FolkEmpire Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 15 минути, meleto каза: Да не е от Добрич? От Перник е Мазния Георги май ще си ходи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 28 минути, FolkEmpire каза: От Перник е Мазния Георги май ще си ходи Едва ли така ще стане в крайна сметка, но е прекрасен резултатът. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тия проценти през 5 минути скачат. Човек ще каже, че се гласува с СМС-и. Някой в продукцията седи и пише числата както му падне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Тия проценти през 5 минути скачат. Човек ще каже, че се гласува с СМС-и. Някой в продукцията седи и пише числата както му падне. Или гласуват 100 човека 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 От 9.10.2024 г. от 0:12, Emanuela.Carey каза: Често я виждам с Емануела, но не знам повече за нея. И според мен има потенциал за много силен сезон. И аз искам да се запозная с кралица Емануела. 😱😱 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Теодора във визитката си не беше ли казала че е необвързана? Вече ми доскучава мелодрамата й с Виктор,да го дадат на @fengergana тя ще го оправи буквално и преносно. преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Патрашкова: Кристи е представител на поколението “ДжеЙ Зи” Аз лично съм представителка на поколението Бийонсе💅🏻 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Искам да питам, някой добър човек може ли да ми намери фейсбука на Марио или поне да ми каже фамилията му за един приятел питам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Някой добър човечец тук,може ли да ми намери фейсбука на Марио или да ми каже поне какво му е Фамилното име, моля ви i need it for research purposes,и да сериозен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 преди 7 минути, BULGARIANXTRASH каза: Някой добър човечец тук,може ли да ми намери фейсбука на Марио или да ми каже поне какво му е Фамилното име, моля ви i need it for research purposes,и да сериозен съм. Тодоров 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Никой не може да ме убеди, че човек който изглежда така (и се държи така) има най-висока зрителска подкрепа . Тотално нагласена работа и това си личи по контраста между приложението/фейсбук а това не са различни вселени все пак . 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 25 минути, swiftiebe каза: Никой не може да ме убеди, че човек който изглежда така (и се държи така) има най-висока зрителска подкрепа . Тотално нагласена работа и това си личи по контраста между приложението/фейсбук а това не са различни вселени все пак . Това е човек????? Най-обикновен гном, кой знае изпод коя циганска любов е изпълзял. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 28 минути, swiftiebe каза: Никой не може да ме убеди, че човек който изглежда така (и се държи така) има най-висока зрителска подкрепа . Тотално нагласена работа и това си личи по контраста между приложението/фейсбук а това не са различни вселени все пак . КАкто вече предположих, бг мамите са на негова страна, щото моралничи. А отделно зрителите са свикнали да цъкат за него, когато го инструктира ББ като агент. Аз не знам кой гласува за Ванеса. Каква мотивация има? Между другото Анджела беше фаворит с 50%+. Сред снощните ... нямаше потенциал за победител. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 29 минути, meleto каза: КАкто вече предположих, бг мамите са на негова страна, щото моралничи. Не знам кои са тези фантастични бг мами, които са му дали най-висок вот но не са написали нито един положителен коментар за него - никъде. Току що погледнах и в Бг Мама - там също са на мнение, че е нагласено и е трябвало той да си ходи. Просто са му планували мисиите за напред и не са искали да си сменят плановете. Буквално още не бяха обявили кой ще напуска и вече бяха пуснали анкетата за агент Енигма за другата седмица. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 И на мен не ми е особено приятен този агента. Надявам се сестрата на Сашка Васева да остане максимално дълго в предаването и да видим Сашка да я защитава някоя събота! Скандалната Ивон от "Биг Брадър" се оказа сестра на Сашка Васева СНИМКА BLITZ.BG Блондинката, която прикова вниманието още при влизането си в Къщата, май ще излезе доста скрита лимонка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Не знам кои са тези фантастични бг мами, които са му дали най-висок вот но не са написали нито един положителен коментар за него - никъде. Току що погледнах и в Бг Мама - там също са на мнение, че е нагласено и е трябвало той да си ходи. Просто са му планували мисиите за напред и не са искали да си сменят плановете. Буквално още не бяха обявили кой ще напуска и вече бяха пуснали анкетата за агент Енигма за другата седмица. Възможно е и да е нагласено. В такъв случай и победителят е ясен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 16 часа , FolkEmpire каза: Тоя е копие на Гъбин, същото пед@лско мйекане и в мутрата в носа и устата си приличат Не трябваше ли да каже Канйе Уест Отдавна съм казвал, че двамата са почти 1:1 като близнаци. Егати приликата, излъчване, говор - лице... Близки са и като години. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 час, meleto каза: Възможно е и да е нагласено. В такъв случай и победителят е ясен Не вярвам чак да е победител, но ще го държат докато разкрият че е бил агент и не отпадне цялата му мисия. За победител мисля, че ще е Георги милионера или Радо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 5 часа , swiftiebe каза: Никой не може да ме убеди, че човек който изглежда така (и се държи така) има най-висока зрителска подкрепа . Тотално нагласена работа и това си личи по контраста между приложението/фейсбук а това не са различни вселени все пак . Силвъриии има голяма фенска маса навън явно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Някой знае ли какво стана с този от предишния Биг брадър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 48 минути, Emanuela.Carey каза: Не вярвам чак да е победител, но ще го държат докато разкрият че е бил агент и не отпадне цялата му мисия. За победител мисля, че ще е Георги милионера или Радо. Аз от ден 1 казах, че милионерчето печели. Току що, xroflx9 каза: Някой знае ли какво стана с този от предишния Биг брадър? Този не го помня дори по физиономия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 4 минути, meleto каза: Аз от ден 1 казах, че милионерчето печели. Този не го помня дори по физиономия Беше казал че е бил гадже с Джена и Преслава 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 40 минути, xroflx9 каза: Някой знае ли какво стана с този от предишния Биг брадър? само знам че искам да ме праска🤪 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 7 часа , fengergana каза: само знам че искам да ме праска🤪 Мила,не намерих никакъв негов актуален фейсбук/инстаграм профил. Дали е жив изобщо?💀 или просто към днешна дата е някакъв дебел чичко 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 8 часа , xroflx9 каза: Мила,не намерих никакъв негов актуален фейсбук/инстаграм профил. Дали е жив изобщо?💀 или просто към днешна дата е някакъв дебел чичко Точно това щях да кажа - преди 10 години беше котараче, към днешна дата не е ясно 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Пламен Богданов WWW.FACEBOOK.COM Пламен Богданов.4116 харесвания.За всички симпатизанти на Богданов от Биг Брадър 2015 Заради вас намерих това. Последно е ъпдейтвано 2022-ра. Готови ли сте за актуално гугъл инфо? Търсачът на бърза слава Пламен Богданов не успя в модата, прибра се ще става културист LIFEONLINE.BG Името му се свързваше с Преслава, Джена, Гери-Никол и Дарина Павлова От 2024! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.