Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

преди 7 минути, meleto каза:

Нови премиери през октомври? Тази година е много бедна на нови песни, а  когато ги има  - обикновено са смотани. Някога било ли е по-зле като продукция?

Най-слабата година за поп-фолка по мое мнение е 2022 година. А и 2023 беше слаба... Всички други години са си супер поне откакто аз слушам. Тази година е доста по-добра от предните две, въпреки многото кавъри.
Най-много слушам Мой си мерак, Нищо, Ми амор, Да й приседне, албума на Галена.... на Анелия Буря, сега и тази новата песен със сигурност.... Имам друг ❤️ 

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Antonio & Danna coming soon

Тази Дъртофелница е най-добре изобщо да се откаже от пеенето. Не е интересна.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Доста си е силна годината - толкова силни конкуренти за летни хитове не помня от кога не е имало.

Не може всеки месец да се бълват премиери. Повечето вече са пускали песни в последните няколко месеца.

Не мога да се сетя за някой, който в момента да е на някаква дълга пауза, освен Лидия.

Да, лятото имаше няколко песни, които се откроиха, но кога септември-октомври е имало по 5 песни на кръст?

Даймънд все едно ги няма. Пускат някакви неща - нищо не се случва с тях.  Алфите са №1 според мен. Галена също е ок тази година. Преслава е малко... ъъъ... не знам. Новите й песни не знам дали са хит въпреки клиповете от Тикток. Емануела ако не беше Дамян щеше да бърше пода на някое читалище като хигиенистка. Емилия - нищо. Анелия - нищо. 

Може би има песни, но не стигат до по-голяма аудитория.?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

Да, лятото имаше няколко песни, които се откроиха, но кога септември-октомври е имало по 5 песни на кръст?

Даймънд все едно ги няма. Пускат някакви неща - нищо не се случва с тях.  Алфите са №1 според мен. Галена също е ок тази година. Преслава е малко... ъъъ... не знам. Новите й песни не знам дали са хит въпреки клиповете от Тикток. Емануела ако не беше Дамян щеше да бърше пода на някое читалище като хигиенистка. Емилия - нищо. Анелия - нищо. 

Може би има песни, но не стигат до по-голяма аудитория.?

Последното.
Алфа са номер 1, имат хитове: най-големия поп-фолк хит е техен МОЙ СИ МЕРАК.
Още хитове: Ми амор, Лудница. От любов се слушаше...
Галена си е супер тази година. Преслава очакваме да се отчете скоро...... Да й приседне и Нищо по мое мнение са успешни. Вижда се слабо, защото сме свикнали на по-големи успехи от Преслава. "Окадар" - летен хит, Емилия пусна хит вече със Слави Трофонов, а може да има още един.... Сланина е добро попадение - дебют на годината. 
Анелия е супер!!! Имам друг е егати яката песен и Буря е добра.... може да не е някакъв кой знае какъв хит, но песента си е силна. Не мога да определя само от някакви гледания, по-скоро харесвана песен, чак хит - не.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Emanuela.Carey каза:

Antonio & Danna coming soon

Това нямаше ли Галош да го прави? Аман вече от тъпи кавъри... 

преди 15 минути, DevilWish каза:

Най-слабата година за поп-фолка по мое мнение е 2022 година. А и 2023 беше слаба... Всички други години са си супер поне откакто аз слушам. Тази година е доста по-добра от предните две, въпреки многото кавъри.
Най-много слушам Мой си мерак, Нищо, Ми амор, Да й приседне, албума на Галена.... на Анелия Буря, сега и тази новата песен със сигурност.... Имам друг ❤️ 

Тази Дъртофелница е най-добре изобщо да се откаже от пеенето. Не е интересна.

А каква кариера можеше да има, ако не бяха тия бози, които й правеха ...

преди 24 минути, meleto каза:

Нови премиери през октомври? Тази година е много бедна на нови песни, а  когато ги има  - обикновено са смотани. Някога било ли е по-зле като продукция?

Каква ти продукция. Последната година и половина, две бяха яко излишни кавъри с малоумни текстове, които минават и заминават. По-добре да не пускат дълго време докато не им дойде музиката и да почнат да пускат свестни неща.

• Like 1

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

Още го има сторито

Изрязано е или е презаписано - началото на тва, дето гледах, започваше с това как мечтите се сбъдвали 😂 Като прохождаща певица звучеше 😆

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, FolkEmpire каза:

Каква ти продукция. Последната година и половина, две бяха яко излишни кавъри с малоумни текстове, които минават и заминават. По-добре да не пускат дълго време докато не им дойде музиката и да почнат да пускат свестни неща.

Е, щото кавъри нямаше 2000-2007, когато бяха най-силни и масови... Не е от това драмата. Но мисля, че е по-трудно, защото сега всеки с 2 клика може да види оригинала. Навремето правехме теми с оригиналите по форумите.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

баба Данче ли? Ами не знам, но не става за певица.... Окей, пее, не отричам, просто прекалено ми изпростя, опротивя и одъртя директно за кратко време. Смешна е и двете с Ванеса си мислят, че са интересни като си лапат пръста. Това Нелина и Татяна го направиха в обложките си на албумите "Изненада" и "Татяна" още през 2005 година! 

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Е, щото кавъри нямаше 2000-2007, когато бяха най-силни и масови... Не е от това драмата. Но мисля, че е по-трудно, защото сега всеки с 2 клика може да види оригинала. Навремето правехме теми с оригиналите по форумите.

Между другото, кавъри е имало от самото начало, но аз като започнах да слушам 2004 имаше и авторски песни от Токича доста успешни, но и много кавъри..... 
Но там в периода 2005-2021 година не се ли правеха повече авторски песни?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Just_Me каза:

Изрязано е или е презаписано - началото на тва, дето гледах, започваше с това как мечтите се сбъдвали 😂 Като прохождаща певица звучеше 😆

Прохождаща е. Направи цели два кавъра в рамките на няколко месеца. :D 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, meleto каза:

И преди 00' се правеха. Но не се разбираше, освен хора, които пътуват извън БГ и са чували оригинала някъде или са били фенове на съответната песен. Но и тогава нашите правеха доста по-добри кавъри от тези, които са в момента, като носни кърпички са. Купуват ги на килограм, изпльоскват ги като премиера и до там. Защо чакат съседите да напарвят нещо и да го репликират, а не започнат да правят нещата както се правеха преди. Мислеха се стратегии, сюжети, нещата се изпипваха и всеки проект беше различен. Сега всичко звучи и изглежда еднакво. Тотално се изчерпва този жанр.

Ако не хванат някаква вълна от някъде и да я вкарат в песен, чалгата си е в застой от години.

Само хора като Галена правят до някъде нещо извън клишето и масовката.

Имам чувството, че повечето в жанра са вътре за да натрупат едни пари и да си подсигурят старините, вместо да творят и да се отдадат на музиката.

• Like 1

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Попфолк певицата Диона отново стана център на внимание в публичното пространство. И този път актуалната изпълнителка е санкционирана от закона.

• Ooo 1

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Gerganafen каза:

@meleto що не пускаш такива реклами във форума? Галеномразец!

Screenshot-20241001-201133.png

Преди имаше по-добри. Лечение на брадавици, хемороиди и фисури. Сега вече сме таргетирани, образцови рекламни прокламатори. Учудвам се, че не са кръстили самобръсначката "Галена". Представяш ли си - бръсна се с Галена..ммм

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

Преди имаше по-добри. Лечение на брадавици, хемороиди и фисури. Сега вече сме таргетирани, образцови рекламни прокламатори. Учудвам се, че не са кръстили самобръсначката "Галена". Представяш ли си - бръсна се с Галена..ммм

Нови песни:
Преслава - Лак за нокти
Галена - Самобръсначка
Анелия - Дамска превръзка
Соня Немска - Бръснарско ножче
Емилия - Счетоводителка
Татяна - Чай
Диона - Шимейл
Джулия - Коя34?
Данна - Леля 
Ивайла - Жаба

• Haha 2
  • skull 1

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Gerganafen каза:

@meleto що не пускаш такива реклами във форума? Галеномразец!

Screenshot-20241001-201133.png

Пяна за ВАНА - Галена ❤️ 

• Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DevilWish каза:

Пяна за ВАНА - Галена ❤️ 

Spoiler

Яница - Целулит

Таня Боева - Тик Ток

Теди Александрова - Яж ми п-тката!

Десита - Яйцето

Симона - Морско свинче

Галин - Мазно

Биляниш - Цървул

Sarah - Искам да го баннете!

Цветелина Грахич - Спукана гума

Константин - Ближи си сладоледа

Борис Дали - Сок от ябълка

Ванеса - Черпя всички

Алекс Робов - Милф

• Like 1
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, FolkEmpire каза:
  Свий скритото съдържание

Яница - Целулит

Таня Боева - Тик Ток

Теди Александрова - Яж ми п-тката!

Десита - Яйцето

Симона - Морско свинче

Галин - Мазно

Биляниш - Цървул

Sarah - Искам да го баннете!

Цветелина Грахич - Спукана гума

Константин - Ближи си сладоледа

Борис Дали - Сок от ябълка

Ванеса - Черпя всички

Алекс Робов - Милф

С голям кеф очакваме Тик-ток на Таня Тик-Тока. 
Тая жена вместо да сменя глави, що не пусне песен Тик-ток? Съвсем сериозно? Гергана имаше фейсбук, защо и тя да не влезе в Тренда?  Като нищо! Денонощно е в тик-ток, даже спи там! Трябва, искаме ХИТ от Таня!
О, Вселена, чуй ни! Използвайте метода 3-69. 

• Love 1

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

С голям кеф очакваме Тик-ток на Таня Тик-Тока. 
Тая жена вместо да сменя глави, що не пусне песен Тик-ток? Съвсем сериозно? Гергана имаше фейсбук, защо и тя да не влезе в Тренда?  Като нищо! Денонощно е в тик-ток, даже спи там! Трябва, искаме ХИТ от Таня!
О, Вселена, чуй ни! Използвайте метода 3-69. 

Наистина как никой още не се е сетил да направил песен Тик-Ток. Танчето да взема да направи един хит с видео от там. 

• Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Попфолк певицата Диона отново стана център на внимание в публичното пространство. И този път актуалната изпълнителка е санкционирана от закона.

Горкичкия закон, да го г**зи Дион точно от всички шимейли ... 

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

Наистина как никой още не се е сетил да направил песен Тик-Ток. Танчето да взема да направи един хит с видео от там. 

Тя една глава не може да реши коя да остави за постоянно, ти искаш да направи хит :) 

• Like 1
  • Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, FolkEmpire каза:

И във видеото ще си сменя главите. :D 
Таня Тик-Тока съм аз,
а ти си скапан пе**раст.
ХИТ! Хайде, Танче, ти сииииииииииииии!

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Тя една глава не може да реши коя да остави за постоянно, ти искаш да направи хит :) 

Защо пък да решава, като мъжете имат по две? 

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Да слага тая и да почва

Screen-Shot-2022-01-07-at-8_14.05-AM.webp.230f086d1121804888d64f701432772a.webp

преди 3 минути, Just_Me каза:

Абе правила ли си е нещо на лицето или с Фотошоп й правят ръбесто лицето 🤦‍♀️

20241001_210818_39.jpg

Урода и без да го пипат все е урод :D Тук малко бие на Предатора.

pbpr-04_face_500pixle.jpg.8250b8cf3dccac577ba19755d24c17ac.jpg

• Haha 6
  • skull 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Just_Me каза:

Абе правила ли си е нещо на лицето или с Фотошоп й правят ръбесто лицето 🤦‍♀️

20241001_210818_39.jpg

Това чудовище Лорен ли е? Не така.... Вече има песен за Хелоуин. Моля, нека изчакаме 30 дни. Няма нужда от кошмари. Не стига, че се дере като за последно и гласът й е само викане.... ами тук е и тотално чудовище. 
Лорееееен, погледни се и се приведи в нормален вид, молим те. Какво искаш от нас? Извикайте , екзорсист! Това същество е обсебено! 

• Thanks 1
  • Haha 2

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...