GriskoBeats Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Галош още от сряда тръгва по участия, има 11 до края на месеца. А вие се чудехте дали ще присъства на Пресовия концерт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 12 часа , meleto каза: Въй това кърти с гледания Чудя се тези анимации дали са купени или откраднати. Леко ме съмнява да са правени за клипа. Напомни ми за този клип Не съм най-големият фен на Кама, но този проект е уникален и за и напред във времето си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 часа , asylum каза: https://www.instagram.com/stories/hitovetesatuk/3477039453435394030?utm_source=ig_story_item_share&igsh=Z2szZzV0YnhxdnV2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 36 минути, meleto каза: АХАХАХХАХАХА точно щях да го постна тук. ИЗНЕНАДААААААААААААААА ! С пожелание да бъдете СЕКСИ като Нелина! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 42 минути, Gerganafen каза: Галош още от сряда тръгва по участия, има 11 до края на месеца. А вие се чудехте дали ще присъства на Пресовия концерт. Ще присъства в публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 5 минути, DarkChild каза: Ще присъства в публиката. Само защото от Столична община са и провалили плановете да се курдиса с тавата пред залата и да продава семки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM За тази ли казвахте била гласище и талант? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 34 минути, meleto каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM За тази ли казвахте била гласище и талант? Циглеела ауч... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 часа , meleto каза: Тъпата водеща: Заащоо ти беше това? Аз: Защото си проста мисирка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 4 часа , meleto каза: Гюря да вземе пример и да запише нещо, че липсата й на речник и познания си личат от космоса. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 9 минути, DarkChild каза: Гюря да вземе пример и да запише нещо, че липсата й на речник и познания си личат от космоса. Роксана има по-богати речник и култура от Гюра. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Честит рожден ден на най-обещаващата млада звезда! Дано е част от гост-звездите на концерта на Преслава ❤️ 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 10 дни до пууууууууууууууУТлудявъш мееее Андреа подлуди последователите си с гореща визия / СНИМКА | Signal.bg SIGNAL.BG Андреа подлуди последователите си в социалните мрежи с горещ кадър, с който анонсира предстоящата премиера на новото попълнение в репертоара си. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, DevilWish каза: 10 дни до пууууууууууууууУТлудявъш мееее Андреа подлуди последователите си с гореща визия / СНИМКА | Signal.bg SIGNAL.BG Андреа подлуди последователите си в социалните мрежи с горещ кадър, с който анонсира предстоящата премиера на новото попълнение в репертоара си. Подлудя’ааш ме 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, asylum каза: Подлудя’ааш ме Тря'ааааа дЪ е дует със Счети, щотУ пуТлуТяш ме...... 😮 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 https://www.instagram.com/stories/alisiaofficial_/3476859907906000870?utm_source=ig_story_item_share&igsh=aTAyeW9nNWIxNTJv Алисия е започнала участия с Алисия Бенд, изглежда ми като да е следващата с концерт. Доста прилични аранжименти дори на бързите комерси 🤍 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 13 минути, Гальо каза: https://www.instagram.com/stories/alisiaofficial_/3476859907906000870?utm_source=ig_story_item_share&igsh=aTAyeW9nNWIxNTJv Алисия е започнала участия с Алисия Бенд, изглежда ми като да е следващата с концерт. Доста прилични аранжименти дори на бързите комерси 🤍 Видях в Тикток... не знам... не е бездарна, ама с бенд ми изглежда бездарна. Някак гласчето й се губи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, meleto каза: Видях в Тикток... не знам... не е бездарна, ама с бенд ми изглежда бездарна. Някак гласчето й се губи ALISIA (@alisiaofficial_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,294 likes, 63 comments - alisiaofficial_ on October 11, 2024: "Имаме ли връзка #live Кои други песни искате да чуете с моята група?". Според мен и се получава много добре. Освен това и се разчупи повече на сцената. За Арената се съмнявам да рискува, но НДК напълно възможно 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Гальо каза: ALISIA (@alisiaofficial_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,294 likes, 63 comments - alisiaofficial_ on October 11, 2024: "Имаме ли връзка #live Кои други песни искате да чуете с моята група?". Според мен и се получава много добре. Освен това и се разчупи повече на сцената. За Арената се съмнявам да рискува, но НДК напълно възможно Да, тук звучи доста добре. Аз други клипове гледах. Май не пееше нейни неща. Но не се задълбочих. Чудно ми е дали има публика дори за НДК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 MEGA STAR (@megastar_bg) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 584 likes, 19 comments - megastar_bg on October 12, 2024: "🤩 Представяме ви Криси - добре позната на публиката, талантлива и харизматична. С... 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 часа , meleto каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM За тази ли казвахте била гласище и талант? Така я постваш тая, все едно я знаем коя? е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 33 минути, DevilWish каза: 10 дни до пууууууууууууууУТлудявъш мееее Андреа подлуди последователите си с гореща визия / СНИМКА | Signal.bg SIGNAL.BG Андреа подлуди последователите си в социалните мрежи с горещ кадър, с който анонсира предстоящата премиера на новото попълнение в репертоара си. Поне правилно са го написали, последователи 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 15 минути, Гальо каза: ALISIA (@alisiaofficial_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,294 likes, 63 comments - alisiaofficial_ on October 11, 2024: "Имаме ли връзка #live Кои други песни искате да чуете с моята група?". Според мен и се получава много добре. Освен това и се разчупи повече на сцената. За Арената се съмнявам да рискува, но НДК напълно възможно НДКто мисля ще и твърде голяма летва. Виж читалището във Вакарел ще и е тамън! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 4 минути, asylum каза: MEGA STAR (@megastar_bg) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 584 likes, 19 comments - megastar_bg on October 12, 2024: "🤩 Представяме ви Криси - добре позната на публиката, талантлива и харизматична. С... Къде са тръгнали да взимат още изпълнители като Селина им е единствения успешен опит за продуциране? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари