FikLena Публикувано на Септември 17 Report Share Публикувано на Септември 17 Big Brother се завръща! Култовото предаване започва на 8-и октомври по NOVA Big Brother NOVA.BG Big Brother се завръща! Култовото предаване започва на 8-и октомври по NOVA 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Гласувайте за Бо и Александър Big Brother BIGBROTHER.NOVA.BG Кой участник искате да влезе в Big Brother? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час , FikLena каза: Гласувайте за Бо и Александър Big Brother BIGBROTHER.NOVA.BG Кой участник искате да влезе в Big Brother? Какви са тия анонимки? Сакаме Ваня разбирасе Великова, Рашислава и Гибо Бейби! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 1 час , FikLena каза: Гласувайте за Бо и Александър Big Brother BIGBROTHER.NOVA.BG Кой участник искате да влезе в Big Brother? Много скучни муцуни. Само това БО се отличава, за каквото и да се бори хахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 20 минути, meleto каза: Много скучни муцуни. Само това БО се отличава, за каквото и да се бори хахах Поне ще е интересен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Този не е ли DJ NEO от Фен ТВ?!? Big Brother BIGBROTHER.NOVA.BG Ако Севдалин е участникът, който искаш да гледаш в къщата на Big Brother, дай своя вот за него, като попълниш формата за гласуване. Като гледам май се е ъпгрейднал за предаването да го играя измислен герой. Прави същите тикове с главата когато четеше поздравите Щом има същата татуировка на същото място, значи не съм се объркал. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 а Алексиндър пасивен мечок 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 4 часа , FolkEmpire каза: Този не е ли DJ NEO от Фен ТВ?!? Big Brother BIGBROTHER.NOVA.BG Ако Севдалин е участникът, който искаш да гледаш в къщата на Big Brother, дай своя вот за него, като попълниш формата за гласуване. Като гледам май се е ъпгрейднал за предаването да го играя измислен герой. Прави същите тикове с главата когато четеше поздравите Щом има същата татуировка на същото място, значи не съм се объркал. Какъв е този? Малеееееееееееее!!! АХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 6 часа , DevilWish каза: Какъв е този? Малеееееееееееее!!! АХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!! Беше супер дърво като беше във Фен ТВ И говореше по изнежено. Сега нещо се е направил на батка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 53 минути, FolkEmpire каза: Беше супер дърво като беше във Фен ТВ И говореше по изнежено. Сега нещо се е направил на батка Тази едрата която стои до него няма ли да го последва в Биг Брадър? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Много са свежи и двамата. Има голям потенциал като екранна двойка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Приятно ме изненада първия избор на публиката - най-малкото зло. Не знам как изобщо оная мутра с татусите са я допуснали... С новите четирима може би онзи 22-годишния представил се за милионер... лол ще е забавно да разберем дали лъже, дали е делулу или става дума за някаква пирамида. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 От 21.09.2024 г. от 11:34, meleto каза: Много са свежи и двамата. Има голям потенциал като екранна двойка. Ще му пада на колене на живо и ще му върти Deepthroat услуги. А той ще й пъха дебелите си пръсти в устата й. Много са ми перверзни. Комбинация от дърт чичак-арабин с милф-мръсница. Гала както винаги с тоя смях "ъХа-Ха-Хахх" Все едно някой я е хванал за гърлото и я стиска и се мъчи да се измъкне 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 От 18.09.2024 г. от 0:29, DevilWish каза: Тази едрата която стои до него няма ли да го последва в Биг Брадър? ще видим дали ще пуснат визитка с неГо, траверс е Нали го бях хванал в ефир да му излизат зърната и го взеха Господарите и го разконспирираха Беше малко меко казано нагло да ми вземат всички видеа и да си ги качат в техния профил ама като не слагах watermark така е 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 30 минути, FolkEmpire каза: ще видим дали ще пуснат визитка с неГо, траверс е Нали го бях хванал в ефир да му излизат зърната и го взеха Господарите и го разконспирираха Беше малко меко казано нагло да ми вземат всички видеа и да си ги качат в техния профил ама като не слагах watermark така е АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!! Искам този със зелената рокля да влезе. Как му е името и защо крият смяната на пола му? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 От 21.09.2024 г. от 4:34, meleto каза: Много са свежи и двамата. Има голям потенциал като екранна двойка. Мале тая е неузнаваема. И тя си е поръчала нова чутура. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 9 часа , FolkEmpire каза: ще видим дали ще пуснат визитка с неГо, траверс е Нали го бях хванал в ефир да му излизат зърната и го взеха Господарите и го разконспирираха Беше малко меко казано нагло да ми вземат всички видеа и да си ги качат в техния профил ама като не слагах watermark така е Софията все още си остава номер 1! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 4 часа , DarkChild каза: Мале тая е неузнаваема. И тя си е поръчала нова чутура. То си е епидемия, генерал Мутафчийски какво се мотае и не взима мерки, и почне пак с ежедневните пресконференции? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 6 часа , DarkChild каза: Мале тая е неузнаваема. И тя си е поръчала нова чутура. Така е. По-висока е от всякога! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 час , Lelqtian каза: То си е епидемия, генерал Мутафчийски какво се мотае и не взима мерки, и почне пак с ежедневните пресконференции? Оставете жената, не я разсейвайте, ще си удари главата в някоя врата заради вас! Конкуренция на Поли Паскова и двете Виктории от Игри на волята. Имат фетиш към огромни жени! Няма лошо! Явно модата е вече да си обърнем половете. Те груби, ниЙ изнежениЙ! Флъц-плъц! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 @fengergana а за този какво мислим?🤪 не знам защо лъже че “може би би спал с мъж” при положение че сме учили в едно училище и си е 100% гей. Лично на мен ми се е предлагал много пъти при това по досаден начин Facebook WWW.FACEBOOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 19 минути, xroflx9 каза: @fengergana а за този какво мислим?🤪 не знам защо лъже че “може би би спал с мъж” при положение че сме учили в едно училище и си е 100% гей. Лично на мен ми се е предлагал много пъти при това по досаден начин Facebook WWW.FACEBOOK.COM Как винаги си осведомен? ВъЪй... "Аз съм си хетеро, но..." - колко да е хетеро щом има НО. Би. И вече останалото е интерпретация. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 32 минути, xroflx9 каза: @fengergana а за този какво мислим?🤪 не знам защо лъже че “може би би спал с мъж” при положение че сме учили в едно училище и си е 100% гей. Лично на мен ми се е предлагал много пъти при това по досаден начин Facebook WWW.FACEBOOK.COM да мила, гей е и аз го познавам. Има нещо отблъскващо в него и не бих се тряскала, както и онзи с татусите, който има клипчета с мъже,а бил хомофоб Чакам нови котенца 🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 55 минути, meleto каза: Как винаги си осведомен? ВъЪй... "Аз съм си хетеро, но..." - колко да е хетеро щом има НО. Би. И вече останалото е интерпретация. Просто съм уличница и клюкарка с много общи познати🤪 преди 38 минути, fengergana каза: да мила, гей е и аз го познавам. Има нещо отблъскващо в него и не бих се тряскала, както и онзи с татусите, който има клипчета с мъже,а бил хомофоб Чакам нови котенца 🤪 Дано само да го познаваш мила,а да не сте се търкаляли.😏 Бях забравила този роботски глас и съм потресена,че е станал квадратен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 36 минути, xroflx9 каза: Просто съм уличница и клюкарка с много общи познати🤪 Дано само да го познаваш мила,а да не сте се търкаляли.😏 Бях забравила този роботски глас и съм потресена,че е станал квадратен. не сме се,мила, само ми е писал даже като се бях пускала за Визаж и ме викаха на кастинг не отидох заради него😝 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.