Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 3 минути, meleto каза: Защо Малката беше проблем, а Десита не е. Звучи като галено. Представете си на 60годишна бабка да й викаме Десита Паломита. Билянита. Райнита. Иванита. Малинита. Тя ще е бабката Десита. Тя отсега го е приела. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Следващата звезда на Алфа Мюзик се казва Фанча. Мегастар залагат на Месалина, а за Даймънд остава Пагане. Алпай трябаше да го ЕФОюлират и щяха да се получат нещата. Все пак има изпълнители дето почват като Галя и преминават...и дебютират 2 пъти, кво пък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 минута, meleto каза: Следващата звезда на Алфа Мюзик се казва Фанча. Мегастар залагат на Месалина, а за Даймънд остава Пагане. Пагане беше известна покрай хита си "Принцове няма". Една руса беше, тая песен беше станала хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Пагане беше известна покрай хита си "Принцове няма". Една руса беше, тая песен беше станала хит. Да, помня, че съм го гледал този клип и са го въртели по телевизиите, но нищо не ми е останало. Просто името е ... как да кажа... Пагане...:D нещо като цигане и менте. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Фанча е известна с гъ**а си. Дава да го ебат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Вижте кой изкара хит! 2 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 16 часа , Gerganafen каза: Или @fengergana поддържа този канал и не си признава, или наистина самата Гери стои зад него и качва стари неща с носталгия. Кой друг би извадил 19-годишна реклама, която не съм виждал да е била качена другаде? бебко, като е излизала тази реклама още не съм открила самозадоволяването😝 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 @fengergana не знам за Биляна,но и аз бих чакала един от мъжете в клипа по бельо🤪 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 @Sunlight Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 минута, FikLena каза: @Sunlight Това мина и замина. Знам го. Закъсняха с новината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , meleto каза: Защо Малката беше проблем, а Десита не е. Звучи като галено. Представете си на 60годишна бабка да й викаме Десита Паломита. Билянита. Райнита. Иванита. Малинита. Дотогава да придобие колумбийски корени, за да ни прозвучи натурално. Защото щеше да й отива по-скоро Малката свирка. Сега вече може да смени Ванеса Парата с Малката свирка след новия си хит. Десита - Трансита, Палома е тоалетна хартия. Следва: Пресиета, Десиета, Минета, Квартета, Гурбета, Чичовета, Татковета, Майковета, Емилиовета, Наталиотка-Идиотка и т.н. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 5 часа , meleto каза: На тази кои са и хитовете? Аз само съм чувал Марко и Снежина, но с нищо не ги свързвам. И сега научавам, че са тръгнали от БМК. Не знаеш Марко и Снежина, а знаеш Виктор и Пагане 🤦🏻♂️ясно, никога не си стъпвал в кръчма 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 4 минути, asylum каза: Не знаеш Марко и Снежина, а знаеш Виктор и Пагане 🤦🏻♂️ясно, никога не си стъпвал в кръчма Ми сигурно съм бил на 8 години, какви кръчми хаха... Леле-мале е тяхна песен... въй... чувал съм я, но не знаех на кого е. преди 2 часа , Balkandji1 каза: Вижте кой изкара хит! Само да уточним, че гледанията са за около 30 часа, понеже я пуснаха в 20ч. и не влезе в първия ден за 4-5 часа. Ако я бяха пуснали преди 18ч щеше да влезе. А сега като гледам от 1 часа до 17ч има 40к. Предполагам ще се срине до 60-65к още в утрешната класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , FikLena каза: @Sunlight Учудвам се, че чак сега пишат и не са разбрали. Назад са с новините. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 1 час, meleto каза: Ми сигурно съм бил на 8 години, какви кръчми хаха... Леле-мале е тяхна песен... въй... чувал съм я, но не знаех на кого е. Само да уточним, че гледанията са за около 30 часа, понеже я пуснаха в 20ч. и не влезе в първия ден за 4-5 часа. Ако я бяха пуснали преди 18ч щеше да влезе. А сега като гледам от 1 часа до 17ч има 40к. Предполагам ще се срине до 60-65к още в утрешната класация. Аз и по-малък съм бил. Те и до днес се пеят тия песни 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Видяхте ли какво нещо е КОНКУРЕНЦИЯ?? След като отвори Gabana. От Бушидо пускат вход свободен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 3 часа , FikLena каза: @Sunlight преди 8 часа , FikLena каза: един наркоман по малко 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Галена днес официално остава с една песен в ТОП 20 от новия си албум. Делта форс на 8-мо място. Всичко друго излезна от топ 20, песните й са разположени в цялата класация чак до 90 и някое място. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Най-добрата песен на Алфа за тази година остана под милион, защото не и купиха реклами. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 часа , meleto каза: Само да уточним, че гледанията са за около 30 часа, понеже я пуснаха в 20ч. и не влезе в първия ден за 4-5 часа. Ако я бяха пуснали преди 18ч щеше да влезе. А сега като гледам от 1 часа до 17ч има 40к. Предполагам ще се срине до 60-65к още в утрешната класация. Само да уточним че Графа такива гледания едвам прави за месец 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 4 минути, Willy каза: Най-добрата песен на Алфа за тази година остана под милион, защото не и купиха реклами. Най-добрата песен на Алфа за тая година е претендент за хит на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Най-добрата песен на Алфа за тая година е претендент за хит на годината. Топ 2 е тази, но леко ме дразни и не мога да я слушам заради кринджовия текст, особено на куплетите с това мале мале искат го за зет...Топ 3 бих затворил със соло песента на Симона. Като цяло само тези две стават тази година от Алфа. Иначе не мисля че може да се бори за хит на годината в Бг, като огромна част идват от балканските страни. Виж коментарите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 преди 2 минути, Willy каза: Топ 2 е тази, но леко ме дразни и не мога да я слушам заради кринджовия текст, особено на куплетите с това мале мале искат го за зет...Топ 3 бих затворил със соло песента на Симона. Като цяло само тези две стават тази година от Алфа. Иначе не мисля че може да се бори за хит на годината в Бг, като огромна част идват от балканските страни. Виж коментарите. Те са няколко претендента за хит на годината и засега Константин и Томас са лидерите, да видим Азис какво ще направи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Окадар 5 дни преди да направи 5 месеца: официално видео+топик=11,6млн+1,4млн=13 милиона (реални гледания) попнейбъл:15 място Apple music:9 място,в споти все още гравитира в топ 10 с над 1,7 стрийма Колкото и да повтаряте лъжата че противното цигане и дъртия наркоман са с хита на годината истина няма да стане. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Колкото и да не ви харесва, Фантагиро е с хита на годината 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари