Emanuela.Carey Публикувано на Септември 19 Report Share Публикувано на Септември 19 Lyrics: AYA, Nikolay Gurmanov Music: Konstantinos Galanos Arrangement: Yoan Nikolaev - L Padr3 Mix & Master: Yoan Nikolaev - Lpadr3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Ей, тази година тая ТЕОДОРА я скъсаха да й взимат песните които ги имаме на български ..... То не беше Доника, Мария.... сега и Ая. Ремикса към тази песен си беше хит, а тук звучи ужасно кръчмарски.... Текста добре, видеото като всичките й други, но аранжимента е егати тъпотията. Айде разнообрази малко..... Много ясно, че ще си останем с версията на Теодора. 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 20 минути, DevilWish каза: Ей, тази година тая ТЕОДОРА я скъсаха да й взимат песните които ги имаме на български ..... То не беше Доника, Мария.... сега и Ая. Ремикса към тази песен си беше хит, а тук звучи ужасно кръчмарски.... Текста добре, видеото като всичките й други, но аранжимента е егати тъпотията. Айде разнообрази малко..... Много ясно, че ще си останем с версията на Теодора. Теодора - хитова съкровищница! и без да съм чул новата, знам, че е боклук 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 3 часа , asylum каза: Теодора - хитова съкровищница! и без да съм чул новата, знам, че е боклук Ами то при Ая тази година за втори път. Оф-оф, сега и Онази. Нека спре вече с тия кавъри или поне да се информира има ли други версии на български, че тази си беше хит. Теодора има хитовете, Ая какво има? Нищо. Ако иска да има хитове, нека се насочи към индивидуалност. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Пак кавър на стара песен която вече си има кавър и пак на Теодора... Ей прецакаха й репертоара на тази жена... Текста е потрес. Ей глупако... Ей тъпачкооо...Но ме болиШ+? Това все едно сърбиш ме Мънкаща котка недорасла за такъв хит... Предпочитам си версията на Теда. Това звучи като стилистиката на Фики - Майко. Старите ни аранжименти бият сегашните на светлинни години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Браво на момичето, за първи път я чувам, ама песента е приятна за слушане. PS: Сетих се и за нейна песен с Весо - "Грешната избра" - също е добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 От 19.09.2024 г. от 23:30, DevilWish каза: Ами то при Ая тази година за втори път. Оф-оф, сега и Онази. Нека спре вече с тия кавъри или поне да се информира има ли други версии на български, че тази си беше хит. Теодора има хитовете, Ая какво има? Нищо. Ако иска да има хитове, нека се насочи към индивидуалност. Как за втори път? Не вярвам тая никому неизвестна дебютираща бездарница да има други песни 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 19 минути, Lelqtian каза: Как за втори път? Не вярвам тая никому неизвестна дебютираща бездарница да има други песни Има. И на Ажда и на Малина Оф , оф..... и тя трета версия. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 12 минути, DevilWish каза: Има. И на Ажда и на Малина Оф , оф..... и тя трета версия. Нищо. Аз и следващия път ще съм изненадан. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 2 часа , Lelqtian каза: Нищо. Аз и следващия път ще съм изненадан. Ако въобще вземе нещо следващия път след този хейт. Надявам се да се вразуми. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Тая освен да краде чужди песни друго може ли? Откакто си приписа хит на Ванчето Великова като своя "авторска" песен за мен тази псевдо певачица е отписана. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 58 минути, Gerganafen каза: Тая освен да краде чужди песни друго може ли? Откакто си приписа хит на Ванчето Великова като своя "авторска" песен за мен тази псевдо певачица е отписана. Оле, бях забравил за това. Че то всичко й е копие на тая значи 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Ей, глупако - Hej, budalo "Всичко давам, моя рано, върни се само" - "S kime spavaš, moja rano, negde tamo" Или казано в прав текст - Гурманов пак е попревел и чупнал малко от друг кавър на песента: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 18 минути, Just_Me каза: Ей, глупако - Hej, budalo "Всичко давам, моя рано, върни се само" - "S kime spavaš, moja rano, negde tamo" Или казано в прав текст - Гурманов пак е попревел и чупнал малко от друг кавър на песента: И тя си е виновна. Защо взима песен която вече я имаме на български? Ще прозвучи грубо, но коя е тя, коя е Теодора която има доказани хитове във времето? Както и случаят с Малина и нейната песен. Да беше взела нещо което не е пято. Глупава ли е? Наистина си е глупачка. То й личи. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 7 минути, DevilWish каза: И тя си е виновна. Защо взима песен която вече я имаме на български? Ще прозвучи грубо, но коя е тя, коя е Теодора която има доказани хитове във времето? Както и случаят с Малина и нейната песен. Да беше взела нещо което не е пято. Глупава ли е? Наистина си е глупачка. То й личи. Тя Малина видя, че Бисер Кинг възроди хита на Гюлшен 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 1 час , asylum каза: Тя Малина видя, че Бисер Кинг възроди хита на Гюлшен Но първият ни кавър е 2004 - Ажда, както много пъти сме го обсъждали. 20 години по-късно Бисер Кинг който я е откраднал, даже май не я представи за своя? Малина и Ая мисля, че в един и същи ден ги пуснаха? Ако е само тази, окей.... но тази версия на песента е много кръчмарска и не ми харесва. Да я бяха направили както трябва. Версиите като музика на Теодора и двете - особено тази на Пантелис е в пъти по-хитова, на Теа звучи добре.... тая с нейните кръчмарски аранжименти от тая година не се спря. До преди това имаше някои готини песни и сега изведнъж реши да го дава кръчмарска певица. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 От 23.09.2024 г. от 20:16, DevilWish каза: Ако въобще вземе нещо следващия път след този хейт. Надявам се да се вразуми. Досадните треторазрядни псевдо-павачки са като хлебарките, винаги намират начин за нов шит. Най-много още няколко годинки и ще бахтисат защото ще осъзнаят, че нямат възвращаемост и почват да слабеят от глад. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Току що, FolkEmpire каза: Досадните треторазрядни псевдо-павачки са като хлебарките, винаги намират начин за нов шит. Мечтаят си за хитове като на ветераните, но няма как да стане. Ще има хитове, когато прави ИНДИВИДУАЛНИ песни. Иначе има талант и е симпатична, просто кръчмата не е за всеки. На Теодора песента звучи много по-добре от сръбската версия на Теа, а пък от на Ая - направо е класа. Особено ремикса, размазва ги и будалите и глупаците. Слушайте как една песен може да звучи различно и интересно и се учете! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.