Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

преди 28 минути, FolkEmpire каза:

От Перник е :D

Мазния Георги май ще си ходи :D

Едва ли така ще стане в крайна сметка, но е прекрасен резултатът.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Тия проценти през 5 минути скачат. Човек ще каже, че се гласува с СМС-и.

Някой в продукцията седи и пише числата както му падне.

Или гласуват 100 човека :D 

Сподели в други сайтове

От 9.10.2024 г. от 0:12, Emanuela.Carey каза:

Често я виждам с Емануела, но не знам повече за нея.

И според мен има потенциал за много силен сезон.

И аз искам да се запозная с кралица Емануела. 😱😱 

Сподели в други сайтове

Теодора във визитката си не беше ли казала че е необвързана? Вече ми доскучава мелодрамата й с Виктор,да го дадат на @fengergana тя ще го оправи буквално и преносно.

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Патрашкова: Кристи е представител на поколението “ДжеЙ Зи”

spacer.png

Аз лично съм представителка на поколението Бийонсе💅🏻

Сподели в други сайтове

Някой добър човечец тук,може ли да ми намери фейсбука на Марио или да ми каже поне какво му е Фамилното име, моля ви :D i need it for research purposes,и да сериозен съм.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BULGARIANXTRASH каза:

Някой добър човечец тук,може ли да ми намери фейсбука на Марио или да ми каже поне какво му е Фамилното име, моля ви :D i need it for research purposes,и да сериозен съм.

Тодоров

Сподели в други сайтове

Никой не може да ме убеди, че човек който изглежда така (и се държи така) има най-висока зрителска подкрепа . Тотално нагласена работа и това си личи по контраста между приложението/фейсбук а това не са различни вселени все пак .

IMG_7673.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, swiftiebe каза:

Никой не може да ме убеди, че човек който изглежда така (и се държи така) има най-висока зрителска подкрепа . Тотално нагласена работа и това си личи по контраста между приложението/фейсбук а това не са различни вселени все пак .

IMG_7673.jpeg

Това е човек????? Най-обикновен гном, кой знае изпод коя циганска любов е изпълзял. 

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, swiftiebe каза:

КАкто вече предположих, бг мамите са на негова страна, щото моралничи. А отделно зрителите са свикнали да цъкат за него, когато го инструктира ББ като агент. Аз не знам кой гласува за Ванеса. Каква мотивация има? 

Между другото Анджела беше фаворит с 50%+. Сред снощните ... нямаше потенциал за победител. 

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, meleto каза:

КАкто вече предположих, бг мамите са на негова страна, щото моралничи.

Не знам кои са тези фантастични бг мами, които са му дали най-висок вот но не са написали нито един положителен коментар за него - никъде.

Току що погледнах и в Бг Мама - там също са на мнение, че е нагласено и е трябвало той да си ходи.

Просто са му планували мисиите за напред и не са искали да си сменят плановете. Буквално още не бяха обявили кой ще напуска и вече бяха пуснали анкетата за агент Енигма за другата седмица.

Сподели в други сайтове

И на мен не ми е особено приятен този агента.

Надявам се сестрата на Сашка Васева да остане максимално дълго в предаването и да видим Сашка да я защитава някоя събота! 

BLITZ.BG

Блондинката, която прикова вниманието още при влизането си в Къщата, май ще излезе доста скрита лимонка

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Не знам кои са тези фантастични бг мами, които са му дали най-висок вот но не са написали нито един положителен коментар за него - никъде.

Току що погледнах и в Бг Мама - там също са на мнение, че е нагласено и е трябвало той да си ходи.

Просто са му планували мисиите за напред и не са искали да си сменят плановете. Буквално още не бяха обявили кой ще напуска и вече бяха пуснали анкетата за агент Енигма за другата седмица.

Възможно е и да е нагласено. В такъв случай и победителят е ясен :D 

Сподели в други сайтове

преди 16 часа , FolkEmpire каза:

Тоя е копие на Гъбин, същото пед@лско мйекане и в мутрата в носа и устата си приличат :D

image.png.223a1be3d069fb2c882848dc704ae523.png

Не трябваше ли да каже Канйе Уест :D

Отдавна съм казвал, че двамата са почти 1:1 като близнаци. Егати приликата, излъчване, говор - лице... Близки са и като години.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 1 час, meleto каза:

Възможно е и да е нагласено. В такъв случай и победителят е ясен :D 

Не вярвам чак да е победител, но ще го държат докато разкрият че е бил агент и не отпадне цялата му мисия.

За победител мисля, че ще е Георги милионера или Радо.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , swiftiebe каза:

IMG_7673.jpeg

Силвъриии има голяма фенска маса навън явно :D 

Silver.jpg.635c61ef96e96b3e6b62a6420ef28031.jpg

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Emanuela.Carey каза:

Не вярвам чак да е победител, но ще го държат докато разкрият че е бил агент и не отпадне цялата му мисия.

За победител мисля, че ще е Георги милионера или Радо.

Аз от ден 1 казах, че милионерчето печели. 

Току що, xroflx9 каза:

Някой знае ли какво стана с този от предишния Биг брадър?

Този не го помня дори по физиономия :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, meleto каза:

Аз от ден 1 казах, че милионерчето печели. 

Този не го помня дори по физиономия :D 

Беше казал че е бил гадже с Джена и Преслава

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , fengergana каза:

само знам че искам да ме праска🤪

Мила,не намерих никакъв негов актуален фейсбук/инстаграм профил. Дали е жив изобщо?💀 или просто към днешна дата е някакъв дебел чичко

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , xroflx9 каза:

Мила,не намерих никакъв негов актуален фейсбук/инстаграм профил. Дали е жив изобщо?💀 или просто към днешна дата е някакъв дебел чичко

Точно това щях да кажа - преди 10 години беше котараче, към днешна дата не е ясно 😄

Сподели в други сайтове

WWW.FACEBOOK.COM

Пламен Богданов.4116 харесвания.За всички симпатизанти на Богданов от Биг Брадър 2015

Заради вас намерих това. Последно е ъпдейтвано 2022-ра. 

Готови ли сте за актуално гугъл инфо?

LIFEONLINE.BG

Името му се свързваше с Преслава, Джена, Гери-Никол и Дарина Павлова

От 2024!

articles__0014d0764cb54a9bd33dd4e4173644

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...