DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 52 минути, FolkEmpire каза: Неграмотна счетоводителка! Че и се хили на срама си... Ами на "Прощавам ти" "май, Че си ограбвал" И там има запетайка! Фенка им е ! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Биолчев мачка с канал! Интересни алтернативни версии и изведнъж: "Котка яде" Ако не беше сърдит на Гери, можехме да получим версии на "Докога" и "Ще издържиш ли" Чак е качил някаква друга "Гергана" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 34 минути, Gerganafen каза: Биолчев мачка с канал! Интересни алтернативни версии и изведнъж: "Котка яде" Ако не беше сърдит на Гери, можехме да получим версии на "Докога" и "Ще издържиш ли" Чак е качил някаква друга "Гергана" За какво й е сърдит? Да не му е отказала ч*кане в студиото? Това не са алтернативни версии, а по-скоро демата му, които не са харесали изпълнителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 час , FolkEmpire каза: За какво й е сърдит? Да не му е отказала ч*кане в студиото? Сърди се на Гергана? Стига, бе?! Сериозно? Сигурно където не е синмала "Ще издържиш ли"? Spoiler Съдържанието е изтрито. Гергана - Ще издържиш ли? Татяна - НЕ ! Никога вече! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Айде Счетка ударила 1 милион 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 10 минути, FolkEmpire каза: За какво й е сърдит? Да не му е отказала ч*кане в студиото? Това не са алтернативни версии, а по-скоро демата му, които не са харесали изпълнителите. Четох, че й бил сърдит задето пропадна клипът на хита "Ще издържиш ли" Но пък й снима цели 3 лайв версии, една от които на концерт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 13 минути, Gerganafen каза: Четох, че й бил сърдит задето пропадна клипът на хита "Ще издържиш ли" Но пък й снима цели 3 лайв версии, една от които на концерт. Нали му е платено, за чий се сърди? На него какво му влиза в работата дали изпълнителката на която е продал аранжимент ще го клипира или не? И той като Пашев, навсякъде се вре. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Биолчев е автор на един най-големите хитове на Азия, ако не и най-големият 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 25 минути, FolkEmpire каза: Нали му е платено, за чий се сърди? На него какво му влиза в работата дали изпълнителката на която е продал аранжимент ще го клипира или не? И той като Пашев, навсякъде се вре. За сърдене си е. Много добра песен с голям потенциал за хит. Даже и клип беше снимала ако не се лъжа, но не го пусна? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 ''Мили мои фенове, Имам удоволствието да ви споделя нещо вълнуващо! В четвъртък ще бъда специален гост в новото предаване на БТВ „Колко ми даваш?“ от 22:00 ч. Дадох всичко от себе си, за да се представя блестящо, въпреки че последните дни бяха изключително интензивни за мен. Само за 4 дни спах едва 5-6 часа заради участията ми в цялата страна, но с вас в мислите ми успях да преодолея умората. Очаквам ви пред екраните и се надявам да ви донеса усмивки и настроение! С любов, Ваня Великова'', Сподели Звездата 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 26 минути, DevilWish каза: За сърдене си е. Много добра песен с голям потенциал за хит. Даже и клип беше снимала ако не се лъжа, но не го пусна? Не снима, пропадна. Но пя парчето на промоциите на Преслава, Анелия и на Награди 2012. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 58 минути, FikLena каза: ''Мили мои фенове, Имам удоволствието да ви споделя нещо вълнуващо! В четвъртък ще бъда специален гост в новото предаване на БТВ „Колко ми даваш?“ от 22:00 ч. Дадох всичко от себе си, за да се представя блестящо, въпреки че последните дни бяха изключително интензивни за мен. Само за 4 дни спах едва 5-6 часа заради участията ми в цялата страна, но с вас в мислите ми успях да преодолея умората. Очаквам ви пред екраните и се надявам да ви донеса усмивки и настроение! С любов, Ваня Великова'', Сподели Звездата Значи няма да бъде в Биг Брадър. Жалко. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 @fengergana @xroflx9 Коя коя взе ви го под носа? Коя коя всеки ден е с цветя? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: @fengergana @xroflx9 Коя коя взе ви го под носа? Коя коя всеки ден е с цветя? Мила,те не бяха ли заедно за седмица преди няколко месеца?🤡 Аз този отдавна го разлюбих,НЕ понасям слабохарактерни и лесноманипулируеми мъже,така че го оставям на нимфоманката @fengergana. Аз преоткрих любовта си към един от бившите на Ария. 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 21 минути, Fast каза: Значи няма да бъде в Биг Брадър. Жалко. Според мен не би била интересна в Биг Брадър. Щеше да е от участниците, които постоянно мрънкат за фризьори и тем подобни и убиват смисъла на изолацията. Освен това щеше да се насилва да прави скандали само защото се очаква от нея както в Мис Плюс Сайз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Алисия х Ванеса - Coming soon 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Алисия х Ванеса - Coming soon Ванеса пее "Предаде ме преди години за едната свирка". Да й викаме вече малката свирка? 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 "ТИК-ТОК ТЕРАПИЯ" - Таня Тик-Тока Ако питаш в тик-ток съм, гледай с колко фенове съм, ти нали ме помоли за автограф? Вече с няколко съм се начатила, преди да съм се показала, и двете по двеста лайка пак ще преброя... Ооооо... вярвай ми, продължих и без фейс, но без тик-ток никога - неееееееееееее... И пак в тик-тока седя, това е секси терапия. Феновете гледат главите ми, но това не съм аз... После лайфа включвам и лайк събирам, пак е секси терапия.... Щом усетя, че Кулагин соли ме... пак избухвам в съУзииии Няма - незамени, няма - незабравими, не, не ме убеждавай да вляза във фейса сега! След 1000та лайка дето те ми оставят, пак усещам, че всичко на тик-тока дължа! Оооооооо... вярвай ми, продължих и без фейс, но без тик-ток - никога - неееееееее ОООО 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Алисия х Ванеса - Coming soon Софи и Константин също записват при Пашев 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 8 минути, Mr. Greshen каза: Софи и Константин също записват при Пашев Пашката започва да си връща позициите след хейта. Както се казва всяко чудо за три дни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 37 минути, Mr. Greshen каза: Софи и Константин също записват при Пашев От това което се чува по сторитата е някакъв мишмаш от Моята Принцеса и други песни... преди 29 минути, FolkEmpire каза: Пашката започва да си връща позициите след хейта. Както се казва всяко чудо за три дни. Софка, Константин, Алисия, Анелия, Яница и тн не са спирали да работят с него въпреки ситуацията с Денис. Но мисля че Емилия, Галена, Емануела например не биха се върнали при него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Една от любимите ми песни на Пашката, как тук звука му е супер, а на сегашните е много по-зле.. Кой му е мастерирал тогава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Гюрулту едновременно и по двете Планети 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 часа , xroflx9 каза: Мила,те не бяха ли заедно за седмица преди няколко месеца?🤡 Аз този отдавна го разлюбих,НЕ понасям слабохарактерни и лесноманипулируеми мъже,така че го оставям на нимфоманката @fengergana. Аз преоткрих любовта си към един от бившите на Ария. Пука ми че е с парцала на квартала,след като аз съм парцала на Балкания 🤪 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 8 минути, fengergana каза: Пука ми че е с парцала на квартала,след като аз съм парцала на Балкания 🤪 Пак не можеш да се мериш с междуконтинентална миндилеса като мен😜 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари