Emanuela.Carey Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 21 минути, Just_Me каза: Той нали е част от собствениците там..уж 😄 Нали беше качила скрийншот че той е инвеститор с принос от 3 лева 😶 преди 4 минути, xroflx9 каза: Ами намерих де-теб😛 Аз имам християнски ценности и не приемам такива разтворени хралупи в дома си. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Нали беше качила скрийншот че той е инвеститор с принос от 3 лева 😶 Аз имам християнски ценности и не приемам такива разтворени хралупи в дома си. Специално за теб се пазя и съм 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Песента на Азис получи огромна реклама и от колегите му, преди и след премиерата. Да не говорим че последните 3 години изцяло се върза околл имиджа на Галена и я споменава във абсолютно всяко отношение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Нали беше качила скрийншот че той е инвеститор с принос от 3 лева 😶 Аз имам християнски ценности и не приемам такива разтворени хралупи в дома си. християнка си колкото Марио от ББ 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 46 минути, xroflx9 каза: Специално за теб се пазя и съм В ушите! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: В ушите! Че да не е малко?🥹 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Освен Маноля, кои други ще премиерничат този месец? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 1 минута, meleto каза: Освен Маноля, кои други ще премиерничат този месец? преди 1 минута, meleto каза: Освен Маноля, кои други ще премиерничат този месец? uHa! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 1 минута, meleto каза: Освен Маноля, кои други ще премиерничат този месец? Алисия, Ванеса, Биляниш, Диона, Ариа Под въпрос са Джордан и Лидия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Какво се случва с българския спотифай ? Това доминиране на алфа изпълнителите и Константин ми идва много пресилено и фейк. За Галин знаем, че и там намери схема да купува, но Константин с 5 песни в топ 50 е малко несериозно. пс Китайците също плащат за фалшив български трафик. Този Jim някой дни пада с над 100 позиции, после пак се изкчава и т.н. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM @asylum Seda Sayan във Варна ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Алисия, Ванеса, Биляниш, Диона, Ариа Под въпрос са Джордан и Лидия Анатема защото забрави единствената лидерка Андреа! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: Алисия, Ванеса, Биляниш, Диона, Ариа Под въпрос са Джордан и Лидия Тия не спамиха ли вече наскоро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 13 минути, RumyanaFen каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM @asylum Ekstra Nina във Варна ❤️ Ми тя си е оттам 🥰 преди 3 минути, meleto каза: Тия не спамиха ли вече наскоро? Те спамят всеки месец 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 39 минути, meleto каза: Тия не спамиха ли вече наскоро? Даймънд винаги избълват всичко, което имат наведнъж и после не пускат няколко месеца. Диона и Биляниш уж ще пускат албуми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Е как няма да го знаеш. В инстаграм следваш 90% полуголи мъже. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Тръгнал да се качва на сцената, паднал и умрял! Ми той умрял, ма! Почина легендарният Кирил Маричков - trafficnews.bg TRAFFICNEWS.BG Музикантът е претърпял инцидент в село Селановци 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 59 минути, meleto каза: Тия не спамиха ли вече наскоро? Тия и да спамят, все едно някой разбира, включително роднините им. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 1 час, -A. каза: Какво се случва с българския спотифай ? Това доминиране на алфа изпълнителите и Константин ми идва много пресилено и фейк. За Галин знаем, че и там намери схема да купува, но Константин с 5 песни в топ 50 е малко несериозно. пс Китайците също плащат за фалшив български трафик. Този Jim някой дни пада с над 100 позиции, после пак се изкчава и т.н. Колкото не ви се иска.Константин е доста харесван @Sunlight 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 28 минути, Emanuela.Carey каза: Е как няма да го знаеш. В инстаграм следваш 90% полуголи мъже. Уви аз не го знам😢 @fengergana информирай ме! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 5 минути, xroflx9 каза: Уви аз не го знам😢 @fengergana информирай ме! доколкото разбрах е танцьор по дискотеките. Тряскал ни е мила,сети се!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 14 минути, fengergana каза: доколкото разбрах е танцьор по дискотеките. Тряскал ни е мила,сети се!!! Аз лично точно с този не съм,но вече искам!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 39 минути, FikLena каза: Колкото не ви се иска.Константин е доста харесван @Sunlight Ами. Зайка е разучила просто как да гласува по един път много пъти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Това @fengergana ли е? Или @xroflx9? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 3 минути, Karma93 каза: Това @fengergana ли е? Или @xroflx9? Не,това съм аз 1 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари