DevilWish Публикувано на Септември 19 Report Share Публикувано на Септември 19 Music: Desi Slava Lyrics: Anastasiya Mavrodieva Arrangement: Deyan Asenov Trumpet: Yordan Yonchev — Gamzata 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Айде на Тенекиятааа! Не става само с бас Тенекиьооо! И Кики квичи като умряло магаре... Изкопирана е някоя песен, но в момента не мога да се сетя коя е. Сякаш има откъси в изпяването където приличат на Мъко моя. Плюс една песен на С.Загорова. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Ама много яка песен! Аз си харесвам Десислава като стил. Видеото също ми е малко като "Откачила" на Селина, малко от "Токсичен". Иначе песничката е готина. Това ако го беше пуснала 2010-2016 година щеше да е голям хит! Сега са актуални други песни.... 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Като за единствен комерс тази година е прилично. Наистина звучи като песен от преди 10 години, с ретро вайб тип Ивана. Кръчмарското изпълнение ми е too much като за певица с прозвището Ангелския глас, но пък прави песента по-тежка и зарибяваща. Крайно време е обаче отново да започне да залага на скъпи видео продукции като В друг живот и И на всички като тебе. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Доста еднотипно, но не е лошо. Не вярвам да я слушам много често. Включването на Фики ми стои доста излишно - явно ги е сложила с Гъмзата само за да привлекат внимание към песента. Напомня ми на фийтовете в Пайнер около 2015-2016, които понякога бяха откровено излишни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Хитово звучи. Няма да я слушам 2 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 час, asylum каза: Хитово звучи. Няма да я слушам Разбирам те какво имаш предвид. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Очертава се зле откъм гледания, според мен. Иначе песента наистина ми е странна. Не мога да кажа, че е зле. Не мога да кажа, дали предстои доста да я слушам. Иначе отново за видеото е отслабнала 😅😅. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Направо ми е тежко да я гледам как се мъчи с комерсите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Много е разпиляна Деса. Трябваше да размени местата на баладите с това за лятото. Иначе е приятна песничка,но не го виждам като хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Страхотна песен изкара!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Поредият радио хит... Не ми харесава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Толкова е изстрадана милата, че чак ми е жал да я гледам и слушам. Песента не е нищо особено, единственото хубаво е, че все още се побира в кадъра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.