DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, FolkEmpire каза: Мале този Виктор колко е смешен и жалък "Ко тряя прааа уа чуек кажи ко тряя прааа уее" Как цифври като малко момиченце Червени му станаха бузките..... Пуста любов! Такъв мъж плаче като малко бебе.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, FolkEmpire каза: Влезнал от няма 1 месец и тая му била целия свят Ама и тая е толкова проста, вместо да удари по масата и да каже аз си имам мъж беги от тука. Тя май може да си ходи и с 100 мъже едновременно. Ама и на нея й трябва една пръчка. Кой я кара във визитката да казва, че е НЕОБВЪРЗАНА?! Ако беше толкова коректна, щеше да каже, че навън има приятел и да не дава празни надежди... Не сме нито в чат, нито в сайт за запознанства, нито някъде из интернет, това го гледа цяла България... Както и тя самата каза - родителите й. Същевременно казва, че иска мъж като него..... Може би го харесва. Виж, там като са заедно всеки ден е нормално да искат някаква близост..... Въпросът е, че като излезнат може би нещата ще стоят по съвсем различен начин. Но ти там свикваш с хората? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, DevilWish каза: Ама и на нея й трябва една пръчка. Кой я кара във визитката да казва, че е НЕОБВЪРЗАНА?! Ако беше толкова коректна, щеше да каже, че навън има приятел и да не дава празни надежди... Не сме нито в чат, нито в сайт за запознанства, нито някъде из интернет, това го гледа цяла България... Както и тя самата каза - родителите й. Същевременно казва, че иска мъж като него..... Може би го харесва. Виж, там като са заедно всеки ден е нормално да искат някаква близост..... Въпросът е, че като излезнат може би нещата ще стоят по съвсем различен начин. Но ти там свикваш с хората? Тя го играе доминиращия във връзката. Търсила си по-млади да могат да й направят деца и да си ги дресира лесно. Не е попаднала на правилния май, да си сменят мъжете с Мара и да я научи как трябва да се държи с хората около нея, не да ги използва като донор за дечурлига. Това ми е малко като Момата преди дае почнала в БГ И този цайсатко Петър е много противен. Много ги обичам такива използвачи. Да използваш на момичето чувствата и да се преструваш като п_тка, че имаш и ти чувства към нея и да я ползваш за играта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 23 минути, DevilWish каза: Поне коментаторите бяха адекватни, а Високата жена пак беше сменяла глави и облекло в стил еклерова торта - Рени стайл. Без Иво Димчев да. Типична застаряваща швестерка. Дано на дърти години и ние с @fengergana не си боядисаме косите сини. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Тя го играе доминиращия във връзката. Търсила си по-млади да могат да й направят деца и да си ги дресира лесно. Не е попаднала на правилния май, да си сменят мъжете с Мара и да я научи как трябва да се държи с хората около нея, не да ги използва като донор за дечурлига. На мен като държание ми е симпатична в къщата, просто това не ми харесва, че и тя не знае какво иска. Отделно, щом като има приятел защо казва, че е необвързана? Няма значение от колко време са заедно. Мисля, че по-скоро не е наясно със себе си и какво означава да си необвързана. Сигурно тези неща не са й такъв приоритет в живота. От къде такова време да се занимава с връзки? Не е ясно нито колко често е заедно с приятеля си, нито ако този има някакви очаквания дали ще ги оправдае в живота. Момичето си има салон за красота, бизнес..... само й е до връзки. Говори си само.... Виждам я, че не е наясно със себе си. Тя си каза, че не й е до деца още, гледа си кариерата. Но за това никой не може да я обвини. Различни хора-различни интереси. Просто стана историческа с това, че не е обвързана, пък после се появи някакво момче...... не знаела какво прави, той влиза - водят някакъв диалог...... преди 1 минута, xroflx9 каза: Без Иво Димчев да. Типична застаряваща швестерка. Дано на дърти години и ние с @fengergana не си боядисаме косите сини. Точно щях да кажа, че синята му коса е нелепа. Емилия беше с лилава през 2000-та година. Много е назад. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 7 минути, xroflx9 каза: Без Иво Димчев да. Типична застаряваща швестерка. Дано на дърти години и ние с @fengergana не си боядисаме косите сини. Спинозния е много противен. Анжела бледнее пред него. преди 6 минути, DevilWish каза: На мен като държание ми е симпатична в къщата, просто това не ми харесва, че и тя не знае какво иска. Отделно, щом като има приятел защо казва, че е необвързана? Няма значение от колко време са заедно. Мисля, че по-скоро не е наясно със себе си и какво означава да си необвързана. Сигурно тези неща не са й такъв приоритет в живота. От къде такова време да се занимава с връзки? Не е ясно нито колко често е заедно с приятеля си, нито ако този има някакви очаквания дали ще ги оправдае в живота. Момичето си има салон за красота, бизнес..... само й е до връзки. Говори си само.... Виждам я, че не е наясно със себе си. Тя си каза, че не й е до деца още, гледа си кариерата. Но за това никой не може да я обвини. Различни хора-различни интереси. Просто стана историческа с това, че не е обвързана, пък после се появи някакво момче...... не знаела какво прави, той влиза - водят някакъв диалог...... Точно щях да кажа, че синята му коса е нелепа. Емилия беше с лилава през 2000-та година. Много е назад. Според мен много добре знае какво иска, но много долно постъпва. Един за кученце, друг за забавление... Казала е, защото си търси резерви В епизода си каза, че има опасения, ако до 2-3 години приятеля й отвън реши да почна да му се живее. Има страх да не я зареже малкия. Демек си търси бекъп в лицето на този смешник дето реве като изтърван от люлката 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Спинозния е много противен. Анжела бледнее пред него. Според мен много добре знае какво иска, но много долно постъпва. Един за кученце, друг за забавление... Иска да създаде добро впечатление на хората, но същевременно иска да е интересна, да е търсена, да е искана.... Това иска. С това момче навън може и да е само за секс..... Тоя в къщата говори за семейство, тя си каза след 3-4 години, иска да си постигне разни неща..... Не знам какви илюзии си прави той, но при такива планове, трябваше лично да си поговори с нея. Той е на такъв етап, тя не е готова..... Насила хубост не става, без значение на колко си години. Случва се, човек да е раздвоен в чувствата си (ако изобщо има някакви към някого). Мен ме съмнява, че и към другото момче има чувства. За 2-3 месеца не, че не може да се случи, но и това каза, че бавно се влюбва.... Това й е просто гадже за с.... според мен, едва ли е чак толкова сериозно.... тя спомена, че е по-малък и не му вярва много... Без доверие - дълга връзка трудно се гради. Но и в такова риалити връзка........ навън едва ли от всичко станало. Целта може и на двамата да е да се разиграе някакъв любовен сериал за да се задържат повече. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 10 минути, DevilWish каза: Иска да създаде добро впечатление на хората, но същевременно иска да е интересна, да е търсена, да е искана.... Това иска. С това момче навън може и да е само за секс..... Тоя в къщата говори за семейство, тя си каза след 3-4 години, иска да си постигне разни неща..... Не знам какви илюзии си прави той, но при такива планове, трябваше лично да си поговори с нея. Той е на такъв етап, тя не е готова..... Насила хубост не става, без значение на колко си години. Случва се, човек да е раздвоен в чувствата си (ако изобщо има някакви към някого). Мен ме съмнява, че и към другото момче има чувства. За 2-3 месеца не, че не може да се случи, но и това каза, че бавно се влюбва.... Това й е просто гадже за с.... според мен, едва ли е чак толкова сериозно.... тя спомена, че е по-малък и не му вярва много... Без доверие - дълга връзка трудно се гради. Но и в такова риалити връзка........ навън едва ли от всичко станало. Целта може и на двамата да е да се разиграе някакъв любовен сериал за да се задържат повече. Точно това мисля и аз, малкия й е за игра докато на него не му писне и я остави. И за това е отворена за нови тъпкачи, които да я напарвят майка в близко бъдеше и да й осигурят сигурност, ако малкия се откаже. Аз не бих се унижавал за някаква фуста, ако тя се държи по подобен начин. Веднага бих си бил шута и да ме няма около нея. Не обичам такива, които си играят с 100 мъже наведнъж и чакат кой ще й пусне на момента. Да го духа и това е. Ако е достойна, няма да се държи като к.рва в критическата, а ще си държи на момчето и няма да се занимава с други мъже и да им дава напразни надежди. Ако малкия й е просто за секс, то каква връзка е това? Може да си намира бройки и да се джаска с който си поиска. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Точно това мисля и аз, малкия й е за игра докато на него не му писне и я остави. И за това е отворена за нови тъпкачи, които да я напарвят майка в близко бъдеше и да й осигурят сигурност, ако малкия се откаже. Което е напълно нормално мислене.... Личеше си, че не му вярва точно заради годините. Тя даже си го и каза това, че може да му писне.... Ама то си е така, щом е малък..... Има хора които изобщо не знаят нищо на тези години..... Само едно блъскане и фитнес са им в главата.... Ами ето, в къщата вече си има фен. Но и тези отношения не са сигурни, защото все един ще излезе първи и в живота когато се срещнат може да е съвсем различно. Включително вкусове, предпоччитания и комуникация. То като си непрекъснато заедно с някого все ще намерите какво да си говорите, но навън понякога е съвсем различно. Те там са изолирани. Нито има социални мрежи.... по цял ден какво правиш? Контактуваш си с хората, пиеш си кафето с тях и това е..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 6 минути, DevilWish каза: Което е напълно нормално мислене.... Личеше си, че не му вярва точно заради годините. Тя даже си го и каза това, че може да му писне.... Ама то си е така, щом е малък..... Има хора които изобщо не знаят нищо на тези години..... Само едно блъскане и фитнес са им в главата.... Ами ето, в къщата вече си има фен. Но и тези отношения не са сигурни, защото все един ще излезе първи и в живота когато се срещнат може да е съвсем различно. Включително вкусове, предпоччитания и комуникация. То като си непрекъснато заедно с някого все ще намерите какво да си говорите, но навън понякога е съвсем различно. Те там са изолирани. Нито има социални мрежи.... по цял ден какво правиш? Контактуваш си с хората, пиеш си кафето с тях и това е..... Такава жена не е постоянна. Според мен ако зареже малкия и се хване с Викторчо, след време сто процента ще се захласне по друг и тоя пак ще циври. Тая не е жена за един мъж. Обича да си играе с мъжете. Е в къщата не е само контактуване и пиене на кафе. Има интриги, можеш да си спортуваш, или да се печеш на слънцето Не е задължително постоянно да ти се прави с3кс. А да и имат мисии. За с3кса в къщата малко не е комфортно да го правиш пред 100 камери и цяла БГ да те гледа Освен ако нямаш заявки да ставаш бъдеща п0рно звезда като Дианчето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Такава жена не е постоянна. Според мен ако зареже малкия и се хване с Викторчо, след време сто процента ще се захласне по друг и тоя пак ще циври. Тая не е жена за един мъж. Обича да си играе с мъжете. С времето ще се промени. Просто сега това не й е най-важното. Кариерата е на този етап..... И както разбирам мнението на хората, защото тя много пъти повтаря, че не знае дали тя няма да излезе лошо за тези които гледат отвън, да си съставят грешно мнение за нея. Хората се променят..... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, DevilWish каза: С времето ще се промени. Просто сега това не й е най-важното. Кариерата е на този етап..... И както разбирам мнението на хората, защото тя много пъти повтаря, че не знае дали тя няма да излезе лошо за тези които гледат отвън, да си съставят грешно мнение за нея. Хората се променят..... То няма проблем да си имаш връзка докато си градиш кариера. В тоя фризьорски салон каква кариера толкова да има? Даже сега може да има отлив на клиентки, щото повечето жени предполагам ще почнат да я хейтят Ако е умна може да си върти и работа и връзка както ги върти по няколко наведнъж 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, FolkEmpire каза: То няма проблем да си имаш връзка докато си градиш кариера. В тоя фризьорски салон каква кариера толкова да има? Даже сега може да има отлив на клиентки, щото повечето жени предполагам ще почнат да я хейтят Лоша реклама няма. Тя каза салон за красота, т.е. не е само за прически. Искам да кажа, че кариерата й е по-важна на този етап. Зависи, все пак салон за красота под път и над път..... за да просперира трябва яка работа и яка реклама. Нещо което със сигурност е постигнала - поне от заявката си.... Друг е въпросът, че тя самата понякога изглежда неестетически с тези вежди. Красота с рисувани вежди и размазани долни мигли, ъм? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, DevilWish каза: Лоша реклама няма. Тя каза салон за красота, т.е. не е само за прически. Искам да кажа, че кариерата й е по-важна на този етап. Зависи, все пак салон за красота под път и над път..... за да просперира трябва яка работа и яка реклама. Нещо което със сигурност е постигнала - поне от заявката си.... Друг е въпросът, че тя самата понякога изглежда неестетически с тези вежди. Красота с рисувани вежди и размазани долни мигли, ъм? А къде забрави грозните джуки? Е едва ли тя върши всичко в тоя салон, наела е няколко момичета и й вършат работата. Сигурно има счетоводител и т.н. На това ако му казваш кариера, да се хвалиш със салон за красота. Ако беше някоя която има обекти в цяла България добре, прави кариера. Ама с едно салонче там някъде забутано. Или ако беше певица с бъдеще. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Сигурно има счетоводител и т.н. Сега може лично Емилия да й звънне по телефона и да се самопредложи. Да, естетически не ми харесват.... Нямам нищо против когато човек не си харесва нещо да го коригира, но и на мен не ми харесва как й стоят. Представи се за много успешна във визитката си. Беба? Явно я знаят..... Аз за първи път я виждам..... Но пак казвам, ако не беше този Виктор тя нямаше да има такива изцепки в предаването за момента. Например тая Косара беше най-антипатична с нейното простовато и комплексарско поведение. Хората добре я изгониха. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 15 минути, DevilWish каза: Сега може лично Емилия да й звънне по телефона и да се самопредложи. Да, естетически не ми харесват.... Нямам нищо против когато човек не си харесва нещо да го коригира, но и на мен не ми харесва как й стоят. Представи се за много успешна във визитката си. Беба? Явно я знаят..... Аз за първи път я виждам..... Но пак казвам, ако не беше този Виктор тя нямаше да има такива изцепки в предаването за момента. Например тая Косара беше най-антипатична с нейното простовато и комплексарско поведение. Хората добре я изгониха. Дали ще й стигне хонорара за да й плати на Счети да й води счетоводството? И аз нямам нищо против остетическата корекция стига да не е излишна. Примерно ако си Грозната Бети и това е единствения начин да се разкрасиш добре, но проблема там е при кой ще легнеш под ножа. Защото има много, които просто взимат парите на хората защото искат да са по-красиви от преди и крайния резултат е плачевен. И аз мога да кажа, че съм най-големия бос в града ама да няма нищо общо с реалността. Нямам доверие на една проста визитка Кой знае в кое село подстригва на бабите и дядовците от Столипиново главите Определено, ако не беше тъпнята с ревлюто нямаше да й се вдигнат акциите. Това малко ми напомня на Елена и Миро лека му пръст. Историята на Елена и Миро в Big Brother 2 WWW.VBOX7.COM Историята на Елена и Миро в Big Brother 2 КоШмара са я взели за дразнител в къщата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ема как си бара бюстието 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 8 часа , FolkEmpire каза: Ема как си бара бюстието Поне си бара бюстието, не е като да й се бара друго нещо, но да се стиска, защото си има по-млад приятел навън. 😘 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 @fengergana завиждай мила. Познай на кой му излезе късмета😜 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, xroflx9 каза: @fengergana завиждай мила. Познай на кой му излезе късмета😜 дано е лош за тебе всеки ден след мене!! аз си писах с Георги Валентинов на Златка, но ме блокира след като се пратих разкрачена. А самия той има клип разкрачен в туитър🤪 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Току що, fengergana каза: дано е лош за тебе всеки ден след мене!! аз си писах с Георги Валентинов на Златка, но ме блокира след като се пратих разкрачена. А самия той има клип разкрачен в туитър🤪 Този дори не си го спомням кой е. Пак си изкопала някой оръфляк🤭 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 2 минути, xroflx9 каза: Този дори не си го спомням кой е. Пак си изкопала някой оръфляк🤭 докато се пише за тях се правят на недостъпни, но като изчезнат от медийното пространство се озовават в моята спалня! така че мила, върни нагоре чата си с Виктор да видим колко години назад е това,смешницо!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, fengergana каза: докато се пише за тях се правят на недостъпни, но като изчезнат от медийното пространство се озовават в моята спалня! така че мила, върни нагоре чата си с Виктор да видим колко години назад е това,смешницо!!! Не завиждай мила,ще ти излязат бръчки!!! Тъй като не могат да си поделят Беба,екипа на Биг Брадър се свърза с професионалистка като мен да наместя и освободя “чакрата” на Виктор!! Това че отзад си станала като баскетболен кош и те харесват само застаряващи лели като Иво Димчев не е мой проблем!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Вие сте луди, дори Марио е по- як от Виктор ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 4 минути, swiftiebe каза: Вие сте луди, дори Марио е по- як от Виктор ! Ние отдавна точим лиги и по Марио,но сега Виктор е по-актуалния за коментиране. И на Марио ще му дойде реда 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.