GriskoBeats Публикувано на Септември 26 Report Share Публикувано на Септември 26 "Ти си болна тема" е поп фолк хит от Popnable. Харесайте, споделете и коментирайте видеото, ако ви е харесало! Останете свързани за още българска музика и нови песни! Абонирай се за канала (натисни линка) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 ЛИПСВАТЕ МИ! @FolkEmpire @asylum @Lelqtian @borisslav1 @meleto @Gerganafen @xroflx9 @Emanuela.Carey @fengergana @Fast @DevilWish @Stela @Willy @Blueberry Не ме превръщайте в истер... Поздравени сте! ❤️ 1 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това си звучи като нещо Биолчево. Пускай го на Алфа или Мегастар, според мен ще го купят. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Липсва ми power малко. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Това си звучи като нещо Биолчево. Пускай го на Алфа или Мегастар, според мен ще го купят. Нали? Трябва да чуеш и другите песни, ако не си. Дзен е много добра. Да, наистина е много добро! ❤️ Честно да ти кажа, тази песен ако я вземе Райна - ще има хит! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Според мен ще отива на Магда 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 14 минути, fengergana каза: Според мен ще отива на Магда Да, както пееше в Хронична... какво беше там не помня. преди 36 минути, DevilWish каза: Нали? Трябва да чуеш и другите песни, ако не си. Дзен е много добра. Да, наистина е много добро! ❤️ Честно да ти кажа, тази песен ако я вземе Райна - ще има хит! Тук заглавието импонира на Райнуш. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Каква е тази механизирана роботска шитня? Бляк. Тотално изтрещяхте. 2 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 21 минути, FolkEmpire каза: Каква е тази механизирана роботска шитня? Бляк. Тотално изтрещяхте. Излишно грубо. Можеше просто да подминеш. Човекът го кефи да твори по този начин, не е задължително песните да се харесват на всички музикални спецове. Мен ме радва парчето, звученето е свежо и текстът е готин. Успех! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 54 минути, meleto каза: Да, както пееше в Хронична... какво беше там не помня. Тук заглавието импонира на Райнуш. Така е, но е точно в неин стил. Как си я уцелил така? Не можеш ли да я направиш с нейния глас тази песен? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 33 минути, FolkEmpire каза: Каква е тази механизирана роботска шитня? Бляк. Тотално изтрещяхте. Според мен песните, които прави мелето са много яки. В канала има най-различни на България, Румъния и какво ли още не. Чуй някоя, ще ти хареса според мен. Просто гласът е така направен..... но самите мелодии и текстовете са супер свежи и различни. Това което ми харесва е, че улучва и комерса, но същевременно е различно. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 17 минути, DevilWish каза: Така е, но е точно в неин стил. Как си я уцелил така? Не можеш ли да я направиш с нейния глас тази песен? Мога, но на практика нямам право. преди 51 минути, FolkEmpire каза: Каква е тази механизирана роботска шитня? Бляк. Тотално изтрещяхте. Въпрос на вкус, важното е, че имам слушатели. Все пак тенкс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 27 минути, Gerganafen каза: Излишно грубо. Можеше просто да подминеш. Човекът го кефи да твори по този начин, не е задължително песните да се харесват на всички музикални спецове. Мен ме радва парчето, звученето е свежо и текстът е готин. Успех! То дори не е роботизирано, а двоен вокал. Няма проблем, де. Всеки с мнението си. Важното е, че ти харесваш. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 8 минути, meleto каза: Мога, но на практика нямам право. Въпрос на вкус, важното е, че имам слушатели. Все пак тенкс. Жалко. То ще се получи малко като Al. Би ми звучала интересно. Иначе аз и Магда харесвам. Според мен ако някой ни следи, ще е хубаво да се свърже с тебе за някоя песен, а и тези са доста сполучливи. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, DevilWish каза: Жалко. То ще се получи малко като Al. Би ми звучала интересно. Иначе аз и Магда харесвам. Според мен ако някой ни следи, ще е хубаво да се свърже с тебе за някоя песен, а и тези са доста сполучливи. Чакам ги хихих Чакаш ли си медузата? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 4 минути, meleto каза: Чакам ги хихих Чакаш ли си медузата? О, да. Кога я пускаш? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Току що, DevilWish каза: О, да. Кога я пускаш? Не съм сигурен. Имам доста по-умерени като тази и се чудя дали да миксвам бързи с бавни или първо само бавни, после еди какви си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, meleto каза: Не съм сигурен. Имам доста по-умерени като тази и се чудя дали да миксвам бързи с бавни или първо само бавни, после еди какви си. Може би ще е най-добре една бърза, една по-бавна за да има за всеки по нещо? Нека и другите кажат какво мислят. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 17 минути, DevilWish каза: Може би ще е най-добре една бърза, една по-бавна за да има за всеки по нещо? Нека и другите кажат какво мислят. И аз така си мислех, но от друга страна, мога да ги комбинирам в еднаква стилистика и са близки като за албум. Но пък това означава да пускам няколко седмици еднакво темпо и тн. Наистина дайте акъл? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 8 минути, meleto каза: И аз така си мислех, но от друга страна, мога да ги комбинирам в еднаква стилистика и са близки като за албум. Но пък това означава да пускам няколко седмици еднакво темпо и тн. Наистина дайте акъл? Моето мнение остава една бърза , една бавна. Нали по една на седмица? Да видим и другите какво ще кажат. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 преди 41 минути, DevilWish каза: Моето мнение остава една бърза , една бавна. Нали по една на седмица? Да видим и другите какво ще кажат. Една или две на седмица. И това ми е под въпрос 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Току що, meleto каза: Една или две на седмица. И това ми е под въпрос Опитай с една първоначално? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 1 час, meleto каза: И аз така си мислех, но от друга страна, мога да ги комбинирам в еднаква стилистика и са близки като за албум. Но пък това означава да пускам няколко седмици еднакво темпо и тн. Наистина дайте акъл? Може би 2 на седмица, бърза и бавна? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 преди 2 минути, Gerganafen каза: Може би 2 на седмица, бърза и бавна? Също е добра идея, като се замисля. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 26 Author Report Share Публикувано Септември 26 Значи и двамата сте да ги редувам? Ще видим дали 1 или 2 седмично. Зависи от алгоритъма. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.