Jump to content

Емилия, Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд - Закъсня

Препоръчани коментари

музика и текст | Весела Думанова
аранжимент | Евгени Димитров
бекграуд вокали | Весела Думанова
музикален продуцент, смесване и мастеринг | Евгени Димитров

Сподели в други сайтове

Счетоводителката с какъв акъл е изкарала Слави от нафталина :1000(10): Да беше изпяла песента с някой не толкова антипатичен, така или иначе хит няма да е :rolleyes:

Сподели в други сайтове

И аз не съм по баладите, но Счетоводителката и Слави винаги са знаели как се правят такива песни..... Не е случайно, че на времето й казваха - баладична певица. На мен ми въздейства музиката. Като балада е супер, защото се пускат супер слаби баладични песни, това за тази година е най-доброто.... Ама не се изненадвам, защото и Слави има една брутална песен на която когато я чух за първи път в телефона на половинката ми много плаках....

Определено съм доволен от този проект! Не мога да го отрека! Преди за това и я харесвах Емилия. Може да въздейства! 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Wild_Style каза:

Счетоводителката с какъв акъл е изкарала Слави от нафталина :1000(10): Да беше изпяла песента с някой не толкова антипатичен, така или иначе хит няма да е :rolleyes:

Повярвай ми, това е много умен ход от нейна страна. Слави има ОГРОМНА аудитория. Представи си само да пее с него на концерт? Никак не е глупава.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Повярвай ми, това е много умен ход от нейна страна. Слави има ОГРОМНА аудитория. Представи си само да пее с него на концерт? Никак не е глупава.

Той пък защото тепърва с концерти ще се занимава :1000(30):

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Wild_Style каза:

Той пък защото тепърва с концерти ще се занимава :1000(30):

Поне е сбъднал Счетоводната мечта! НАП на крака пред колежката и новата й балада! 

SIGNAL.BG

Слави Трифонов сбъдна мечтата на Емилия за дуетен сингъл между тях. Видеоклипът на песента "Закъсня" направи премиера в онлайн канала emilia.online.

Сподели в други сайтове

Емилия дойде, смаза, премаза и си капитулира годината с този тотален хит.

Отдавна в чалгата за 40 минути не се бяха правили над 4к лайка. Един негативен коментар няма.

Песен, която има потенциала да остане във времето.

Топа! 

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Става.. типично Ку-Ку Бенд звучене + есенно, баладично. В подходящ момент я пускат.

Интересно Слави как й се е навил 🤔 Той е с бая криви и жълти зъби, доста се виждат в клипа, как няма пари да ги оправи.. Или партията го ошушка и е имал нужда от парите на Счети и Башур 🤔

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Just_Me каза:

Става.. типично Ку-Ку Бенд звучене + есенно, баладично. В подходящ момент я пускат.

Интересно Слави как й се е навил 🤔 Той е с бая криви и жълти зъби, доста се виждат в клипа, как няма пари да ги оправи.. Или партията го ошушка и е имал нужда от парите на Счети и Башур 🤔

Телевизията била на фалит. А как се е навил на Счета ... Ние много добре си знаем, че нормални хора без пари няма да се навият да се занимават с тая. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Куплетите - яки. Припевът - мех. Не звучи зле. Ще има известен хайп, заради Слави и така. Тук поне ще мине 3 млн. :D 

Не ти ли писна да пишеш глупости?

Виж последните проекти на Слави (2-3 години). Един няма с над 2 милиона. Ако направи гледания този проект няма да е  само заради Слави.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Никога не съм разбирал защо хората толкова припадат по гласа на Слави и го имат за някаква легенда и се изкарва голямото събитие, когато някой пусне дует с него - факт е, че има много добри парчета във времето, но самия той като певец никога не ме е кефил. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Той не беше ли почти ослепял в едното око именно заради развален зъб? 
От години се знае, че го е страх от зъболекари…

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Danger. каза:

Никога не съм разбирал защо хората толкова припадат по гласа на Слави и го имат за някаква легенда и се изкарва голямото събитие, когато някой пусне дует с него - факт е, че има много добри парчета във времето, но самия той като певец никога не ме е кефил. 

Скука. Като ще е бездарник, предпочитам да е ДЖ Дамян.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Малко ми напомня на в началото:

Иначе качеството на музиката се усеща. Но няма да се оцени от масата. Евгени винаги е правил аранжименти на световно ниво.

Обожавам такива мелодични песни. Браво на Счета. След Прощавам ти, това е добро.

Digital Distribution by Virginia Records | The Orchard

Ето защо е ходила във Вирджиния. За да й пускат песента по радиата и Сити и Дъ Войс.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Danger. каза:

Защото обичат примати като него и ББ.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , -A. каза:

Не ти ли писна да пишеш глупости?

Виж последните проекти на Слави (2-3 години). Един няма с над 2 милиона. Ако направи гледания този проект няма да е  само заради Слави.

В такъв случай, чакаме флоп. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...