DevilWish Публикувано на Септември 17 Report Share Публикувано на Септември 17 Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production, Petya Radeva Arrangement: Diamond Beat Production 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Има интересни части, но цялостно звучи като всичко друго от Пашев последните 2 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Куплетите са добри и самото начало. Припевът е слаб. Мъжката част е като от "Бавария" частта с Константин. Това е най-избухващото. Но като цяло средна работа..... Видеото е чудесно, но звучи много познато този припев.... Сигурен съм, че съм го слушал в друга песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Пак гаден мастер. Като от радиостанция. Отсвира напомня на този от Лудница. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Пак ли броене... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Да го бяха писали, че е с Константин направо. Отвратителен мастър, този по стъпките на Асенов ли е решил да ходи? Отвратително е... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Мен пък си ме кефи. Ванеса е уникална още повече, че съм била на нейно участие и прави страхотно участие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Лека полека Пашев дърпа към дъбото от към микс и мастер и всичко като цяло. Песента не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Тая вече за нищо не става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Сори, ама "Твоя" е само една 😋 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 26 минути, Just_Me каза: Сори, ама "Твоя" е само една 😋 😍 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Не е лоша песента. Харесва ми. Звученето е доста познато, но въпреки това се е получила добре. Клипа ми напомня много на "Кучка проклета" на Лорена, кадрите на люлката в цирка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Не става!!! И кой и дава право да пее за кралици?! Кралицата е само ЕДНА !!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.