Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

Емануела право в 10ката към Виктор.. скандала и е в кръвта на тая жена ИКОНА .

Евала че най-накрая напусна тоя, обаче мислех, че ще се сборят с Ванеса, а те изобщо не са били близо ... 9% срещу 22 е прсото унизително. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, swiftiebe каза:

Евала че най-накрая напусна тоя, обаче мислех, че ще се сборят с Ванеса, а те изобщо не са били близо ... 9% срещу 22 е прсото унизително. 

Георги на второ място след Марио. Контигентът яко е насвалял приложението и цъка... :D

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Георги на второ място след Марио. Контигентът яко е насвалял приложението и цъка... :D

Това ми беше очаквано. Хората в тикток гледам че много му се радват и ги забавлява. А и не е невиждана формула - скандали (почти) всички срещу 1 . А и ответната страна е много противна с основни противници Веселка/Пламен. 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, swiftiebe каза:

Ко каза Манол

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Какво ще има в понеделник? Аз малко изпуснах от тоя епизод.

Всеки ден през седмицата ще напуска човека с най-ниска подкрепа и така до събота, когато ще е финала. Вече има анкета за гласуване в аппа за победител. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Ко каза Манол

Зададе му въпроса защо реве толкова много, говори на снимка и гушка и души халат, ами не е ли супер иконик ? 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, swiftiebe каза:

В понеделник как мислите - Веселка или Пламен?

Който от тях не си тръгне в понеделник,  сигурно ще си тръгне вторник. Няма голямо значение. 

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Balkandji1 каза:

Във Фейсбук групите е някакъв ужас с манга- … ъм фенове на Георги.

На финала сигурно ще се борят с Марио.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, swiftiebe каза:

Зададе му въпроса защо реве толкова много, говори на снимка и гушка и души халат, ами не е ли супер иконик ? 

Виктор да не е незаконен син на Тити Папазов? 😁

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Във Фейсбук групите е някакъв ужас с манга- … ъм фенове на Георги.

На финала сигурно ще се борят с Марио.

Да, единствено ми е интересно Гого колко подкрепа ще има.

Някак @xroflx9 спечели - Радо няма никакви изгледи за победител, срина се тотално с всеки един нов момент, в който взема участие.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Репортери на Нова Телевизия са забелязали @xroflx9 и @fengergana да чакат Виктор на прага на къщата в Нови Хан, за да го утешат.

За @fengergana не знам,но аз съм зад кулисите и правя добрини на Георги Блажев!!!! После ще потърся сметка на Емануела защо ме нарече парцалана в национален ефир!!

Сподели в други сайтове

какво ми реагираш с повръщащо евтина боклукчийке @xroflx9 ??? ти си тази която спи с Георги Блажев,който не може да си намери очила от приближените си и малки очи!!!!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

какво ми реагираш с повръщащо евтина боклукчийке @xroflx9 ??? ти си тази която спи с Георги Блажев,който не може да си намери очила от приближените си и малки очи!!!!

Същите малки очи,с които те оставя на сийн докато му се предлагаш като лека жена😉  Уличница!

Не знам какво привлекателно намирате в телесата на Радо,че дори Емануела иска да го вижда по-често гол. Ще ми причернее пред очите и ще направя така че да съжалява,че е влязъл в Биг брадър!!!!

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Balkandji1 каза:

АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА !!! :D:D :D Тоя Кулагин! Евала за директното изказване!

image.png.f5d9d9a44bd5e0bfeabb241ec7e69db9.png

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Emanuela.Carey каза:

Виктор в подкаста каза, че е обграден с гейове - говори за двете ни съфорумнички най-вероятно!

Friendly fire is not tolerated 💅🏻

14-B2-CF7-A-67-B5-494-A-938-C-E37711577-

Сподели в други сайтове

преди 52 минути, xroflx9 каза:

Между другото на разпоретината в мен й се струва че Гого не е никакъв милионер,но е хот,така че му прощаваме тази лъжа!

да,мила, в инстаграм има сторита като аниматор и е доста криндж,но коя съм аз да имам против да ми слага бельото си в устата ми? Никоя!

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, fengergana каза:

да,мила, в инстаграм има сторита като аниматор и е доста криндж,но коя съм аз да имам против да ми слага бельото си в устата ми? Никоя!

Мила,честно казано аз и на бившия (май) на Ванеса съм навита!!!

5-AD4092-B-109-F-4347-BB17-1-D54-F7-FD8-

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...