Ergeni Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 5 минути, DevilWish каза: Да, за ютюб знам, но и в тик-ток могат да стигнат до още повече аудитория. ❤️ Да, в началото почнах да пускам мултиезични проекти и много объркваше алгоритъма. Сега само бг пускам и виждам, че почнаха да се абонират, половината абонати са от последната седмица и да лайкват, репостват и тн. Развива си се, бавно. Вероятно ще дигне гледанията скоро. Забелязах, че първо дава около 200 гледания на ново видео и като види дали аудиторията е ок - минава на 500 и тн. Скъсих видеата по 10-15 секунди и сега ги задържам доста повече. По-дълги видеа е ужас като резултат. По принцип мога да mention-вам и разни тикток профили. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 8 минути, meleto каза: Да, в началото почнах да пускам мултиезични проекти и много объркваше алгоритъма. Сега само бг пускам и виждам, че почнаха да се абонират, половината абонати са от последната седмица и да лайкват, репостват и тн. Развива си се, бавно. Вероятно ще дигне гледанията скоро. Забелязах, че първо дава около 200 гледания на ново видео и като види дали аудиторията е ок - минава на 500 и тн. Скъсих видеата по 10-15 секунди и сега ги задържам доста повече. По-дълги видеа е ужас като резултат. По принцип мога да mention-вам и разни тикток профили. Ще има успех. На нас българите разбира се българските песни са ни най-интересни. А и вече си имаме фаворити. Според мен ще започнат да се интересуват и да питат за твоите песни, но дано наистина попаднат на по-популярно име, защото в самото начало това е много важно. За съжаление (в повечето случаи) имената правят песните хит. Не трябва, но това е факт. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 24 минути, DevilWish каза: Ще има успех. На нас българите разбира се българските песни са ни най-интересни. А и вече си имаме фаворити. Според мен ще започнат да се интересуват и да питат за твоите песни, но дано наистина попаднат на по-популярно име, защото в самото начало това е много важно. За съжаление (в повечето случаи) имената правят песните хит. Не трябва, но това е факт. Категорично имената правят песните хит. Но пък не се знае дали някоя треторазрядна няма да влезе сред второразрядните хахах Вчера направих 2 много яки песни. Държа хитчетата за по-добри времена. Ще пускам по-алтернативни парчета. В Тикток много лайкват УЖАС! хахах Май тя има най-много лайкове сумарно. Но то зависи и по кое време пускам. Установих, че най-добре се представят между 12-1 и към 18-19. Затова пускам по 2 тиктока на ден вече 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 16 минути, meleto каза: Категорично имената правят песните хит. Но пък не се знае дали някоя треторазрядна няма да влезе сред второразрядните хахах Вчера направих 2 много яки песни. Държа хитчетата за по-добри времена. Ще пускам по-алтернативни парчета. В Тикток много лайкват УЖАС! хахах Май тя има най-много лайкове сумарно. Но то зависи и по кое време пускам. Установих, че най-добре се представят между 12-1 и към 18-19. Затова пускам по 2 тиктока на ден вече Ами тя е малко по-скандална песен. Значи вероятно ще стигне все до някоя певачица. Истеричката много искам да е за Райна..... просто и стилът много ми напомня за Биолчев, там където пусна Принцеса, Зле те чувам, Бразилка и Сафари.... някаква такава поредица ми е това. Даже допускам, че ще й се получи. Защо не? На Райна й трябва точната песен..... Това тук и като мелодия ми е към онзи хитовия й стил. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 13 минути, DevilWish каза: Ами тя е малко по-скандална песен. Значи вероятно ще стигне все до някоя певачица. Истеричката много искам да е за Райна..... просто и стилът много ми напомня за Биолчев, там където пусна Принцеса, Зле те чувам, Бразилка и Сафари.... някаква такава поредица ми е това. Даже допускам, че ще й се получи. Защо не? На Райна й трябва точната песен..... Това тук и като мелодия ми е към онзи хитовия й стил. Определено ще й пасне. Но не знам дали умерена песен би я извадило от дъното. Тя първо трябва да си направи собствен Ютюб канал, че в този на ПЛАНЕТА... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 12 минути, meleto каза: Определено ще й пасне. Но не знам дали умерена песен би я извадило от дъното. Тя първо трябва да си направи собствен Ютюб канал, че в този на ПЛАНЕТА... И аз така мисля. Зависи от песента естествено. Тази е доста отличаваща се, но заслужава да бъде изпята и представена на голямата сцена. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 @meleto след 45:00 минута, Ина каза, че е отворена да работи с нови хора и автори. Хайде , ти си! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.