DevilWish Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Току що, Lelqtian каза: От стопанисването на стадо куртизантки. Виж твоята любима Сузи и народна песна пуснала Да показваааааааааааааат пАаааааааааааааат на юнацитееееееееееееееее ! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 минути, DevilWish каза: Е, как? Певица на годината! С тая песен е българската Селин(а) Дион(а). Пепел ти на устата Селин(а) или Ди(лд)он(а) да имат нещо общо със дъ ориджинъл глава на Резил Тюрбан! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 минути, DevilWish каза: Виж твоята любима Сузи и народна песна пуснала Да показваааааааааааааат пАаааааааааааааат на юнацитееееееееееееееее ! Фолклорен хит на годината! петилетката! десетилетието! минимум! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 минута, Lelqtian каза: Пепел ти на устата Селин(а) или Ди(лд)он(а) да имат нещо общо със дъ ориджинъл глава на Резил Тюрбан! Така е. Бриана е неповторима, зашеметяваща и ГЛАСИЩЕ! ❤️ Току що, Lelqtian каза: Фолклорен хит на годината! петилетката! десетилетието! минимум! Нали? Сега ще видиш как ще оглави класацийката на Ванилия Сметанова. Ако още тя я води. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час, DevilWish каза: Маман и Мадам ахахахахаххааха От къде му дойде тоя псевдоним на Галин? За Адамовата ябълка разбирам... мАдам е мое творение! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час, Lelqtian каза: От стопанисването на стадо куртизантки. Куртизанки? Да не обслужват някой кралски двор? Не са заслужили такава титла. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 8 часа , Stela каза: @Lelqtian @asylum Лидерка! 😍 @Gerganafen също е от фенклуба! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Дуета на Симона и Мирела ще се казва “Пиянице, пиянице” Е не е честно така да хапят Магда ALPHA MUSIC (@alphamusicbg) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 8,666 likes, 162 comments - alphamusicbg on October 17, 2024: "Симона и Мирела ⭐️❤️ Coming soon ... 🎬". 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 40 минути, Emanuela.Carey каза: Дуета на Симона и Мирела ще се казва “Пиянице, пиянице” Е не е честно така да хапят Магда ALPHA MUSIC (@alphamusicbg) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 8,666 likes, 162 comments - alphamusicbg on October 17, 2024: "Симона и Мирела ⭐️❤️ Coming soon ... 🎬". Коя е Симона и коя - Мариела? 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 минута, asylum каза: Коя е Симона и коя - Мариела? Въпрос за 100.000 лева ... и пак са малко, а отговор не чакаме. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 7 часа , DarkChild каза: мАдам е мое творение! Ахахахаха. Моите са Магда - Лечителката - Др. Magda Stoyanova Кристияна - Гущера И има още едно-две, но тези са ми любимите Добре си го измислил! Ми Мадам е! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 флоп след флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 На тази кои са и хитовете? Аз само съм чувал Марко и Снежина, но с нищо не ги свързвам. И сега научавам, че са тръгнали от БМК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Какъв е този скок от 60к на 160к на Сен тропе?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Завиждайте хейтъри, където много ме мразите аз съм звезда и всички... WWW.FACEBOOK.COM Завиждайте хейтъри, където много ме мразите аз съм звезда и всички Поп- фолк изпълнители в България ме познават!, вижте ГАЛЕНА, Винаги ме Качва и вие... 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Дпбре доши в Габана Пловдив! 🔝🍾🔝 Не пропускайте да се забавлявате с... WWW.FACEBOOK.COM Дпбре доши в Габана Пловдив! 🔝🍾🔝 Не пропускайте да се забавлявате с нас! 🥃🍾🥂🍸 - Адрес: бул. Освобождение 27, гр. Пловдив За резервации: 0882... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 17 минути, THE IIconic каза: Завиждайте хейтъри, където много ме мразите аз съм звезда и всички... WWW.FACEBOOK.COM Завиждайте хейтъри, където много ме мразите аз съм звезда и всички Поп- фолк изпълнители в България ме познават!, вижте ГАЛЕНА, Винаги ме Качва и вие... Туй същество кво се хвали с клипчета на над 1г 😄 Отдавна никой не го/я качва на сцената, само Гъбин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 4 часа , asylum каза: Лидерка! 😍 @Gerganafen също е от фенклуба! Най-стилната певица в момента! Всички счетоводителки и бизнесдами й завиждат на стайлинга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , FikLena каза: флоп след флоп. Тази не е флоп. Някакъв хит е. Пускаше масово. Има и гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , meleto каза: На тази кои са и хитовете? Аз само съм чувал Марко и Снежина, но с нищо не ги свързвам. И сега научавам, че са тръгнали от БМК. ОМГ, на Марко и Снежина не трябва да се дава ефирно време в наши дни. Тоя гей трябва да го глобят, че я е интервюирал. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 час, THE IIconic каза: Завиждайте хейтъри, където много ме мразите аз съм звезда и всички... WWW.FACEBOOK.COM Завиждайте хейтъри, където много ме мразите аз съм звезда и всички Поп- фолк изпълнители в България ме познават!, вижте ГАЛЕНА, Винаги ме Качва и вие... Известна е Раша навсякъде вече. Трябваше да участва в Биг Брадър. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 България трябва да направи Рашия милионерка! Такива личности на Запад са милионери. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Въй сега проучих БМК дует Бинго Братя Кулинови трио Вега орк. Джипси Авер Играчите Каризма Ку-ку бенд Марко и Снежина Ромео и Жулиета орк. Ромски перли Станиоли Тринити Хиподил Ефо Ирина Флорин Лицето Мария Илиева Миленита Нина Николина Петя Буюклиева Тодор Колев Алеса Боряна Годжи Далия Д-р Трайков Йонета Кали Люси Максим Мария Грънчарова Месалина Минка Малакова Нено Ниа Пагане Руслан Мъйнов Сашка Васева Сашо Роман Селина Сиси Слави Трифонов Соня Томи Чинчири Фанча Хари Христов Шкумбата Имали са доста култови имена. И много неизвестни, де! Но ми е интересно коя е Сиси? Оная дето пееше Обичай ме ли? Това Пагане Кои са Ромео и Жулиета хахахахахах Освен това излиза, че и Селина е откраднато от Мегастар! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Защо Малката беше проблем, а Десита не е. Звучи като галено. Представете си на 60годишна бабка да й викаме Десита Паломита. Билянита. Райнита. Иванита. Малинита. Дотогава да придобие колумбийски корени, за да ни прозвучи натурално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари