xroflx9 Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Разгледах им визитките на тези от 100те гривни. Ами освен по-разнообразните професии и по-красивите мъже друго по-интересно не видях на този етап🥴 В Игри на волята вече някои почват да ме дразнят много сериозно и ме избива на агресия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 3 минути, xroflx9 каза: Разгледах им визитките на тези от 100те гривни. Ами освен по-разнообразните професии и по-красивите мъже друго по-интересно не видях на този етап🥴 В Игри на волята вече някои почват да ме дразнят много сериозно и ме избива на агресия E какво повече очакваш да видиш при разглеждане на визитките Единият отбор се казва Глория и на входа на лагера имат нейни плакати. Много по-разчупено от дървените ИВ. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 45 минути, Blueberry каза: E какво повече очакваш да видиш при разглеждане на визитките Единият отбор се казва Глория и на входа на лагера имат нейни плакати. Много по-разчупено от дървените ИВ. Да, определено кастът е по-интересен и понеже няма стар сезон - не репликират образи от предни издания. Аз вече спрях да гледам ИВ. Не знам дали тия гривни ще са ми достатъчно интересни, но в случая определено е по-доброто реалити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 16 Author Report Share Публикувано Септември 16 Много е несправедлива продукцията към участниците,които си спечелиха кастинг битките миналата година. Вчера онзи го изгониха,днес пратиха тази от червените на блатото..мисля че от там ще се спасят Стан,онзи от френския легион,Галина и Мартин,другите са аут. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 7 часа , xroflx9 каза: Много е несправедлива продукцията към участниците,които си спечелиха кастинг битките миналата година. Вчера онзи го изгониха,днес пратиха тази от червените на блатото..мисля че от там ще се спасят Стан,онзи от френския легион,Галина и Мартин,другите са аут. Много смотано как биха шута на цял отбор само след една битка. Поне да бяха изиграли още 1-2 игри. Те хората са се готвили с месеци за това предаване и накрая стана "здрасти-чао".. Поне зелените се отърваха от блатото, заслужаваха си победата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 11 часа , Blueberry каза: Единият отбор се казва Глория АААААААААААААА! Сериозно ли? Кът си забият по един шЪмар и гривните ще им паднат. И мен ме дразни колко са несправедливи към хора които са преминали през кастинг битките @xroflx9 За сега има най-добрият рейтинг, но ще видим колко дълго точно.... С такива мръсни игрички..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 35 минути, DevilWish каза: АААААААААААААА! Сериозно ли? Кът си забият по един шЪмар и гривните ще им паднат. И мен ме дразни колко са несправедливи към хора които са преминали през кастинг битките @xroflx9 За сега има най-добрият рейтинг, но ще видим колко дълго точно.... С такива мръсни игрички..... Това е заблуда. БТВ печели сред цялата аудитория 4+, докато НОВА доминира в 18-59. Реалният победител е БТВ, щото все пак имаме 4-17 и 60+, които обръщат нещата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 2 минути, meleto каза: Това е заблуда. БТВ печели сред цялата аудитория 4+ Какво? Това наистина ли? Аз имам друга информация? Не, че тук е темата, но колко като времетраене е новото предаване на БТВ и кога го дават? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 4 минути, DevilWish каза: Какво? Това наистина ли? Аз имам друга информация? Не, че тук е темата, но колко като времетраене е новото предаване на БТВ и кога го дават? ТВ зрителите предпочетоха bTV в събота вечер - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG Двойната премиера на музикални предавания привлече най-голям дял зрителска аудитория - „Гласът на България“ е категоричен фаворит сред предаванията в съботната вечер с над 636 хиляди среден брой зрители, които са проследили първите музикални битки, „Коя е тази песен?“ направи своя дебют с водещ Керана и музикантите на Ку-Ку бенд, а... Eдна и съща компания - ГАРБ - мери. Само че както се вижда БТВ е с повече зрители от НОВА. Но това не трябва да учудва. От години графиката е същата. Даже е странно, че разликата е само 50к, това означава, че 4-17 тотално отсъстват от екрана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 9 минути, DevilWish каза: Какво? Това наистина ли? Аз имам друга информация? Не, че тук е темата, но колко като времетраене е новото предаване на БТВ и кога го дават? От 20.00 до 22 като гледах програмата бяха в сряда и четвъртък, а понеделник и вторник от 20 до 23, но не знам дали не е само за началото така. Но го нямаше от петък до неделя. Което е далеч по-приемливо от ИВ дето по 2-3 часа всеки ден. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 23 минути, meleto каза: От 20.00 до 22 като гледах програмата бяха в сряда и четвъртък, а понеделник и вторник от 20 до 23, но не знам дали не е само за началото така. Но го нямаше от петък до неделя. Което е далеч по-приемливо от ИВ дето по 2-3 часа всеки ден. А кога е започнал първия епизод? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 3 минути, DevilWish каза: А кога е започнал първия епизод? Снощи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Тая с червената коса според мен е 100% транс. Не знам дали си е правила нещо по лицето освен устните ама много мъжки черти има. и гласа й не ми е много женствен,а си е точно мъжки глас след хормонална терапия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 8 часа , xroflx9 каза: Тая с червената коса според мен е 100% транс. Не знам дали си е правила нещо по лицето освен устните ама много мъжки черти има. и гласа й не ми е много женствен,а си е точно мъжки глас след хормонална терапия. И аз в началото като я видях викам "Травестит". Може да е сменяла пола? Това не може да е жена! Абсурд! Не, че има лошо.... Всеки си решава за себе си, но много прилича? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Сладури,не го ли гледате вече? @fengergana утре да гледаш аверчето ми- Иво Тънов 😛 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 6 часа , xroflx9 каза: Сладури,не го ли гледате вече? @fengergana утре да гледаш аверчето ми- Иво Тънов 😛 Аз гледам, но да ти кажа по-скучно ми е от миналите сезони. Този Кралев или както му е там фамилията е егати противната жаба. Жабокът-принц. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 10 часа , xroflx9 каза: Сладури,не го ли гледате вече? @fengergana утре да гледаш аверчето ми- Иво Тънов 😛 Аз хлопнах кепенците на гривни, воли, красиви, къщи... пълен траш. Надеждата ми е в ББ. Може пък там да задържа внимание. Така като гледам епизодите ще са стегнати по 1-2ч макс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 11 часа , xroflx9 каза: Сладури,не го ли гледате вече? @fengergana утре да гледаш аверчето ми- Иво Тънов 😛 не е ли Тунов, мила плющяли сме се 🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 6 минути, fengergana каза: не е ли Тунов, мила плющяли сме се 🤪 Да,мила. Объркала съм се😩 Сънувала си,скъпа. Принципно е малко глупав,което е нормално за всеки ММА и като цяло за 95% от мъжете,които се занимават с бойни спортове,но е пич и добряк,което е по-важно. Хетеро си е,но с малко кеш съм му виждала всичко😛скуби се от яд. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 21 минути, xroflx9 каза: Да,мила. Объркала съм се😩 Сънувала си,скъпа. Принципно е малко глупав,което е нормално за всеки ММА и като цяло за 95% от мъжете,които се занимават с бойни спортове,но е пич и добряк,което е по-важно. Хетеро си е,но с малко кеш съм му виждала всичко😛скуби се от яд. запозната съм,че има онлифенс моли се да не дойда да си направим тройка🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 5 минути, fengergana каза: запозната съм,че има онлифенс моли се да не дойда да си направим тройка🤪 Вече няма. Отивай мила,аз нямам такива мераци към него😘 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 За тези, който ги интересува. Победителят е Мартин 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.