Emanuela.Carey Публикувано на Септември 29 Report Share Публикувано на Септември 29 музика и текст | Весела Думанова аранжимент | Евгени Димитров бекграуд вокали | Весела Думанова музикален продуцент, смесване и мастеринг | Евгени Димитров 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е нищо кой знае кво. Балада като балада ще мине и замине. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Счетоводителката с какъв акъл е изкарала Слави от нафталина Да беше изпяла песента с някой не толкова антипатичен, така или иначе хит няма да е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Лично мен песента не ме впечатли особено. Не знам дали ще си я пусна пак. Ще видим дали публиката ще захапе и ще я направи хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 И аз не съм по баладите, но Счетоводителката и Слави винаги са знаели как се правят такива песни..... Не е случайно, че на времето й казваха - баладична певица. На мен ми въздейства музиката. Като балада е супер, защото се пускат супер слаби баладични песни, това за тази година е най-доброто.... Ама не се изненадвам, защото и Слави има една брутална песен на която когато я чух за първи път в телефона на половинката ми много плаках.... Определено съм доволен от този проект! Не мога да го отрека! Преди за това и я харесвах Емилия. Може да въздейства! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 2 минути, Wild_Style каза: Счетоводителката с какъв акъл е изкарала Слави от нафталина Да беше изпяла песента с някой не толкова антипатичен, така или иначе хит няма да е Повярвай ми, това е много умен ход от нейна страна. Слави има ОГРОМНА аудитория. Представи си само да пее с него на концерт? Никак не е глупава. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 минута, DevilWish каза: Повярвай ми, това е много умен ход от нейна страна. Слави има ОГРОМНА аудитория. Представи си само да пее с него на концерт? Никак не е глупава. Той пък защото тепърва с концерти ще се занимава 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Айде чиба,ма 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 19 минути, Wild_Style каза: Той пък защото тепърва с концерти ще се занимава Поне е сбъднал Счетоводната мечта! НАП на крака пред колежката и новата й балада! Слави Трифонов сбъдна мечтата на Емилия - Закъсня / Видео | Signal.bg SIGNAL.BG Слави Трифонов сбъдна мечтата на Емилия за дуетен сингъл между тях. Видеоклипът на песента "Закъсня" направи премиера в онлайн канала emilia.online. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Емилия дойде, смаза, премаза и си капитулира годината с този тотален хит. Отдавна в чалгата за 40 минути не се бяха правили над 4к лайка. Един негативен коментар няма. Песен, която има потенциала да остане във времето. Топа! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Поредната боза от Емилия. Вече 3 годни така… Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 За мен е много добра песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Както винаги само тук се плюе по Емилия. Песента си е хит отвсякъде! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Блях. Скока. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Става.. типично Ку-Ку Бенд звучене + есенно, баладично. В подходящ момент я пускат. Интересно Слави как й се е навил 🤔 Той е с бая криви и жълти зъби, доста се виждат в клипа, как няма пари да ги оправи.. Или партията го ошушка и е имал нужда от парите на Счети и Башур 🤔 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 37 минути, Just_Me каза: Става.. типично Ку-Ку Бенд звучене + есенно, баладично. В подходящ момент я пускат. Интересно Слави как й се е навил 🤔 Той е с бая криви и жълти зъби, доста се виждат в клипа, как няма пари да ги оправи.. Или партията го ошушка и е имал нужда от парите на Счети и Башур 🤔 Телевизията била на фалит. А как се е навил на Счета ... Ние много добре си знаем, че нормални хора без пари няма да се навият да се занимават с тая. ВЗРИВ: Емилия изтегли кредит, за да плати на Слави! (първоначално Дългия не искал да чуе за дует с нея) KLIUKI.BG Слави Трифонов и Емилия издават дует, но добре платен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Куплетите - яки. Припевът - мех. Не звучи зле. Ще има известен хайп, заради Слави и така. Тук поне ще мине 3 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Изключително добра песен. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 2 минути, meleto каза: Куплетите - яки. Припевът - мех. Не звучи зле. Ще има известен хайп, заради Слави и така. Тук поне ще мине 3 млн. Не ти ли писна да пишеш глупости? Виж последните проекти на Слави (2-3 години). Един няма с над 2 милиона. Ако направи гледания този проект няма да е само заради Слави. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Никога не съм разбирал защо хората толкова припадат по гласа на Слави и го имат за някаква легенда и се изкарва голямото събитие, когато някой пусне дует с него - факт е, че има много добри парчета във времето, но самия той като певец никога не ме е кефил. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 преди 1 час, Just_Me каза: Интересно Слави как й се е навил 🤔 Той е с бая криви и жълти зъби, доста се виждат в клипа, как няма пари да ги оправи.. Или партията го ошушка и е имал нужда от парите на Счети и Башур 🤔 Той не беше ли почти ослепял в едното око именно заради развален зъб? От години се знае, че го е страх от зъболекари… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 40 минути, Danger. каза: Никога не съм разбирал защо хората толкова припадат по гласа на Слави и го имат за някаква легенда и се изкарва голямото събитие, когато някой пусне дует с него - факт е, че има много добри парчета във времето, но самия той като певец никога не ме е кефил. Скука. Като ще е бездарник, предпочитам да е ДЖ Дамян. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Малко ми напомня на в началото: Иначе качеството на музиката се усеща. Но няма да се оцени от масата. Евгени винаги е правил аранжименти на световно ниво. Обожавам такива мелодични песни. Браво на Счета. След Прощавам ти, това е добро. Digital Distribution by Virginia Records | The Orchard Ето защо е ходила във Вирджиния. За да й пускат песента по радиата и Сити и Дъ Войс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 2 часа , Danger. каза: Никога не съм разбирал защо хората толкова припадат по гласа на Слави и го имат за някаква легенда и се изкарва голямото събитие, когато някой пусне дует с него - факт е, че има много добри парчета във времето, но самия той като певец никога не ме е кефил. Защото обичат примати като него и ББ. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 3 часа , -A. каза: Не ти ли писна да пишеш глупости? Виж последните проекти на Слави (2-3 години). Един няма с над 2 милиона. Ако направи гледания този проект няма да е само заради Слави. В такъв случай, чакаме флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.