Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

преди 24 минути, meleto каза:

Да гонят Герги утре. Най-безинтересен е.

Георги ли? Да нямаш предвид Петър?

Аз се надявам него да изгонят. Абсолютно досаден и безличен е.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

Георги ли? Да нямаш предвид Петър?

Аз се надявам него да изгонят. Абсолютно досаден и безличен е.

Няма. Той се отърка в Йоанне, а и ще събере вота на лелките, дето са се възмутили от натискането на младежите :D . Според мен Герги-ланеца си заминава утре.  

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , meleto каза:

Няма. Той се отърка в Йоанне, а и ще събере вота на лелките, дето са се възмутили от натискането на младежите :D . Според мен Герги-ланеца си заминава утре.  

От номинираните Георги има най-много съпорт - главно от роми. Ако го изгонят няма да ми е реалистично. Дори беше спечелил фен вота за имунизация в случай, че Енигма спечели мисията. 
Петър затова нарочно загуби.

Мисля че двамата с Ванеса са safe и ще е между Петър и Кристи за гонене.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , meleto каза:

Определено днешната серия беше готина. :D Върнаха ме като зрител 

Да гонят Герги утре. Най-безинтересен е.

Най-безинтересен на теб. Явно има публика човека, още на премиерата се виждаше. 

KLIUKI.BG

Видеото му има над 400 000 гледания в Ютюб

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Lelqtian каза:

Най-безинтересен на теб. Явно има публика човека, още на премиерата се виждаше. 

KLIUKI.BG

Видеото му има над 400 000 гледания в Ютюб

Ще видим дали ще капитализира в гласове. Тя и Кали имаше милиони гледания, ама това не й помогна.  Нито при Райна. И най-вече дали ромите гледат и подкрепят. Честно казано е доста дразнещ персонаж и не показва много добра страна на етноса и на възрастта. До предни епизоди ревеше как не било морално да го целува Иво, а после любезно подхлъзна младите да правят мръсотии, като в същия епизод, докато бяха в джакузито, се възмущаваше на случващото се. Като бекъп вариант е да изгонят Ванеса. И без това нищоправи.

При влизането всички хора бяха техни роднини и тн. :D 

Те са си ги извикали. Гледай как приоритизираха част от публиката за всеки участник. Учудвам се, че си изпуснал тези детайли.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

От номинираните Георги има най-много съпорт - главно от роми. Ако го изгонят няма да ми е реалистично. Дори беше спечелил фен вота за имунизация в случай, че Енигма спечели мисията. 
Петър затова нарочно загуби.

Мисля че двамата с Ванеса са safe и ще е между Петър и Кристи за гонене.

Пропускаш че вотът е положителен, а не кого да изгонят

В този смисъл Герги може и да се задържи, ако етносът го харесва. Не мисля, че иначе аудиторията му се кефи на ланците, пенсионерското мислене и двуличие в същото време.

Кристи също е дразнеща. Може да й се стори сложно да събере гласове.

Ванеса е безлична. Ако Маноля не я подкрепи в социалките, не виждам защо някой би я подкрепил. 

Петър е агентът. И снощи направи намигване към бг мамите, които ще рилейтнат. Аудиторията може да го припознае като "добрата съвест в къщата". Who knows. Един вид Мигленчо Ангелов.

Сподели в други сайтове

Надявам се днес да изхъвлят Петър . АБсолютно противен по всички параграфи, визуално вкл. А снощното му дуднене като лелка за ситуацията с Марио и Веселка беше върха на простотията. АЙде такива псевдо моралистки ВЪН.

Жалко за Анджела беше ми най-интересния участник, възможно ли е да е била с договор като чалгарките за по седмица,две?

Сподели в други сайтове

От 18.10.2024 г. от 0:53, Emanuela.Carey каза:

От клиентелата на @xroflx9 и @fengergana е

IMG-9173.jpg

Мн по- як от онова плашило Виктор дето реве а се познава с нея от 4 дена. Тотално психо и ужасно отблъскващ мъж, тоатлен Ганьо . Беба обаче няма да се пусне на тоя клоун, т яе друга класа. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Включвам и гледам

• Петър 32%
  • Георги 27%
  • Ванеса 26%
  • Кристи 15%

Ясно е кой ще си ходи :D Но и правилно съм оценил, че Петър е фаворит.

Това няма как да не е нагласено. Прегледай коментарите и виж точно колко подкрепа има за Петър.

Продукцията го е подсилила, за да не им умре агента Енигма толкова рано.

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Това няма как да не е нагласено. Прегледай коментарите и виж точно колко подкрепа има за Петър.

Продукцията го е подсилила, за да не им умре агента Енигма толкова рано.

Има разлика между мотивация да гласуваш и да пишеш коментари. Много често не са равносилни. Освен това не пропускай това, че зрителите, които активно гласуват за мисиите му са по-склонни да го подкрепят. Тъй че... Аз съм ок с отпадането на когото и да е. Ако може и 2ма днес да увехнат..

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Има разлика между мотивация да гласуваш и да пишеш коментари. Много често не са равносилни. Освен това не пропускай това, че зрителите, които активно гласуват за мисиите му са по-склонни да го подкрепят. Тъй че... Аз съм ок с отпадането на когото и да е. Ако може и 2ма днес да увехнат..

Никой не е гласувал за него в мисиите. Гласуваха кой да отпадне и кой да се спаси - той просто е пощенския гълъб, който да го съобщи.

Това че не всички гласуващи коментират може да е вярно, но при него е твърде голямо разминаването на двете.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Никой не е гласувал за него в мисиите. Гласуваха кой да отпадне и кой да се спаси - той просто е пощенския гълъб, който да го съобщи.

Това че не всички гласуващи коментират може да е вярно, но при него е твърде голямо разминаването на двете.

За тези гласуващи той е най-познат и едва ли не е най-близо до тях. Ромите явно са се засилили, 27% не е малко. Може да обърнат вота. А за Ванеса ми е чудно кой гласува? Тя няма никакво присъствие... 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Тая Богданска между другото много си оплита думите. Да вземе да си репетира сценария по няколко пъти вкъщи.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Тоя е копие на Гъбин, същото пед@лско мйекане и в мутрата в носа и устата си приличат :D

image.png.223a1be3d069fb2c882848dc704ae523.png

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Патрашкова: Кристи е представител на поколението “ДжеЙ Зи”

spacer.png

Не трябваше ли да каже Канйе Уест :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Тоя е копие на Гъбин, същото пед@лско мйекане и в мутрата в носа и устата си приличат :D

image.png.223a1be3d069fb2c882848dc704ae523.png

Да не е от Добрич?

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...