Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , fengergana каза:

за Дани Илиев не съм чувала,но ще се радвам да ме потърси за услуга!!!

Да,показва си лицето и атрибутите,пращал се е на момичешки фейк профил явно и са го рекорднали

Кой  е този дето го обсъждате? И какво общо има с ББ?

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Мила,ти това ли правиш в свободното си време? Бейтваш хетеро мъже? Аз в тия групи в туитър не съм виждала нищо интересно,само разни зидари,кофражисти и подобни мъже от работническата класа!🥲

ти нормална ли си? бейтвам и в работно време,не само в свободното🤪 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , fengergana каза:

Гърдева как се радва да види баща си все едно говори за нея, а аз даже мисля че изобщо не са близки и са се виждали 2 пъти.

Тя винаги гледа така, дори когато спори с някой

spacer.png

Сподели в други сайтове

Айде цункайте се

image.png.57f2d7caad2e8174a19f9db63d87030d.png

"НИ МИ ПУУИШШААЙ ТУООН УИИИ!"

"НЕ МИ ГОВОРИ БЕ!

ДОБРЕ ОК"

Тези и двамата са пълни шматки :D 

Този май живее в ерата на шпагите и каубоите където си ги мериха кой първи ще те гръмне и наръга :D "Пубидиха мйе и тува йе" :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Виктор има емоционалната интелигентност на 12 годишен.

Познават се от седмица, дори не са се целували, а той вече е запазил дата за сватбата и се обяснява в любов.

Беба да си вади ограничителна заповед като излезе.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Emanuela.Carey каза:

Беба преди операциите. 1 към 1 със старата Преслава.

IMG-9692.jpg

Точно и на мен ми биеше на нея като я гледах с грима :D Акое без грима обаче нищо общо :D Ако джуките й бяха по-тънки щеше да си пасне.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Беба преди операциите. 1 към 1 със старата Преслава.

IMG-9692.jpg

Тя и сега в някои кадри адски много ми прилича на Преслава.

Струва ми се че ако Беба е номинирана тази или другата седмица ще изхвърчи,сякаш повечето хора са на страната на Виктор,а и честно казано освен с “връзката” им не е интересна с нищо друго.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , xroflx9 каза:

Струва ми се че ако Беба е номинирана тази или другата седмица ще изхвърчи,сякаш повечето хора са на страната на Виктор,а и честно казано освен с “връзката” им не е интересна с нищо друго.

Зависи срещу кой е номинирана, вота е положителен все пак.

Ако е с ланеца, Марио и Петър може да си тръгне. Ако е срещу Ванеса или Пламен сигурно ще я спасят.

Сподели в други сайтове

Тоя Виктор е хипер зле... бил се борил за нея... ама тя няма никакъв интерес, бе... Но съквартирантите го нахъсваха да се "бори" и той наивник. Простичко е момчето. А как излиза от стаята, бяга от разговора и петте думи в речника му - въобще не са за коментиране. Празно, празно.

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , xroflx9 каза:

По-скоро не са на страната на никой. Дразнят се, че ги върти и двамата и онзи отвън и този вътре. Сигурно и Виктор, ако е номиниран без нея ще го изгонят :D

преди 1 час, meleto каза:

Тоя Виктор е хипер зле... бил се борил за нея... ама тя няма никакъв интерес, бе... Но съквартирантите го нахъсваха да се "бори" и той наивник. Простичко е момчето. А как излиза от стаята, бяга от разговора и петте думи в речника му - въобще не са за коментиране. Празно, празно.

Да не забравяме, че всичко може да е тотална инсценировка за сеира в ефир :D На мен ми се струва, че въобще не са такива, и това им е дадено да го играят като сюжетна линия за да има нещо интересно в брадъра :D

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, FolkEmpire каза:

Да не забравяме, че всичко може да е тотална инсценировка за сеира в ефир :D На мен ми се струва, че въобще не са такива, и това им е дадено да го играят като сюжетна линия за да има нещо интересно в брадъра :D

Не са толкова добри актьори. При Петър например виждаме, че като тръгва да играе роля много му личи.

Виктор чак така да реве с глас и да се гърчи - щяхме да го видим поне в един спектакъл или филм досега.

Просто са ги събрали такива лабилни и им гледат сеира.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Не са толкова добри актьори. При Петър например виждаме, че като тръгва да играе роля много му личи.

Виктор чак така да реве с глас и да се гърчи - щяхме да го видим поне в един спектакъл или филм досега.

Просто са ги събрали такива лабилни и им гледат сеира.

Това с Виктор ми е супер трудно да го повярвам, че наистина има такива слабаци и льольовци в живота.

Сподели в други сайтове

WWW.MAMCHE.NET

Ивон Рей е една от най-колоритните участници в новия сезон на „Биг Брадър“. Блондинката влезе със заявката да е скандална, но досега в Къщата показва доста премерено поведение. По всяка вероятност ще стигне на финала на шоуто. „И аз имам проблеми, но гледам да съм силната тук, нали съм мами на Къщата. Ако аз падна духом, то как ще...

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Lelqtian каза:

Олеле майко, аз си мислех че само я сравнявате с Татяна, а те били 1 към 1 без Дикоф ... 

image.png.91c22d3f11fafafee9f91d271ff1b817.png

Много грозна уста. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, swiftiebe каза:

Или Беба има акъл или просто останалите са много тъпи, от гледна точка на това че единствена, освен Кристи усеща Петър и слабата му игра .

Просто не ни излъчват когато го коментират, за да не му изглежда пълен провал мисията. Кристи в подкаста каза, че го е коментирала с много участници, но ни излъчиха само когато го каза в изповедалнята.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...