Jump to content

Big Brother (2024)

Препоръчани коментари

преди 4 минути, Stela каза:

Познах като казах, че един от двамата между Радо и Пацо ще си тръгне. Не знаех, че Алекс му е дъщеря. Не го е споменавал или съм пропуснала.

В нета се въртеше статии преди да започне Брадъра, че ще влиза бащата на една от ергенките.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Stela каза:

Да видим утре кой ще си тръгне... Може пък да е щастлив ден за @xroflx9 и да ни почерпи после... :3fdb8960598fa63e:

не мисля. В следващите дни мисля че ще отпаднат Атижа,Ивоне и Ванеса. Топ 4 според мен ще са Георги,Гого,Радо и Марио

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, xroflx9 каза:

не мисля. В следващите дни мисля че ще отпаднат Атижа,Ивоне и Ванеса. Топ 4 според мен ще са Георги,Гого,Радо и Марио

Според мен Ивоне ще остане. Последните двама, които ще останат  са Марио и Георги. 

Сподели в други сайтове

Току що, xroflx9 каза:

Дано,мила,дано

Ти за нея ли си? Аз мисля, че остане защото е интересна на хората с тия истории, но да спечели няма шанс. Сигурно ще е Марио. 

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Ти за нея ли си? Аз мисля, че остане защото е интересна на хората с тия истории, но да спечели няма шанс. Сигурно ще е Марио. 

Ивоне ми е фаворитка,да. Както и Ванеса и Марио. А на теб?

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Stela каза:

Познах като казах, че един от двамата между Радо и Пацо ще си тръгне. Не знаех, че Алекс му е дъщеря. Не го е споменавал или съм пропуснала.

Когато влизаше го каза .

П.с. Нея понасям тая психо Гърдева

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Ивоне ми е фаворитка,да. Както и Ванеса и Марио. А на теб?

а Гого??? влизахме тайно в къщата,за да ни тряска на меката мебел,масата,джакузито,банята,изповедалнята и кухненския плот, а сега се правиш на ощипана!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Аз съм за Марио от самото начало почти. 

Ако беше останала Анджела щях да съм за нея:3fdb8960598fa63e:

преди 1 минута, fengergana каза:

а Гого??? влизахме тайно в къщата,за да ни тряска на меката мебел,масата,джакузито,банята,изповедалнята и кухненския плот, а сега се правиш на ощипана!!!

Известността му ще изчезне в събота ако не победи,така че изчезвам и аз!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Ако беше останала Анджела щях да съм за нея:3fdb8960598fa63e:

Известността му ще изчезне в събота ако не победи,така че изчезвам и аз!!!

батките от залата, в които ходиш жените им като са нощна смяна да не би да са известни с нещо? лицемерка и използвачка!! още не си почерпила за РД,а вече моя наближи!!!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

батките от залата, в които ходиш жените им като са нощна смяна да не би да са известни с нещо? лицемерка и използвачка!! още не си почерпила за РД,а вече моя наближи!!!

Ама Гого е милионер! Има разлика 😁

Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Ама Гого е милионер! Има разлика 😁

ако аниматорите ставаха милионери, всички 16 годишни, които работят това в Сл. Бряг лятото щяха да са. А всички знаем, че който ходи да работи на морето, го прави за разврата,за това цяло лято съм в апартамента ми на св. Влас и ми е заета програмата!!!

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

Мило,отдавна съм казала че вече не се занимавам с фитнесджии,а с танцьори,футболисти или друг тип спорт,който изисква доста кардио,за да може цяла нощ да ме разнасят като пръскачка из лозе!!!!

Аз съм егоистска и се почерпих сама с тройка с футболисти от ЦСКА!!!

Сподели в други сайтове

Тази вечер според мен си тръгва Атижа . 

Само не знам кой излиза първи - Радо или Ванеса, другите са ми ясни гд като вот . Снощи и задника на Радо загатнаха … насилието над @xroflx9 продължава и най- вероятно ще си е до събота …

Ами Марио победител ! Тая пу*ка Гого не само че не заслужава победата ами трябваше да бъде един от първите изгонени.

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , Stela каза:

В първия епизод, ако не се лъжа. Във визитката му.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Кадър от участието ми в Биг брадър

0713-ED79-6150-49-C1-BA53-E2697-B4-E66-F

Ти си в кафявото ансамбълче, нали? Не вярвам да имаш шкембето на тоз с токчетата.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

На Тунчер само интрото му пуснаха, а Алармата на Галош Малинош и Счета припева :D

За парии за парии :D 

На Циглежа й липсва DeepThroat-а :D

image.jpeg.7edd095c071d3bfb446cf838c16ec4c4.jpeg

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Emanuela.Carey каза:

Гаджето на Ванеса е колежка на @fengergana и @xroflx9

Мила,ако не си видяла съм го качила преди 2-3 страници. Жалко,че информацията,която ми дадоха,че са се разделили е невярна,но понеже и паркираните коли ги блъскат,а аз не съм ревнива не е проблем!!! @fengergana скъпа,подмий се и да ходим да покажем на Райко на хляба мекото!!!!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...