Emanuela.Carey Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час, DarkChild каза: На колко е точно? Преди няколко дни навърши 25 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Ша ля ляля хахахах 4 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 3 минути, meleto каза: Ша ля ляля хахахах Пърдиш. Ша ляй ляй ляяяяяяяяяяяяяяяя 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Преди няколко дни навърши 25 Трудни, тежки 25. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Коцьо и Фънки пак двамата в национален ефир след БТВ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 14 минути, FolkEmpire каза: Коцьо и Фънки пак двамата в национален ефир след БТВ Те май се ожениха под прикритие? А? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 19 минути, DevilWish каза: Те май се ожениха под прикритие? А? Недей, че ще те погнат от Бургас 🤣🤣🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 4 минути, Just_Me каза: Недей, че ще те погнат от Бургас 🤣🤣🤣 Е, то какво лошо има? Личи си, че за любовта няма пол, граници и килограми. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Някой има ли обяснение как една и съща песен излиза от двамата, след като са от същия бард...фирма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 ХИТ! Домашно п*рнооооооооо! @fengergana @xroflx9 @meleto @FolkEmpire поздравени сте, милички! Ще правиме ли п*рноооооооооооо? Хайдееееее ! ❤️ Има ли Вана за целия форум? 1 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 7 минути, DarkChild каза: Някой има ли обяснение как една и съща песен излиза от двамата, след като са от същия бард...фирма Може би защото Ева не е действащ изпълнител, а песента на Константин е от Декември 2006 от албума "Обади ми се". Неговата версия доста по-добре звучи и носи различна емоция. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 3 минути, DevilWish каза: Може би защото Ева не е действащ изпълнител, а песента на Константин е от Декември 2006 от албума "Обади ми се". Неговата версия доста по-добре звучи и носи различна емоция. Ушите ти са задръстени от ушна кал. Иначе не знаех, че е толкова късна. Затова се чува умрелия глас на Истеричката. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 5 минути, DarkChild каза: Ушите ти са задръстени от ушна кал. Иначе не знаех, че е толкова късна. Затова се чува умрелия глас на Истеричката. Много след 1999 е на Коцето. 7 години разлика. Е какво са задръстени? Аз за тази версия сега научавам от теб..... Много ретро ми звучи. А тази Ева? Какво става с нея? Аз тези изпълнители преди 2004та много не ги знам... Харесвам повече музиката от 2003-2013, като период, но преди това са малко песните които мога да слушам. Предимно тия големите хитове които знаем на Глория, Ивана, Камелия, Десислава..... нали имат неща които си звучат актуално. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час , DevilWish каза: ХИТ! Домашно п*рнооооооооо! @fengergana @xroflx9 @meleto @FolkEmpire поздравени сте, милички! Ще правиме ли п*рноооооооооооо? Хайдееееее ! ❤️ Има ли Вана за целия форум? Имаш ужасен вкус Тия песни ми звучат ужасно към днешна дата. Наистина ли ти харесва тоя Виктор? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час, DevilWish каза: Много след 1999 е на Коцето. 7 години разлика. Е какво са задръстени? Аз за тази версия сега научавам от теб..... Много ретро ми звучи. А тази Ева? Какво става с нея? Аз тези изпълнители преди 2004та много не ги знам... Харесвам повече музиката от 2003-2013, като период, но преди това са малко песните които мога да слушам. Предимно тия големите хитове които знаем на Глория, Ивана, Камелия, Десислава..... нали имат неща които си звучат актуално. На Ева беше хит, макар да не знаехме как изглежда певицата 🤣 преди 4 минути, meleto каза: Имаш ужасен вкус Тия песни ми звучат ужасно към днешна дата. Хит! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 12 минути, meleto каза: Имаш ужасен вкус Тия песни ми звучат ужасно към днешна дата. Наистина ли ти харесва тоя Виктор? Той не , но "На промоция" и "Домашно п*рно" - да. Иначе за предпочитане е пред леля Данче и Ивайла жабата, но това е друга тема. преди 9 минути, asylum каза: На Ева беше хит, макар да не знаехме как изглежда певицата 🤣 Хит! Ааааааааааааа Скъпо струва егати хитачката!!! ❤️❤️❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 2 часа , DevilWish каза: Те май се ожениха под прикритие? А? Да, за чашката, и никога не е било под прикритие. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 минута, Lelqtian каза: Да, за чашката, и никога не е било под прикритие. А, то това е ясно на всички. Недей, че колко "обичам" хора които пият.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час , DevilWish каза: Много след 1999 е на Коцето. 7 години разлика. Е какво са задръстени? Аз за тази версия сега научавам от теб..... Много ретро ми звучи. А тази Ева? Какво става с нея? Аз тези изпълнители преди 2004та много не ги знам... Харесвам повече музиката от 2003-2013, като период, но преди това са малко песните които мога да слушам. Предимно тия големите хитове които знаем на Глория, Ивана, Камелия, Десислава..... нали имат неща които си звучат актуално. Ева е вечен хит, а Наркобос не само разваля песента, но и за първи път я чувам Лияна обаче има добре препоръки как да прочистиш ушната кал с пушка 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От 11.10.2024 г. от 20:47, FikLena каза: Колкото не ви се иска.Константин е доста харесван @Sunlight Много добре. И днес беше в "Пееш или лъжеш" ама аз бях на работа до 22:00 и ще го гледам във вторник щото и утре съм на работа. Утре Коце снима клип със Софи. Да, ама Коце няма участие тоя месец там. Ще откриват с Емануела, Преслава и Азис май. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Виж сега! Ако бях некадърна, щях ли да мога така да ти върна? Истини сипвам ти малко по малко, името ти става все по-жалко и жалко.... че накара ме да мисля, че си струва с тееееееееееб.... 😮 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Miss sexy V A N Y A (@vannia_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,542 likes, 36 comments - vannia_music on October 9, 2024: "♥️ Teşekkürler Bursa! 🇹🇷 #bursa #turkey". 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Една от най-хубавите песни за тази есен! ❤️ Тази година песните на Мария са много яки. Но тази определено ми е фаворита! Давай, газ и Няма да ти дам също са добри. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 @DarkChild 🤭 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM @Sunlight Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари