Jump to content

Popnable - Дзен

Препоръчани коментари

преди 17 минути, meleto каза:

Не мисля, че съм чувал тази песен. Значи все пак е ползвана тази дума.

Да. 

:D :D :D 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 минути, DevilWish каза:

Да. 

:D :D :D 

Въй и двете думи ги има хахах, но определено тая песен и да съм я чувал е било веднъж. 

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Въй и двете думи ги има хахах, но определено тая песен и да съм я чувал е било веднъж. 

Но пък модерната дума "дзен" не съм я чувал до сега? :D 
Трябва да използваш нещо нечувано, например думата "Медитация". :D 

Или вместо "Играй" - "Медитирай" :D :D :D 

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, meleto каза:

Да, и аз така го прецених, а и не е съвсем брутално. Ххх в чалгата е много скучно, аз ще ви разнообразявам плейлистите. :)

Но аз си те знам, ти се припозна в Мисля за друг :P 

То наистина пасва на Ариа, както тя се дере. За смучки някой пял ли е?

Не е съвсем брутално, така е. Да разбирам ли, че този стил ти харесва и можем да очакваме още подобни неща на такива тематики, даже по-бруталнички? :3fdb8960598fa63e:

Не мога да се сетя някой да е пял за смучки. Пято е заобиколно, че да се досетим, че става дума за това, но баш за смучки не е. 

Тук май за това става въпрос:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Не е съвсем брутално, така е. Да разбирам ли, че този стил ти харесва и можем да очакваме още подобни неща на такива тематики, даже по-бруталнички? :3fdb8960598fa63e:

Не мога да се сетя някой да е пял за смучки. Пято е заобиколно, че да се досетим, че става дума за това, но баш за смучки не е. 

Сетих се! Нали Рени пя за "Панаири", но никой не е пял за ЕКЛЕРИ. Помислете - ТОРТА, БАКЛАВА, Шоколадова терапия, Карамел, но няма ЕКЛЕР, КРОАСАН...... може за Кифла да има, но има храна за която не са пяли....
Или "Вегетарианка"? "Любов като картоф" ... Даже за "ПИЛЕ" Валя е пяла.... 
От напитките "Мента с Малина" и Малина да се вдъхнови.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

Но пък модерната дума "дзен" не съм я чувал до сега? :D 
Трябва да използваш нещо нечувано, например думата "Медитация". :D 

Или вместо "Играй" - "Медитирай" :D :D :D 

Имам такава вече ххх и други подобни. 

преди 9 минути, Stela каза:

Честно казано - не са ми любими, но си казах - що да не експериментирам. Учудващо е, че успях да си завъртя така езика да напиша нещо подобно. Беше с лекота, значи и аз съм халтурен хахах

преди 7 минути, DevilWish каза:

Сетих се! Нали Рени пя за "Панаири", но никой не е пял за ЕКЛЕРИ. Помислете - ТОРТА, БАКЛАВА, Шоколадова терапия, Карамел, но няма ЕКЛЕР, КРОАСАН...... може за Кифла да има, но има храна за която не са пяли....
Или "Вегетарианка"? "Любов като картоф" ... Даже за "ПИЛЕ" Валя е пяла.... 
От напитките "Мента с Малина" и Малина да се вдъхнови.

Хахаха аз имам една с бишкоти хахахахахахахах 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, meleto каза:

Имам такава вече ххх и други подобни. 

Честно казано - не са ми любими, но си казах - що да не експериментирам. Учудващо е, че успях да си завъртя така езика да напиша нещо подобно. Беше с лекота, значи и аз съм халтурен хахах

Хахаха аз имам една с бишкоти хахахахахахахах 

Получило ти се е, а и щом казваш, че е било с лекота, значи нещо в теб му допада този стил хаха. Понякога като избягаме от зоната на комфорт и ни се получава най-добре. 😁

Имаш песен за бишкоти ли? Тирамису? 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Stela каза:

Получило ти се е, а и щом казваш, че е било с лекота, значи нещо в теб му допада този стил хаха. Понякога като избягаме от зоната на комфорт и ни се получава най-добре. 😁

Имаш песен за бишкоти ли? Тирамису? 

Да, обаче не ми хареса как се получи. Може да пробвам пак с нея. Ау, записвам си думи. Мислех да правя и Медуза, но ме изпревари. Но имам ***** - да не ми откраднат заглавието и това се получи страшен хит :D Както и 2 кючека направих. Тъй като гледам имам около 20 топ парчета. Поне за 7-8 съм сигурен, че са УАУ. Другите са по-пълнежни, но сто пъти по-добре от бозите тая година дето бизнеса предлага.. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Да, обаче не ми хареса как се получи. Може да пробвам пак с нея. Ау, записвам си думи. Мислех да правя и Медуза, но ме изпревари. Но имам ***** - да не ми откраднат заглавието и това се получи страшен хит :D Както и 2 кючека направих. Тъй като гледам имам около 20 топ парчета. Поне за 7-8 съм сигурен, че са УАУ. Другите са по-пълнежни, но сто пъти по-добре от бозите тая година дето бизнеса предлага.. 

Ами направи Медуза. Какво ти пречи?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Ами направи Медуза. Какво ти пречи?

Мислих си да го направя и като пусне Меди и аз да пусна, да видя дали това ще е добра стратегия и дали Ютюб ще препоръчва и моята покрай неговата. Само че ако моята е слаба спрямо неговата ще е проблем ххх

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

Мислих си да го направя и като пусне Меди и аз да пусна, да видя дали това ще е добра стратегия и дали Ютюб ще препоръчва и моята покрай неговата. Само че ако моята е слаба спрямо неговата ще е проблем ххх

:D :D :D Аха. Виж Mod chat :D Хрумна ми идея и за такова заглавие.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Gerganafen каза:

Хит! :1000(33): Ти беше с друга, Мисля за него и тази май са ми фаворитите досега.:heart: Чух и една "Ужас", също е готина :D

Ох, щом ти каза ХИТ!!!! Вече съм в космоса хихих

Затаете дъх, Медуза идва и се получи доста яка. :D Но преди нея има още доста хитове. Вече не знам в какъв ред да ги пускам. Станаха много. 

Сподели в други сайтове

Целият албум "Дзен" вече е в стрийминг платформите:

1. Дзен
  2. Опа опа
  3. Мисля за друг
  4. Малц
  5. Махай за сбогом
  6. Жестока
  7. Ти беше с друга
  8. Номер 8
  9. Врътни
  10. Ужас
  11. Дзен - ремикс

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...