече Не им се занимава. Но искат свежи кинти от участия Нагла работа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Бях сигурен, че ще е гръцки кавър - жалко, очаквах нещо ново. Иначе 100% ще е хит. Пападопулос направи 2 или 3 авторски песни за последния албум на Теа, това също може да си е оригинал 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Скука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Оригинала на кого е или е авторска за Теа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 51 минути, stereoto_ каза: Оригинала на кого е или е авторска за Теа? На Емануела е 1 3 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 преди 11 часа , Just_Me каза: Пападопулос направи 2 или 3 авторски песни за последния албум на Теа, това също може да си е оригинал 🤔 Може и да е нова, въпреки че звучи доста познато от някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 ще стане хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 19 часа , Сцената обичам лудо каза: Не бих я пуснал втори път, нищо интересно. Ами като не разбирате от музика 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ама изобщо не ми хареса. Супер далече е даже. Яко е, че на доста хора им харесва, но не е моето. 1 мин. мелодия, за начало, аз не влизам там за 1/3 инструментал в началото. Текстът не е отличаващ се. Видеото не е нищо особено. Не ми е по вкуса, както казах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 От 12.09.2024 г. от 21:39, asylum каза: Кои са тия Райна и Константин след мозъчна лоботомия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.