Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кажете ми къде се намира студиото на Биг брадър,за да изнасиля Георги Блажев!!! Омръзна ми да гледам през седмица лайфа мокра!!!! 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 15 минути, xroflx9 каза: Кажете ми къде се намира студиото на Биг брадър,за да изнасиля Георги Блажев!!! Омръзна ми да гледам през седмица лайфа мокра!!!! Лудгидия ще мънка като сиамска котка за сиренце Не знам как ще се търпи. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 23 минути, xroflx9 каза: Кажете ми къде се намира студиото на Биг брадър,за да изнасиля Георги Блажев!!! Омръзна ми да гледам през седмица лайфа мокра!!!! Защо не пробваш с Патрашкова? И тя е мъжкарана 😁 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 5 минути, Stela каза: Защо не пробваш с Патрашкова? И тя е мъжкарана 😁 Защото Патрашкова е всъщност @Emanuela.Carey,а аз на него безплатни “сеанси” няма да правя!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ванеса снимана в "Купих ти сърце" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 4 часа , xroflx9 каза: Защото Патрашкова е всъщност @Emanuela.Carey,а аз на него безплатни “сеанси” няма да правя!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ема: "среща честана" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Дадоха ли временни резултати, защото чак сега започнах да гледам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 В Менделеевата таблица имало елемент "Ман*ал" Ммм не знам.. скептичен съм. Тоя Герги да го махат час по-скоро. Нито е забавен, нито минава за човек. Дори инфантилното поведение на Виктор може да почака. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 2 минути, SantaCloud каза: В Менделеевата таблица имало елемент "Ман*ал" Ммм не знам.. скептичен съм. Тоя Герги да го махат час по-скоро. Нито е забавен, нито минава за човек. Дори инфантилното поведение на Виктор може да почака. Има. Но се казва "манган". То е метал/минерал. Пил съм го. Има ефект върху допаминовата секреция и редица други функции в тялото. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, Balkandji1 каза: Има. Но се казва "манган". То е метал/минерал. Пил съм го. Има ефект върху допаминовата секреция и редица други функции в тялото. Еми, не е манг АЛ със сигурност хахах Толкова е неграмотен, лицемерен и неадекватен, че просто трябва да бъде изгонен. Никакъв финал за него. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, SantaCloud каза: Еми, не е манг АЛ със сигурност хахах Толкова е неграмотен, лицемерен и неадекватен, че просто трябва да бъде изгонен. Никакъв финал за него. Да си 6-годишен и да му паднеш в ръчичките да те опипва. 😘 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 8 минути, SantaCloud каза: В Менделеевата таблица имало елемент "Ман*ал" Ммм не знам.. скептичен съм. MangaN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тая все едно я шибна инсулта за секунда 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Георги: "Боже господи прЕбЕри Си веРСиИите" Версия1 Версия2 Версия3..... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Виктор: Аз съм минал приез мноуу ПАРАпети през моя жиуот! Assasins Creed: The Viktor's Parapets 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ема: Защо да не си позволя агресия с микрофона по главата? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не и Ема пак да нас€ре Елвиса 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 час, Balkandji1 каза: Има. Но се казва "манган". То е метал/минерал. Пил съм го. Има ефект върху допаминовата секреция и редица други функции в тялото. МангаL е скара/барбекю на турски и други езици преди 54 минути, FolkEmpire каза: Тая все едно я шибна инсулта за секунда Коя е тази стрина? Майката на Гала? преди 39 минути, FolkEmpire каза: Ема: Защо да не си позволя агресия с микрофона по главата? Вчера Мира каза при Ивка, че шибнала някакъв така на участие преди години 🤣 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ема: Ванеса! Ванеса: Ааау ууу аАааАе ЕеЕеААА Иии Иии... (получи @нален сюрприз) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 14 минути, asylum каза: МангаL е скара/барбекю на турски и други езици Коя е тази стрина? Майката на Гала? Вчера Мира каза при Ивка, че шибнала някакъв така на участие преди години 🤣 Лидия Боряна Узунова Лидия коя е... 2h Харесване Отговор 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Очаквано, най-безинтересния напусна. Тоя май се отказа от Беба, щял да бъде щастлив, ако бъде щастлива и без него Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Репортери на Нова Телевизия са забелязали @xroflx9 и @fengergana да чакат Виктор на прага на къщата в Нови Хан, за да го утешат. 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.