Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 часа , Stela каза: Интервю между два траверса? И какво, за Бога, си е чукнал Атанас на темето, каква е тази стирка?! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Интервю между два траверса? И какво, за Бога, си е чукнал Атанас на темето, каква е тази стирка?! Не знам ама тук яко ми мяза на бивш мъж. В лицето доста си прилича. Сега сякаш е променена или си е правила още операции след това. Объркана съм. 😂 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Обаче от номинацията на Пацо тази вечер стана ясно, че има неизлъчени кадри, в които Марио се излага. Очевидно е фаворит на продуцентите и го гласят за победител. Иначе номинациите къртят. Ще е голяма битка - Георги, Виктор, Ванеса и Марио. Аз искам Виктор и Георги да останат. И Ванеса ми е симпатична. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 въпреки че Гого като се ядоса говори като Елмо, искам да ме спука в различни пози!!! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 час, Balkandji1 каза: Скандалът между Георги и Гого - култов. Искаме бой! Искаме Георги да пребие Гого. А Мамасита направо изплиска легена тая вечер. 😂 Гого ще го драска с ноктите Георги ще ръкомаха като шаран на сухо 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 То е ясно че Марио яко го хапят кучетата,но на фона на лелката Радо е далеч по-добрата опция за победител. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 часа , Stela каза: Не знам ама тук яко ми мяза на бивш мъж. В лицето доста си прилича. Сега сякаш е променена или си е правила още операции след това. Объркана съм. 😂 Пенсионирала се поради навършен стаж и просрочени години като мъж точно преди транзишъна. Иначе останалото се отнася и за Атанаска Месечината. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Какво е станало ясно от номинацията на Пацо, че Марио е пърдял? То това нормално да не получи ефир . Много ми е забавно как Иван го номинира с довода, че гледал жените по интимните места а тя два месеца ги пипа по куровете, обсъжда ги, масажира ги, предлага им се директно ходейки по леглата им и за капак си показа пусито,сигурно по договор с доктора, дето и го е сложил . Далеч съм от мисълта че Марио е безгрешен но както се каза по- горе на фона на останалите е направо цвете, то просто в очите личи че е добър човек изначално. Макар и да няма смелостта да се застъпва за себе си в конфронтации, то все пак номинира агресорите си и открито им казва кое най- мн го е обидило и че не им е простил. Ами така се прави, а не като Пламен дето вика обичам те и след като чу че не му е простил отново агресира и започна да се плюнчи. Много моля. Пламен не обича толкова българския народ колкото мрази циганите иначе и мисли че ние трева ядем и ще видим лицето на патриота в него. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 часа , xroflx9 каза: То е ясно че Марио яко го хапят кучетата,но на фона на лелката Радо е далеч по-добрата опция за победител. Защо така си яхнала метлата на Радо? Изхвърли те от апартамента си без да заплати ли? 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 11 часа , Balkandji1 каза: Обаче от номинацията на Пацо тази вечер стана ясно, че има неизлъчени кадри, в които Марио се излага. Очевидно е фаворит на продуцентите и го гласят за победител. Не са неизлъчени. Още като Косара беше в къщата това беше станало на скандал, че пърди на масата. И той им се смееше и обясняваше, че не може да се контролира. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Защо така си яхнала метлата на Радо? Изхвърли те от апартамента си без да заплати ли? Аз още от София ден и нощ не мога да го търпя. Там също ролята му беше на някакъв моралист,а в национален ефир казаха че докато си има жена и деца пише на други жени. Пълен смешник 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 41 минути, xroflx9 каза: Аз още от София ден и нощ не мога да го търпя. Там също ролята му беше на някакъв моралист,а в национален ефир казаха че докато си има жена и деца пише на други жени. Пълен смешник Те моралистите са най-покварени. Аз съм сигурен, че ти и фенгергана сте порядъчни, но си правите ташаци 😇 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Защо така си яхнала метлата на Радо? Изхвърли те от апартамента си без да заплати ли? да, бях свидетел!!! За 50 годишен мъж ме възбужда визуално и искам да ме стиска между бедрата си,но характерът му е точно лелченски 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , xroflx9 каза: Аз още от София ден и нощ не мога да го търпя. Не знам, не гледам такива п*далски предавания!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 15 минути, fengergana каза: да, бях свидетел!!! За 50 годишен мъж ме възбужда визуално и искам да ме стиска между бедрата си,но характерът му е точно лелченски Да нямаш фетиши към мишки? Че Радослав в лице мяза на мишка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 часа , swiftiebe каза: Какво е станало ясно от номинацията на Пацо, че Марио е пърдял? То това нормално да не получи ефир . Много ми е забавно как Иван го номинира с довода, че гледал жените по интимните места а тя два месеца ги пипа по куровете, обсъжда ги, масажира ги, предлага им се директно ходейки по леглата им и за капак си показа пусито,сигурно по договор с доктора, дето и го е сложил . Далеч съм от мисълта че Марио е безгрешен но както се каза по- горе на фона на останалите е направо цвете, то просто в очите личи че е добър човек изначално. Макар и да няма смелостта да се застъпва за себе си в конфронтации, то все пак номинира агресорите си и открито им казва кое най- мн го е обидило и че не им е простил. Ами така се прави, а не като Пламен дето вика обичам те и след като чу че не му е простил отново агресира и започна да се плюнчи. Много моля. Пламен не обича толкова българския народ колкото мрази циганите иначе и мисли че ние трева ядем и ще видим лицето на патриота в него. Марио се е изпърдял в лицето на Ивоне. А на Пламен му е казал, че идва момента, в който ще се спъне и ще се нарани. Нали Пламен има проблем с краката, едва ли не му го е пожелал. Тези неща ще отблъснат от Марио подкрепящите го, но не са излъчени. Ясна цензура и толериране на този човек. Аз не казвам, че не е добър по природа, но му крият кирливите ризи. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 50 минути, Balkandji1 каза: Марио се е изпърдял в лицето на Ивоне. А на Пламен му е казал, че идва момента, в който ще се спъне и ще се нарани. Нали Пламен има проблем с краката, едва ли не му го е пожелал. Тези неща ще отблъснат от Марио подкрепящите го, но не са излъчени. Ясна цензура и толериране на този човек. Аз не казвам, че не е добър по природа, но му крият кирливите ризи. Това с пърденето продължавам да мисля че не го прави злодей, мисля че всеки го прави в крайна сметка. В лица чак не мисля че го е правил, имайки предвид как преувеличават за всичко нямам вяра и за това. А за стъпването накриво е излъчено, дори е от номинации. Човек от студентските години дето е учил с Марио беше писал че си е такъв инв живота . Няма логика да го пазят поради някаква причина . Тая година дори самата продукция не е теъгвала срещу никой участник а имат материал дето ако излъчат някои видеа ще настъпи война . А дори напротив - измислят какво ли не да им връщат 100% бюджет и такива . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 56 минути, swiftiebe каза: Това с пърденето продължавам да мисля че не го прави злодей, мисля че всеки го прави в крайна сметка. В лица чак не мисля че го е правил, имайки предвид как преувеличават за всичко нямам вяра и за това. А за стъпването накриво е излъчено, дори е от номинации. Аз не. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ивонне: "Каква самуеля ше фанем!?" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ивонне: В живота съм изгубила 8 милиона евро. Марио: Боже, Исусе Христе хахахаха 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Как 3-ма "мъже" ядат сладоледи скришом като някакви пусита Разбирам да беше нещо бири, уискита, пури, те на сладоледа налазиха все едно са лапета на 5 преди 9 минути, SantaCloud каза: Ивонне: В живота съм изгубила 8 милиона евро. Марио: Боже, Исусе Христе хахахаха Ивонне:"Щото съм ъаа пострадала нааа БАНКАРСКХХААаа такава кражба" ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Как 3-ма "мъже" ядат сладоледи скришом като някакви пусита Разбирам да беше нещо бири, уискита, пури, те на сладоледа налазиха все едно са лапета на 5 Ивонне:"Щото съм ъаа пострадала нааа БАНКАРСКХХААаа такава кражба" ?! И аз не разбрах какво каза, че е пострадала. Много лъже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ивонне така се разпъшка все едно друса крушата от развалена храна Само липсва звука от клозета преди 4 минути, SantaCloud каза: И аз не разбрах какво каза, че е пострадала. Много лъже. Или са ограбили банката в която е складирала парите или са й хакнали акаунта Атижъ: "Какво означава тлъцтуЧкъ?" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Щях да се изненадам ако комплексаря Радо не се беше изкарал богат!! Клетия,комплексиран и на пари,и на бройки. Искам да вляза в къщата,за да му покажа коя съм!!!! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 10 часа , FolkEmpire каза: И после не бил мъж Ваньо ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.