Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Stela каза:

Интервю между два траверса? И какво, за Бога, си е чукнал Атанас на темето, каква е тази стирка?!

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза:

Интервю между два траверса? И какво, за Бога, си е чукнал Атанас на темето, каква е тази стирка?!

Не знам ама тук яко ми мяза на бивш мъж. В лицето доста си прилича. Сега сякаш е променена или си е правила още операции след това. Объркана съм. 😂

Сподели в други сайтове

Обаче от номинацията на Пацо тази вечер стана ясно, че има неизлъчени кадри, в които Марио се излага. Очевидно е фаворит на продуцентите и го гласят за победител.

Иначе номинациите къртят. Ще е голяма битка - Георги, Виктор, Ванеса и Марио.

Аз искам Виктор и Георги да останат. И Ванеса ми е симпатична.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Скандалът между Георги и Гого - култов. Искаме бой! Искаме Георги да пребие Гого. :roll1:

А Мамасита направо изплиска легена тая вечер.  😂

Гого ще го драска с ноктите :D Георги ще ръкомаха като шаран на сухо :D

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Stela каза:

Не знам ама тук яко ми мяза на бивш мъж. В лицето доста си прилича. Сега сякаш е променена или си е правила още операции след това. Объркана съм. 😂

Пенсионирала се поради навършен стаж и просрочени години като мъж точно преди транзишъна. Иначе останалото се отнася и за Атанаска Месечината.

Сподели в други сайтове

Какво е станало ясно от номинацията на Пацо, че Марио е пърдял? То това нормално да не получи ефир .

Много ми е забавно как Иван го номинира с довода, че гледал жените по интимните места а тя два месеца ги пипа по куровете, обсъжда ги, масажира ги, предлага им се директно ходейки по леглата им и за капак си показа пусито,сигурно по договор с доктора, дето и го е сложил .

Далеч съм от мисълта че Марио е безгрешен но както се каза по- горе на фона на останалите е направо цвете, то просто в очите личи че е добър човек изначално. Макар и да няма смелостта да се застъпва за себе си в конфронтации, то все пак номинира агресорите си и открито им казва кое най- мн го е обидило и че не им е простил. Ами така се прави, а не като Пламен дето вика обичам те и след като чу че не му е простил отново агресира и започна да се плюнчи. Много моля.

Пламен не обича толкова българския народ колкото мрази циганите иначе и мисли че ние трева ядем и ще видим лицето на патриота в него.

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , xroflx9 каза:

То е ясно че Марио яко го хапят кучетата,но на фона на лелката Радо е далеч по-добрата опция за победител.

Защо така си яхнала метлата на Радо? Изхвърли те от апартамента си без да заплати ли?

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Balkandji1 каза:

Обаче от номинацията на Пацо тази вечер стана ясно, че има неизлъчени кадри, в които Марио се излага. Очевидно е фаворит на продуцентите и го гласят за победител.

Не са неизлъчени. Още като Косара беше в къщата това беше станало на скандал, че пърди на масата.

И той им се смееше и обясняваше, че не може да се контролира.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Защо така си яхнала метлата на Радо? Изхвърли те от апартамента си без да заплати ли?

Аз още от София ден и нощ не мога да го търпя. Там също ролята му беше на  някакъв моралист,а в национален ефир казаха че докато си има жена и деца пише на други жени. Пълен смешник

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, xroflx9 каза:

Аз още от София ден и нощ не мога да го търпя. Там също ролята му беше на  някакъв моралист,а в национален ефир казаха че докато си има жена и деца пише на други жени. Пълен смешник

Те моралистите са най-покварени.  Аз съм сигурен, че ти и фенгергана сте порядъчни, но си правите ташаци 😇

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

да, бях свидетел!!!

За 50 годишен мъж ме възбужда визуално и искам да ме стиска между бедрата си,но характерът му е точно лелченски

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, fengergana каза:

да, бях свидетел!!!

За 50 годишен мъж ме възбужда визуално и искам да ме стиска между бедрата си,но характерът му е точно лелченски

Да нямаш фетиши към мишки? Че Радослав в лице мяза на мишка :D

SEI_122377525.webp.5904bd3ab0303b52cd216eecac8ba130.webp

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , swiftiebe каза:

Какво е станало ясно от номинацията на Пацо, че Марио е пърдял? То това нормално да не получи ефир .

Много ми е забавно как Иван го номинира с довода, че гледал жените по интимните места а тя два месеца ги пипа по куровете, обсъжда ги, масажира ги, предлага им се директно ходейки по леглата им и за капак си показа пусито,сигурно по договор с доктора, дето и го е сложил .

Далеч съм от мисълта че Марио е безгрешен но както се каза по- горе на фона на останалите е направо цвете, то просто в очите личи че е добър човек изначално. Макар и да няма смелостта да се застъпва за себе си в конфронтации, то все пак номинира агресорите си и открито им казва кое най- мн го е обидило и че не им е простил. Ами така се прави, а не като Пламен дето вика обичам те и след като чу че не му е простил отново агресира и започна да се плюнчи. Много моля.

Пламен не обича толкова българския народ колкото мрази циганите иначе и мисли че ние трева ядем и ще видим лицето на патриота в него.

Марио се е изпърдял в лицето на Ивоне. А на Пламен му е казал, че идва момента, в който ще се спъне и ще се нарани. Нали Пламен има проблем с краката, едва ли не му го е пожелал. Тези неща ще отблъснат от Марио подкрепящите го, но не са излъчени. Ясна цензура и толериране на този човек. Аз не казвам, че не е добър по природа, но му крият кирливите ризи.

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Balkandji1 каза:

Марио се е изпърдял в лицето на Ивоне. А на Пламен му е казал, че идва момента, в който ще се спъне и ще се нарани. Нали Пламен има проблем с краката, едва ли не му го е пожелал. Тези неща ще отблъснат от Марио подкрепящите го, но не са излъчени. Ясна цензура и толериране на този човек. Аз не казвам, че не е добър по природа, но му крият кирливите ризи.

Това с пърденето продължавам да мисля че не го прави злодей, мисля че всеки го прави в крайна сметка. В лица чак не мисля че го е правил, имайки предвид как преувеличават за всичко нямам вяра и за това. А за стъпването накриво е излъчено, дори е от номинации. 

Човек от студентските години дето е учил с Марио беше писал че си е такъв инв живота . Няма логика да го пазят поради някаква причина . Тая година дори самата продукция не е теъгвала срещу никой участник а имат материал дето ако излъчат някои видеа ще настъпи война . А дори напротив - измислят какво ли не да им връщат 100% бюджет и такива .

Сподели в други сайтове

преди 56 минути, swiftiebe каза:

Това с пърденето продължавам да мисля че не го прави злодей, мисля че всеки го прави в крайна сметка. В лица чак не мисля че го е правил, имайки предвид как преувеличават за всичко нямам вяра и за това. А за стъпването накриво е излъчено, дори е от номинации. 

Аз не.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Как 3-ма "мъже" ядат сладоледи скришом като някакви пусита :D Разбирам да беше нещо бири, уискита, пури, те на сладоледа налазиха все едно са лапета на 5 :D

image.png.d51b27870dccba72f7dcfa0df068f341.png

преди 9 минути, SantaCloud каза:

Ивонне: В живота съм изгубила 8 милиона евро.

Марио: Боже, Исусе Христе хахахаха

Ивонне:"Щото съм ъаа пострадала нааа БАНКАРСКХХААаа такава кражба" ?! :D

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, FolkEmpire каза:

Как 3-ма "мъже" ядат сладоледи скришом като някакви пусита :D Разбирам да беше нещо бири, уискита, пури, те на сладоледа налазиха все едно са лапета на 5 :D

image.png.d51b27870dccba72f7dcfa0df068f341.png

Ивонне:"Щото съм ъаа пострадала нааа БАНКАРСКХХААаа такава кражба" ?! :D

И аз не разбрах какво каза, че е пострадала. Много лъже.

Сподели в други сайтове

Ивонне така се разпъшка все едно друса крушата от развалена храна :D Само липсва звука от клозета :D

image.png.434fa895f36914f356aa2130c28d4946.png

преди 4 минути, SantaCloud каза:

И аз не разбрах какво каза, че е пострадала. Много лъже.

Или са ограбили банката в която е складирала парите или са й хакнали акаунта :D

Атижъ: "Какво означава тлъцтуЧкъ?"

Сподели в други сайтове

Щях да се изненадам ако комплексаря Радо не се беше изкарал богат!! Клетия,комплексиран и на пари,и на бройки. Искам да вляза в къщата,за да му покажа коя съм!!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...