Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

преди 37 минути, xroflx9 каза:

Мила,ако не си видяла съм го качила преди 2-3 страници. Жалко,че информацията,която ми дадоха,че са се разделили е невярна,но понеже и паркираните коли ги блъскат,а аз не съм ревнива не е проблем!!! @fengergana скъпа,подмий се и да ходим да покажем на Райко на хляба мекото!!!!

голям е сладур,отърках се в телевизора!!!

ще му покажем мекото,но той целия ще е твърд и целия в мен
🤪 🤪

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, fengergana каза:

голям е сладур,отърках се в телевизора!!!

ще му покажем мекото,но той целия ще е твърд и целия в мен
🤪 🤪

Вече се записах за кросфит тренировките му. Ще си сложа някое тясно клинче🤪

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, xroflx9 каза:

Вече се записах за кросфит тренировките му. Ще си сложа някое тясно клинче🤪

искам да ме млати и блъска на всеки уред в залата,да ме ползва за загрявка и да ме изкърти за финал в банята!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, fengergana каза:

искам да ме млати и блъска на всеки уред в залата,да ме ползва за загрявка и да ме изкърти за финал в банята!!!!!

Моля се това да ми се случи като останем сами!!! Сега като гледам и останалите треньори там,май и с тях ще прегреша!!!!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, xroflx9 каза:

Моля се това да ми се случи като останем сами!!! Сега като гледам и останалите треньори там,май и с тях ще прегреша!!!!

същото си мислех и аз!!! да ме опънат на уличните лостове като сливенски килим и да ме спукат от тупане!!!

не мога да повярвам че 2024 ме срещна със същата парцалана като мен😘 

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, fengergana каза:

същото си мислех и аз!!! да ме опънат на уличните лостове като сливенски килим и да ме спукат от тупане!!!

не мога да повярвам че 2024 ме срещна със същата парцалана като мен😘 

Намери ли му инстаграма без да се допиташ до мен миндилке?!?!

Аз също!! Парцаланите трябва да се подкрепяме😘😘

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Радвам се че излезе травестита! Рядко противно създание, не разбирам за какво я харесват толкова хора.

Злобарка! Кирил Кирилов да те изнасили дано!!!

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Злобарка! Кирил Кирилов да те изнасили дано!!!

Ивоне ли е Маман на твоя курник? Трябва да се радваш, че не е спечелила. Със 100 хиляди лева в джоба щеше да ви уволни всичките!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Ивоне ли е Маман на твоя курник? Трябва да се радваш, че не е спечелила. Със 100 хиляди лева в джоба щеше да ви уволни всичките!

Победителя печели една нощ с мен и безплатен преглед на уролог след това!! 100к и колата са наградите ако спечели някоя жена!!

на мен маман ми е само фенгергана!!!

Сподели в други сайтове

Днес според мен ще излезе Радо. Като чели Ванеса и Анижа имат повече подкрепа.

Но след снощи както си изпусна злобата, може и Ванеса да си тръгне.

Сподели в други сайтове

Ивонне казала,че Марио участвал в мъжки оргии. Интересно как не сме го засекли с @fengergana понеже и ние участваме в подобни преживявания!

Склонен съм да повярвам че има резон в думите й,тъй като съм гледал клип от гей клуб,в който се натиска с Никол Бърборини (дъщерята на Елза Парини). А и то си личи,че го хапят кучетата момчето

Сподели в други сайтове

преди 57 минути, xroflx9 каза:

Ивонне казала,че Марио участвал в мъжки оргии. Интересно как не сме го засекли с @fengergana понеже и ние участваме в подобни преживявания!

Склонен съм да повярвам че има резон в думите й,тъй като съм гледал клип от гей клуб,в който се натиска с Никол Бърборини (дъщерята на Елза Парини). А и то си личи,че го хапят кучетата момчето

Запишете се за богослужение към даден манастир.

Сподели в други сайтове

Честно казано този Марио е тотален шмекер. Помните ли в началото като твърдеше, че би направил всичко за ББ, дори да противоречи на религията. Та това е той. Не знам как има толкова много повярвали в него. Виждам, че масово го подкрепят във ФБ. 

Дано да спечели Гого. Още с почването на сезона - предрекох, че ще е той. Не съм следил за развитието на образа му, но май е най-неутрален и най-малко изпаднал от компанията вътре :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , SantaCloud каза:

Дано да спечели Гого. Още с почването на сезона - предрекох, че ще е той. Не съм следил за развитието на образа му, но май е най-неутрален и най-малко изпаднал от компанията вътре :D 

Няма да е първият път, в който тотални дървета печелят Биг Брадър, нищо че има далеч по-интересни участници

Сподели в други сайтове

Марио прегръща Циглежа и тя мрънка да не го прави, а Виктор я прасна за мазния г*з и тя оо няма проблем нищо не е станало :D

ББ: Това е тор от конски фъшкии!

Георги: Тор от горски фъкшии?! :D :D :D :D

Е Ванеса тука си просеше да участва в ужас филм и да я гръмнат в главата докато рИве :D Баси драмите.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , SantaCloud каза:

Честно казано този Марио е тотален шмекер. Помните ли в началото като твърдеше, че би направил всичко за ББ, дори да противоречи на религията. Та това е той. Не знам как има толкова много повярвали в него. Виждам, че масово го подкрепят във ФБ. 

Този Марио по-добре изобщо да не печели. Поведението му е маска!!! Той самият е един актьор!
Нямам фаворити...... Може би, най-симпатичен ми е Радо.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, xroflx9 каза:

Ще провокирам и ще кажа,че искам да спечели Гого!! Марио ми е твърде объркан и противоречив образ

Вижда ми се нечестно да спечели Гого. Нито му трябват парите, нито е показал някакъв интересен характер този сезон. 
Стигна до финала с мишкуване.

Но Марио също не искам да спечели защото целият му образ е панаир.

Ланеца заслужава повече от тях, защото имаше най-много култови моменти този сезон.

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

Вижда ми се нечестно да спечели Гого. Нито му трябват парите, нито е показал някакъв интересен характер този сезон. 
Стигна до финала с мишкуване.

Но Марио също не искам да спечели защото целият му образ е панаир.

Ланеца заслужава повече от тях, защото имаше най-много култови моменти този сезон.

Не знаех, че това е благотворително шоу!?? 

Ланеца е потресаващ като характер. Лош пример за етноса му. Лицемер. Тънкообиден. Буквално си противоречи във всяко действие. Неграмотен. С псевдо самочувствие без покритие. Какво като е бил забавен няколко пъти? 

А Марио - позьор. Вече писах, че е гнила ябълка. 

Следователно освен Гого, не знам кой би паснал за победител. Според мен процентите са 

Марио>Гого>Ланеца

Дано само последният да не се окаже втори. 

От 2024 ще проличи дали зрителите са се променили. Досега винаги са печелили умни и красиви. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...