asylum Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Току що, Emanuela.Carey каза: Тоя Виктор е психопат. Не са се целували, не са били дори интимни, а той изпада в такава обсесия. Представете си да имат връзка 1 година и да скъсат. Тогава не знам как би реагирал. То така е по-интересно. Ако бяха се изпраскали, нямаше да му липсва. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Пацо и Георги ми надуха главата. Радо и той "Георги, приемаш нещата твърде буквално!". Радо, лицемерке, с теб не си правят базици, че искат да те пребият с лопата. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 преди 27 минути, Balkandji1 каза: Пацо и Георги ми надуха главата. Радо и той "Георги, приемаш нещата твърде буквално!". Радо, лицемерке, с теб не си правят базици, че искат да те пребият с лопата. И на мен. Голям цирк са. Главната героиня вече я няма. Няма кой да ни забавлява. Гледаме Виктор как мирише и целува хавлията.... да си беше направил една поне.... върху тази хавлия. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мисля, че тази седмица ще има повечко номинирани и ще излетят 2-ма. По казуса Веселина-Марио – усети се свинята, че тотално и падна маската и че беше победена, обаче тъпото не може да направи нищо по въпроса и затъва все повече в калта. Поне не й е чуждо. Само остана сега да пуснат видеото, в което обсъжда болестта и майката и ще е шах и мат отвсякъде. За чехлите - ами колкото и да не те кефи Марио, останалите правят така, че да му симпатизираме. Подарък от всеки друг съквартирант не би станал изобщи някаква значима тема на разговор, какво остава да получи ефир, но щом е от Марио, то автоматично става игра, опит за свалка, конспирация и какво ли още не . АМи сори, пренавити са вече и просто изглежда неадекватно. А момчето беше супер уважително, възпирано и добронамерено когато Атижа му каза, че не ги иска. Тъпотия голяма. Бащата на Александра и Георги... и аз като Веселка ще кажа, ама явно психопатията се предава по гените. Скучен беше тоя спор като цяло, по-забавно ми беше как докато се развива Виктор си гледаше и целуваше снимката. Ебаси откаченото момче, Беба трябва наистина да си изкара ограничителан заповед. Това не е нормално . Инаеч като цяло тая история ми е скучна, Виктор без Беба пък е съвсем кръгла 0, трябваше да оставят нея с логиката, че разделени ще покажат себе си, защото тя има какво да покаже реално, доакто Виктор не. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 часа , Balkandji1 каза: Пацо и Георги ми надуха главата. Радо и той "Георги, приемаш нещата твърде буквално!". Радо, лицемерке, с теб не си правят базици, че искат да те пребият с лопата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 4 часа , DevilWish каза: И на мен. Голям цирк са. Главната героиня вече я няма. Няма кой да ни забавлява. Гледаме Виктор как мирише и целува хавлията.... да си беше направил една поне.... върху тази хавлия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 часа , swiftiebe каза: Мисля, че тази седмица ще има повечко номинирани и ще излетят 2-ма. По казуса Веселина-Марио – усети се свинята, че тотално и падна маската и че беше победена, обаче тъпото не може да направи нищо по въпроса и затъва все повече в калта. Поне не й е чуждо. Само остана сега да пуснат видеото, в което обсъжда болестта и майката и ще е шах и мат отвсякъде. За чехлите - ами колкото и да не те кефи Марио, останалите правят така, че да му симпатизираме. Подарък от всеки друг съквартирант не би станал изобщи някаква значима тема на разговор, какво остава да получи ефир, но щом е от Марио, то автоматично става игра, опит за свалка, конспирация и какво ли още не . АМи сори, пренавити са вече и просто изглежда неадекватно. А момчето беше супер уважително, възпирано и добронамерено когато Атижа му каза, че не ги иска. Тъпотия голяма. Бащата на Александра и Георги... и аз като Веселка ще кажа, ама явно психопатията се предава по гените. Скучен беше тоя спор като цяло, по-забавно ми беше как докато се развива Виктор си гледаше и целуваше снимката. Ебаси откаченото момче, Беба трябва наистина да си изкара ограничителан заповед. Това не е нормално . Инаеч като цяло тая история ми е скучна, Виктор без Беба пък е съвсем кръгла 0, трябваше да оставят нея с логиката, че разделени ще покажат себе си, защото тя има какво да покаже реално, доакто Виктор не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 17 часа , SantaCloud каза: Пф...пак ли...Това предаване не се ли изчерпи? Явно пестят. Съвсем нормално, скандалите на Бай Брадър, на бюджет като за манждьорлак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Тоя Виктор е супер фейк. Целува халата.. и реве. Толкова слаба актьорска игра... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 6 часа , SantaCloud каза: Тоя Виктор е супер фейк. Целува халата.. и реве. Толкова слаба актьорска игра... Не мога да повярвам, че си толкова глупав. По-влюбен човек от Виктор не съм виждал, каква актьорска игра? Не ми отговаряй, не искам да се докосвам до грешните ти схващания за реалността. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Беба на лайв 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Беба на лайв Тя има принципи, чУек! Да не й се мешат хейтърите! Точка по въпроса! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Беба на лайв @xroflx9 понеделник сутрин в таксито като ми е била на гости за уикенда и батките са ни спукали 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 От Графа първа абзац 2-ри, Сашо Роман и Сигнал до Орлин Горанов, каква музикална колекция има в главата си Виктор 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 "Аййй бейййй" "Един голям ммм цигански ммм" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 "Друити моат да ми праат вятър на ккку...." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 и този епизод се нагледах на мъже по боксерки, но дано не дават повече гъбичките по ноктите на Виктор отблизо 🥲 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Гого ме мие преди да ме разчекне🤪 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 44 минути, fengergana каза: и този епизод се нагледах на мъже по боксерки, но дано не дават повече гъбичките по ноктите на Виктор отблизо 🥲 Все на такива мъже да попадаш и да те карат да им лижеш краката. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Мнооого тъп епизод тая вечер . Както и предрекох Виктор няма какво да покаже след Беба освен по-голяма психопатия. Спешно лечение за това момче възможно най-скоро, 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 16 минути, Balkandji1 каза: Все на такива мъже да попадаш и да те карат да им лижеш краката. ще го преглътна и това,гълтала съм толкова неща🤪 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Като рожденичка и фенка на предаването аз трябваше да оправя пакета на Марио,а не Ивонне!!!!! 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 8 минути, xroflx9 каза: Като рожденичка и фенка на предаването аз трябваше да оправя пакета на Марио,а не Ивонне!!!!! бъди жив,здрав и много щастлив,мило!!!🤑😛 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 час , fengergana каза: бъди жив,здрав и много щастлив,мило!!!🤑😛 Благодаря ти,дупе😘 даже си получих един от подаръците по-рано,тъй като не Веселка,а аз и Гого счупихме леглото!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.