swiftiebe Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Емануела право в 10ката към Виктор.. скандала и е в кръвта на тая жена ИКОНА . Евала че най-накрая напусна тоя, обаче мислех, че ще се сборят с Ванеса, а те изобщо не са били близо ... 9% срещу 22 е прсото унизително. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 3 минути, swiftiebe каза: Емануела право в 10ката към Виктор.. скандала и е в кръвта на тая жена ИКОНА . Евала че най-накрая напусна тоя, обаче мислех, че ще се сборят с Ванеса, а те изобщо не са били близо ... 9% срещу 22 е прсото унизително. Георги на второ място след Марио. Контигентът яко е насвалял приложението и цъка... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Георги на второ място след Марио. Контигентът яко е насвалял приложението и цъка... Това ми беше очаквано. Хората в тикток гледам че много му се радват и ги забавлява. А и не е невиждана формула - скандали (почти) всички срещу 1 . А и ответната страна е много противна с основни противници Веселка/Пламен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 В понеделник как мислите - Веселка или Пламен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, swiftiebe каза: В понеделник как мислите - Веселка или Пламен? Какво ще има в понеделник? Аз малко изпуснах от тоя епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 10 минути, swiftiebe каза: Емануела право в 10ката към Виктор.. скандала и е в кръвта на тая жена ИКОНА . Ко каза Манол 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Какво ще има в понеделник? Аз малко изпуснах от тоя епизод. Всеки ден през седмицата ще напуска човека с най-ниска подкрепа и така до събота, когато ще е финала. Вече има анкета за гласуване в аппа за победител. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 минута, asylum каза: Ко каза Манол Зададе му въпроса защо реве толкова много, говори на снимка и гушка и души халат, ами не е ли супер иконик ? 1 1 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 4 минути, swiftiebe каза: В понеделник как мислите - Веселка или Пламен? Който от тях не си тръгне в понеделник, сигурно ще си тръгне вторник. Няма голямо значение. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 10 минути, Balkandji1 каза: Георги на второ място след Марио. Контигентът яко е насвалял приложението и цъка... Във Фейсбук групите е някакъв ужас с манга- … ъм фенове на Георги. На финала сигурно ще се борят с Марио. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 2 минути, swiftiebe каза: Зададе му въпроса защо реве толкова много, говори на снимка и гушка и души халат, ами не е ли супер иконик ? Виктор да не е незаконен син на Тити Папазов? 😁 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
swiftiebe Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Току що, Emanuela.Carey каза: Във Фейсбук групите е някакъв ужас с манга- … ъм фенове на Георги. На финала сигурно ще се борят с Марио. Да, единствено ми е интересно Гого колко подкрепа ще има. Някак @xroflx9 спечели - Радо няма никакви изгледи за победител, срина се тотално с всеки един нов момент, в който взема участие. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Репортери на Нова Телевизия са забелязали @xroflx9 и @fengergana да чакат Виктор на прага на къщата в Нови Хан, за да го утешат. За @fengergana не знам,но аз съм зад кулисите и правя добрини на Георги Блажев!!!! После ще потърся сметка на Емануела защо ме нарече парцалана в национален ефир!! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 аз стоя на задна в джакузито и чакам Радо и Гого да ме направят да бълбукам вътре вместо него🤪 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 какво ми реагираш с повръщащо евтина боклукчийке @xroflx9 ??? ти си тази която спи с Георги Блажев,който не може да си намери очила от приближените си и малки очи!!!! 3 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 3 минути, fengergana каза: какво ми реагираш с повръщащо евтина боклукчийке @xroflx9 ??? ти си тази която спи с Георги Блажев,който не може да си намери очила от приближените си и малки очи!!!! Същите малки очи,с които те оставя на сийн докато му се предлагаш като лека жена😉 Уличница! Не знам какво привлекателно намирате в телесата на Радо,че дори Емануела иска да го вижда по-често гол. Ще ми причернее пред очите и ще направя така че да съжалява,че е влязъл в Биг брадър!!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 180 хил. гледания · 643 реакции | Обичам те on Reels WWW.FACEBOOK.COM 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 13 часа , Balkandji1 каза: 180 хил. гледания · 643 реакции | Обичам те on Reels WWW.FACEBOOK.COM АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА !!! Тоя Кулагин! Евала за директното изказване! 4 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Виктор в подкаста каза, че е обграден с гейове - говори за двете ни съфорумнички най-вероятно! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 също каза,че е отказал да бъде ескорт,но и не отрече че е приемал парични предложения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Виктор в подкаста каза, че е обграден с гейове - говори за двете ни съфорумнички най-вероятно! Friendly fire is not tolerated 💅🏻 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Между другото на разпоретината в мен й се струва че Гого не е никакъв милионер,но е хот,така че му прощаваме тази лъжа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 преди 52 минути, xroflx9 каза: Между другото на разпоретината в мен й се струва че Гого не е никакъв милионер,но е хот,така че му прощаваме тази лъжа! да,мила, в инстаграм има сторита като аниматор и е доста криндж,но коя съм аз да имам против да ми слага бельото си в устата ми? Никоя! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 11 минути, fengergana каза: да,мила, в инстаграм има сторита като аниматор и е доста криндж,но коя съм аз да имам против да ми слага бельото си в устата ми? Никоя! Мила,честно казано аз и на бившия (май) на Ванеса съм навита!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.