Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, FolkEmpire каза:

start from zero, тая песен ми изникна в главата и си я пуснах :D 

Май успя да бъде топ 5 за кратко, като излезе, но не успя да пробие в топ 3.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

Какво се случва в класацията на България?

Азис продължава своето царуване на първо място с "Мръсница", която се превърна в един от най-големите му хитове. Мисля, че вече задмина "Мотел" по хитовост. Азис навърта нови 214К гледания.

На второ място е сочената от форума за флоп песен между Контантин и Софи Маринова. "Константине" прави 126К в своя пети ден на второ място.

На трето с подозрение за купени остават Симона и Мирела с "Пиянице", която регистрира 121К.

Дамян и Жасмин се изкачват до 4-то място с тяхната песен "Всичко заслужавам" с 98К, тотално отвяха Райна, която е с 49К на 14-то място.

В топ 10 остават "Делта форс", "AMG истерия", "Моята принцеса", а на пето място са Алисия и Ванеса с "Мания", която е стриймвана 87К пъти.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Balkandji1 каза:

Май успя да бъде топ 5 за кратко, като излезе, но не успя да пробие в топ 3.

За топ близка до нея може би ме кефи Не, не , не - най-вече китарката която свири преди да свърши.

image.png.f093a7fc6a99bce3cb230e9b7631a85d.png

Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Just_Me каза:

Гло ще я халоса набързо с един шамар 😆

20241029_124542_50.jpg

Сърдита лелка

преди 30 минути, Balkandji1 каза:

Не смеят да й го кажат. Иначе би го променила. Оставили са я да се ре в нейния обяснителен свят във фейсбук и никой не продумва, че Примата пише неграмотно!

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Balkandji1 каза:

Азис продължава своето царуване на първо място с "Мръсница", която се превърна в един от най-големите му хитове. Мисля, че вече задмина "Мотел" по хитовост.

:1000(29): това сериозно ли го мислиш? 

Мотел беше в пъти по-голям фурор, фразата с бебето и църквата нямаше човек в държавата, който да не я знае

• Like 3
Сподели в други сайтове

Някой знае ли нещо за концерта на Теа Таирович? Ще го отменят ли, ще го отлагат ли? Понеже датата наближава, а г/д половината зала е празна. Ако ще раздават безплатни покани, да не се прецаквам да давам пари поне.

За Глория в Русе също има много свободни места, но 5 часа до провинцията не съм сигурен дали ми се шофира. :( 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Галин пак ще пее за обладаване на “малки” момиченца

Не е ли време полицията да му направи проверка?

WWW.INSTAGRAM.COM

1,486 likes, 41 comments - galin_music on October 29, 2024: "Много скоро…❤️".
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Te са спокойни, ако пееше за млади момченца, тогава щяха да имат притеснения. Но все пак говорим за наша Гина, та се смята, че тя не е способна да обладае никого. Още повече, дори да приемем, че има желаещи момченца да го обладаят, процента на тези с 25+ санта е нищожен. Няма повод за тревога.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Lelqtian каза:

Хора със свободно време, явно имат рехава заетост по участия, кръчмотеки, механи, селски панаири и други ... 

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

WWW.INSTAGRAM.COM

Наша Гина, както я наричат тук, е готова да атакува с нов сингъл. Вече е подготвила хонорарите на зрителите от Индия. Няма да се трае, ако няма ден с над 200К. Ще видите.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , AysheYaneva каза:

Някой знае ли нещо за концерта на Теа Таирович? Ще го отменят ли, ще го отлагат ли? Понеже датата наближава, а г/д половината зала е празна. Ако ще раздават безплатни покани, да не се прецаквам да давам пари поне.

За Глория в Русе също има много свободни места, но 5 часа до провинцията не съм сигурен дали ми се шофира. :( 

Радвам се, че половината зала е празна. Изключително не харесвам Теа и не искам подобни сръбски самозванки да се ширят тука из градовете. Това обаче означава, че половината зала е пълна. От къде намерихте желание и пари няколко хиляди души да идете на тази неприятна кючекиня?

За Глория в Русе - очаквано. Това й е трети концерт в страната и повечето й фенове вече я видяха на първите два концерта в София и Пловдив.

Районът на Русе обхваща Шумен, Велико Търново, Разград, Силистра и Добрич.

Чудя се дали Глория не сгреши, като не избра Варна за третия концерт. Населението на Русе е 130К, на Варна и околието близо 400К.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Just_Me каза:

Гло ще я халоса набързо с един шамар 😆

20241029_124542_50.jpg

Изпратете вашите халосани снимки на адрес: гр. София, ул. Пелистер 15А

Най-халосаните пет ще спечелят шапки от мърча на Симона Загорова.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Thecranfan каза:

Изпратете вашите халосани снимки на адрес: гр. София, ул. Пелистер 15А

Най-халосаните пет ще спечелят шапки от мърча на Симона Загорова.

Това адреса на Симона ли е? Искате ли да ходим да се бъзикаме с нея и да я stalk-ваме? @meleto Още не си се проявявал като столкер, не е ли време да се пробва в тоя скучен живот?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Това адреса на Симона ли е? Искате ли да ходим да се бъзикаме с нея и да я stalk-ваме? @meleto Още не си се проявявал като столкер, не е ли време да се пробва в тоя скучен живот?

Не съм толкова изперкал още :D Намерете на Мирела ххх

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, meleto каза:

Не съм толкова изперкал още :D Намерете на Мирела ххх

Аз съм бил столкер в реалния си живот. С едно момче през 2010 се забъркахме и така стана, че го срещнах няколко пъти и го столквах. Единия път даже му пратих снимки как бил облечен. Другият път той знаеше, че го столквам и беше полудял. :3fdb8960598fa63e:

• Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

@meleto Какво ти е мнението за концерта на Тея в Арена София? Считаш ли, че трябва да позволяваме на такива лица да окупират най-големите ни зали и хиляди да им ходят на концертите?

Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Balkandji1 каза:

Представителството на Франко Феручи за Павлово.

Живот, любов, мода.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Stela каза:

Не помня колко човека следваше преди, но е оставила само 35 човека. Странно е и не виждам защо е отследвала колегите си. Няма как да е имало някаква интрига и скандали с всички. Просто се прави на интересна. Оставила снимката с Джокович, но не го следва. 😁

Да не говорим, че не е тагнала Джокович. Абе, менопауза.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

@Balkandji1 коментирай този хит!

Току що, DarkChild каза:

Да не говорим, че не е тагнала Джокович. Абе, менопауза.

Да не я обвиняват, че проси лайкове чрез него. Или той се е оттагнал, хъхъ

• Haha 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...