Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

Току що, Emanuela.Carey каза:

Тоя Виктор е психопат. Не са се целували, не са били дори интимни, а той изпада в такава обсесия.

Представете си да имат връзка 1 година и да скъсат. Тогава не знам как би реагирал.

То така е по-интересно. Ако бяха се изпраскали, нямаше да му липсва.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Пацо и Георги ми надуха главата. Радо и той "Георги, приемаш нещата твърде буквално!". Радо, лицемерке, с теб не си правят базици, че искат да те пребият с лопата.

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Balkandji1 каза:

Пацо и Георги ми надуха главата. Радо и той "Георги, приемаш нещата твърде буквално!". Радо, лицемерке, с теб не си правят базици, че искат да те пребият с лопата.

И на мен. :D :D :D 
Голям цирк са. Главната героиня вече я няма. Няма кой да ни забавлява. Гледаме Виктор как мирише и целува хавлията.... да си беше направил една поне.... върху тази хавлия.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Мисля, че тази седмица ще има повечко номинирани и ще излетят 2-ма. 

По казуса Веселина-Марио – усети се свинята, че тотално и падна маската и че беше победена, обаче тъпото не може да направи нищо по въпроса и затъва все повече в калта. Поне не й е чуждо. Само остана сега да пуснат видеото, в което обсъжда болестта и майката и ще е шах и мат отвсякъде.

За чехлите - ами колкото и да не те кефи Марио, останалите правят така, че да му симпатизираме. Подарък от всеки друг съквартирант не би станал изобщи някаква значима тема на разговор, какво остава да получи ефир, но щом е от Марио, то автоматично става игра, опит за свалка, конспирация и какво ли още не . АМи сори, пренавити са вече и просто изглежда неадекватно. А момчето беше супер уважително, възпирано и добронамерено когато Атижа му каза, че не ги иска. Тъпотия голяма.

Бащата на Александра и Георги... и аз като Веселка ще кажа, ама явно психопатията се предава по гените. Скучен беше тоя спор като цяло, по-забавно ми беше как докато се развива Виктор си гледаше и целуваше снимката. Ебаси откаченото момче, Беба трябва наистина да си изкара ограничителан заповед. Това не е нормално . Инаеч като цяло тая история ми е скучна, Виктор без Беба пък е съвсем кръгла 0, трябваше да оставят нея с логиката, че разделени ще покажат себе си, защото тя има какво да покаже реално, доакто Виктор не.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Balkandji1 каза:

image.jpeg.a6b175a94eb5b516e6ca568dd9255f63.jpeg

image.jpeg.3e9bb98220d27eea612582a98873dcba.jpeg

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

И на мен. :D :D :D 
Голям цирк са. Главната героиня вече я няма. Няма кой да ни забавлява. Гледаме Виктор как мирише и целува хавлията.... да си беше направил една поне.... върху тази хавлия.

image.jpeg.2bc8fcc524978fa267673fa52ae0eea7.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , swiftiebe каза:

Мисля, че тази седмица ще има повечко номинирани и ще излетят 2-ма. 

По казуса Веселина-Марио – усети се свинята, че тотално и падна маската и че беше победена, обаче тъпото не може да направи нищо по въпроса и затъва все повече в калта. Поне не й е чуждо. Само остана сега да пуснат видеото, в което обсъжда болестта и майката и ще е шах и мат отвсякъде.

За чехлите - ами колкото и да не те кефи Марио, останалите правят така, че да му симпатизираме. Подарък от всеки друг съквартирант не би станал изобщи някаква значима тема на разговор, какво остава да получи ефир, но щом е от Марио, то автоматично става игра, опит за свалка, конспирация и какво ли още не . АМи сори, пренавити са вече и просто изглежда неадекватно. А момчето беше супер уважително, възпирано и добронамерено когато Атижа му каза, че не ги иска. Тъпотия голяма.

Бащата на Александра и Георги... и аз като Веселка ще кажа, ама явно психопатията се предава по гените. Скучен беше тоя спор като цяло, по-забавно ми беше как докато се развива Виктор си гледаше и целуваше снимката. Ебаси откаченото момче, Беба трябва наистина да си изкара ограничителан заповед. Това не е нормално . Инаеч като цяло тая история ми е скучна, Виктор без Беба пък е съвсем кръгла 0, трябваше да оставят нея с логиката, че разделени ще покажат себе си, защото тя има какво да покаже реално, доакто Виктор не.

image.jpeg.b06b136c68ef32838965c3a8793c7734.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , SantaCloud каза:

Пф...пак ли...Това предаване не се ли изчерпи? Явно пестят.

Съвсем нормално, скандалите на Бай Брадър, на бюджет като за манждьорлак. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , SantaCloud каза:

Тоя Виктор е супер фейк. Целува халата..  и реве. Толкова слаба актьорска игра... 

FB_IMG_1732004064651.jpg

Не мога да повярвам, че си толкова глупав. По-влюбен човек от Виктор не съм виждал, каква актьорска игра? Не ми отговаряй, не искам да се докосвам до грешните ти схващания за реалността.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Беба на лайв

IMG-0311.jpg

Тя има принципи, чУек! Да не й се мешат хейтърите! Точка по въпроса!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, fengergana каза:

и този епизод се нагледах на мъже по боксерки, но дано не дават повече гъбичките по ноктите на Виктор отблизо
🥲

Все на такива мъже да попадаш и да те карат да им лижеш краката.

Сподели в други сайтове

Мнооого тъп епизод тая вечер . Както и предрекох Виктор няма какво да покаже след Беба освен по-голяма психопатия. Спешно лечение за това момче възможно най-скоро, 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Като рожденичка и фенка на предаването аз трябваше да оправя пакета на Марио,а не Ивонне!!!!!

бъди жив,здрав и много щастлив,мило!!!🤑😛

Сподели в други сайтове

преди 1 час , fengergana каза:

бъди жив,здрав и много щастлив,мило!!!🤑😛

Благодаря ти,дупе😘 даже си получих един от подаръците по-рано,тъй като не Веселка,а аз и Гого счупихме леглото!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...