Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

Току що, Balkandji1 каза:

Миличката, разплака се! Горкичката, хич не й се тръгваше. Аз я заобичах и ще ми липсва. ❤️ 

Ще върна да я гледам :D По-интересна ми беше от Виктор. Да я бяха оставили нея по-добре. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Честно кказано ми стана кофти за Беба, защото и се играеше и беше много надъхана за финал. И реално го заслужаваше, тя беше много главна фигура в тоя сезон. Обаче си беше ясно, че ще изкарат нея преди Виктор, само за да го гледаме как се тръшка, реве и изпада в нервни кризи. Можеха да я оставят до финал и да я махнат тогава. Напълно я подкрепям в това, че много участници които не заслужават мястото си там остават след нея – Пламен, Радо, Атижа, Гого, Веселка.. вече и циганина добавям, защото освен поведение на злобна лелка, друго не гледаме от него . 

Друго което искам да отбележа е поведението на Веселка. Същата тази, която ходи от предаване в предаване да се жалва че била нетолерирана, дискриминирана и отхвърлена от обществошо заради килограмите си си позволява да се държи точно така към други хора ? Та тя гледа и говори към Марио като с някое нищожество .. Тотално неадекватно момиче, което се надявам от отзвука на публиката да вземе да осъзае, че никой освен семейството й не я харесва не заради килограмите, а заради отвратителния характер който има . А това че се чувствала неловко от погледите на Мари о.... по принцип може да е напълно спокойноа, защото не би възбудила абсолютно никой освен човек със странен фетиш .

Сподели в други сайтове

Леля ви е напълно БЯСНА. Колко седмици трябва да минат за да махнат Марио? Очевидно е,че докато е в къщата ще е номиниран всяка седмица. Напълно съм съгласен с горното мнение,че Беба е от главните образи този сезон и лелки като Радо и Пламен трябваше да си заминат преди нея.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Леля ви е напълно БЯСНА. Колко седмици трябва да минат за да махнат Марио? Очевидно е,че докато е в къщата ще е номиниран всяка седмица. Напълно съм съгласен с горното мнение,че Беба е от главните образи този сезон и лелки като Радо и Пламен трябваше да си заминат преди нея.

Скъпа Марио ще го направят победител такива простачки като Веселка .... Ама знаеш ли по- добре той от Радо който изгуби всичката си аура и визията вече НЕ го спасява. Гнусяр 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, swiftiebe каза:

Скъпа Марио ще го направят победител такива простачки като Веселка .... Ама знаеш ли по- добре той от Радо който изгуби всичката си аура и визията вече НЕ го спасява. Гнусяр 

Да,и аз вече започвам да си мисля,че Марио ще е победител. Хората обичат жертви 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Да,и аз вече започвам да си мисля,че Марио ще е победител. Хората обичат жертви 

Обаче той изобщо не е толкова глупав какъвто вид има. Тоя въпрос към Веселка беше супер калкулиран точно за толерантност и точно към нея ... lowkey ate.

Сподели в други сайтове

Викторчо все едно е изправен пред дилемата да му режат крака или да умре от некроза :D Голям рев като малко детенце. И Атижа и Ванеса все едно са готови за тройка за утешение :D

Те му клякат да им чеше катериците той им реве като първолак :D

image.jpeg.8f7b9f261df7c69c64bbeb5ab7d1a59c.jpeg

image.jpeg.c7c9908fa9ec4e8fbdf13733ca5fb6d4.jpeg

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

Проценти обявиха ли? Аз този формат забравих да го гледам даже. И как дойката не е транс? Нали бяхте постнали интервю с Месечков и там беше признала??? Или нещо пак съм пропуснал.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, SantaCloud каза:

Проценти обявиха ли? Аз този формат забравих да го гледам даже. И как дойката не е транс? Нали бяхте постнали интервю с Месечков и там беше признала??? Или нещо пак съм пропуснал.

Марио 75

Виктор 15

Беба 10

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SantaCloud каза:

75 Марио

10 Беба

15 Виктор 

Самия месечков също е транс май .

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, THE IIconic каза:

Марио 75

Виктор 15

Беба 10

Значи Бебо и Беба само дето се пънеха с фейк драмите си. Публиката не ги харесва.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, SantaCloud каза:

Значи Бебо и Беба само дето се пънеха с фейк драмите си. Публиката не ги харесва.

Беба беше убедена, че те са на финал, че хората ги харесват. Даже се изказа, че от жените там нямало коя да й стъпи на малкия пръст. Видя се още при анкетата, че не само останалите в къщата, а и зрителите имат други предпочитания. Прекалената самоувереност води до това. Зрителите разпознават пресиленото и фалшивото. 

Сподели в други сайтове

Целувай ми халатаааааааааааааа - новия хит!

🥲 Виктор е съкрушен и целува халата на Беба.
🥹 Ще успее ли мачото да се съвземе или ще продължи да плаче на нейното легло?
image.png.cc17834bebfe61185612f0447876f820.png

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Избрала е тя - да не си оправи веждите, вече колко часа е била отвънка?

Има си ПРИНЦИПИ. РАЗБИРАШ ЛИ?
Разбираш ли, тя нейните ПРИНЦИПИ спазва.
Да не й се Мешаме на нея, тя си има принципи.
Ние ли ще й се Мешаме? Теодори много , Беба една!

Принципа на Беба: Те ли ще ми се Мешат?
Ти ли ще ми се мешаш на мене? 
Той ли ще ми се меша?
Тя ли ще ми се меша?
Тая е толкова безлична, Точка по въпроса!
Имам си принципи - Точка по въпроса!
Няма да й се мешаме - Точка по въпроса!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Има си ПРИНЦИПИ. РАЗБИРАШ ЛИ?
Разбираш ли, тя нейните ПРИНЦИПИ спазва.
Да не й се Мешаме на нея, тя си има принципи.
Ние ли ще й се Мешаме? Теодори много , Беба една!

Принципа на Беба: Те ли ще ми се Мешат?
Ти ли ще ми се мешаш на мене? 
Той ли ще ми се меша?
Тя ли ще ми се меша?
Тая е толкова безлична, Точка по въпроса!
Имам си принципи - Точка по въпроса!
Няма да й се мешаме - Точка по въпроса!

Въпрос за 100 000лв:

Колко пъти по време на престоя си в къщата Беба изрича бесен е и мешам?  😁

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Въпрос за 100 000лв:

Колко пъти по време на престоя си в къщата Беба изрича бесен е и мешам?  😁

И "принципи", "Разбираш ли"? 
:D :D :D 
Не можем да броим до толкова, повярвай ми.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:

И "принципи", "Разбираш ли"? 
:D :D :D 
Не можем да броим до толкова, повярвай ми.

Сигурна съм, че няма да можем да ги изброим. Все едно да преброим колко пъти се разрева Виктор. 😁😁😁

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...