FolkEmpire Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 4 часа , Sunlight каза: Вече имам клипа на Сиана- Както преди ot Планета в HD. Много е секси този клип. Преди 2 дена го даваха някъде сутринта и като се прибрах от работа на другия ден си го върнах и го записах. Да не е от Еон? Бляк ужасно качество! преди 4 часа , Gerganafen каза: За мен беше ясно, че са напазарували за премиерата, та да си кажат хората "Я, какъв хит". 400К+ дори Преслава не прави вече. Честит пореден флоп, Еми!😘 Знаех си, и аз така, трудно ще хванеш 400+ на премиерата... Пак е бъркала в буркана с пари на Башурката за вредни преди 3 часа , DevilWish каза: Абсолютно! Хайде, време е да има разнообразие след песните на Ганев. Искам Преслава с песен от Пашев и нова от автора на "Нищо" и "Спомени", че му забравих името. И Галош да не се ослушва и тя да си направи една от него. Малко да раздвижат пляскащите барабани преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Пашев! Връщай Драганински, че много зле ти звучат песните! преди 1 час , Just_Me каза: 😂😂😂 Галка винаги е имала big ti*s. А Гюра къде са й? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 час, Just_Me каза: 😂😂😂 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 час , Just_Me каза: 😂😂😂 Това сме ние и @fengergana отзад. Разбира се той е Гюрга.😋 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 3 часа , Just_Me каза: 😂😂😂 Снимка на годината, не, хилядолетието даже! Едната се опитва да даде тайно знак, как не е ок, дивата селянка се опитва да я издере, но без бабешките очила не може да уцели ... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 минута, Lelqtian каза: Снимка на годината, не, хилядолетието даже! Едната се опитва да даде тайно знак, как не е ок, дивата селянка се опитва да я издере, но без бабешките очила не може да уцели ... Не разбирам коя коя е в това описание. Аз виждам две диви селянки-баби. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 2 часа , DevilWish каза: Приличат на нещо мъжко и нещо женско в едно.... Но новата мода е да не са различни. Пак са назад! Тоест самото Гюрулту? Иначе не са пак назад, тая си е скарана с модата от поне 5 петилетки, не всеки може да е фйешън. Или дори Стефи Фйешън. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 4 минути, Lelqtian каза: Снимка на годината, не, хилядолетието даже! Едната се опитва да даде тайно знак, как не е ок, дивата селянка се опитва да я издере, но без бабешките очила не може да уцели ... Тя на една репортерка един шЪмар не може да забиЙ правилно, ти ми говориш за дране.... 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 минута, Lelqtian каза: Тоест самото Гюрулту? Иначе не са пак назад, тая си е скарана с модата от поне 5 петилетки, не всеки може да е фйешън. Или дори Стефи Фйешън. Къде забравяш нашите любими шимейли - Дион? Или дъртите такива - Данчето и Ивайла? Ъм? На Ванеса новия прякор е Малката свирка. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,589 likes, 124 comments - preslava_official on October 4, 2024: "Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала... Пиано лайв на "Откакто те познавам" Най-накрая да направи нещо интересно за нереализирана песен. Пита от коя песен в сетлиста за концерта да се откаже - ами дай списъка мила, за да ти кажем. Ние да не сме ясновидци, та да знаем кои песни е избрала? Важното е коментари да има. 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 6 минути, Gerganafen каза: Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,589 likes, 124 comments - preslava_official on October 4, 2024: "Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала... Пиано лайв на "Откакто те познавам" Най-накрая да направи нещо интересно за нереализирана песен. Пита от коя песен в сетлиста за концерта да се откаже - ами дай списъка мила, за да ти кажем. Ние да не сме ясновидци, та да знаем кои песни е избрала? Важното е коментари да има. Юджа Уанг се е покрила след този клип. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Емануела - Сиромах - Coming soon 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 13 минути, DarkChild каза: Юджа Уанг се е покрила след този клип. Това сестрата на Ани Хоанг ли е? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 "Колко ми даваш?": Гост-звезди Франциска Йорданова и Томас Папкала (1 част) - bTV Media Group - bTV WWW.BTV.BG Вижте повече във видеото Близалките са от 13:00 нататък 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела - Сиромах - Coming soon Пак от Асенов 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Пак от Асенов 😅 Значи с Ганев нещо не са се разбрали - или следващата е негова. Три пъти беше казала, че песента ще е от него 🤡 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Аз съм тазиииииииииии - с неговите именаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!! Аз съм тазиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии , до края с него ще вървяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя !!!!!!! Аз съм тазииииииииииииииии - дето му родиииииииииииих децаааааааааааааааааааааааааа! Аз съм тазииииииииииииииииииииииии, дето много мразиш яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя! Приятно ми ееееееееееееее - НЕГОВАТААААААААААААА ЖЕНАААААААААААА! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Комбинацията Асенов и Супер Саш не ми вдъхва доверие. Мавродиева ще спасява положението. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Комбинацията Асенов и Супер Саш не ми вдъхва доверие. Мавродиева ще спасява положението. Мавродиева обаче има и изцепки. Чуй оня текст на онзи парцал Лина , там на "Спирай на места за инвалиди" брутално гадно, гнусно и не знам как си е позволила да го напише, а онази мръсница да го изпее за да е интересна. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 16 минути, DevilWish каза: Аз съм тазиииииииииии - с неговите именаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!! Аз съм тазиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии , до края с него ще вървяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя !!!!!!! Аз съм тазииииииииииииииии - дето му родиииииииииииих децаааааааааааааааааааааааааа! Аз съм тазииииииииииииииииииииииии, дето много мразиш яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя! Приятно ми ееееееееееееее - НЕГОВАТААААААААААААА ЖЕНАААААААААААА! ❤️ Яша бейби! Гърмеж да става ох боли ме ох сърби ме Аз съм Барби ти си Кен напълни хралупата! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 2 минути, Lelqtian каза: Яша бейби! Гърмеж да става ох боли ме ох сърби ме Аз съм Барби ти си Кен напълни хралупата! ХИТ на световно ниво! ❤️ Ваня Великова е само една! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 час, Gerganafen каза: Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,589 likes, 124 comments - preslava_official on October 4, 2024: "Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала... Пиано лайв на "Откакто те познавам" Най-накрая да направи нещо интересно за нереализирана песен. Пита от коя песен в сетлиста за концерта да се откаже - ами дай списъка мила, за да ти кажем. Ние да не сме ясновидци, та да знаем кои песни е избрала? Важното е коментари да има. Убиец. Шедьовър от най-силния и албум. Просто обожавам това парче заедно с “Умирам”, “Наивница на годината”, “Не можеш да си влюбен”. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Комбинацията Асенов и Супер Саш не ми вдъхва доверие. Мавродиева ще спасява положението. Дано не е флоп 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 минута, xroflx9 каза: Дано не е флоп Приготви си кредитната карта, ще купуваме гледания. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 5 минути, GSA каза: Убиец. Шедьовър от най-силния и албум. Просто обожавам това парче заедно с “Умирам”, “Наивница на годината”, “Не можеш да си влюбен”. На мен не ми е от любимите й песни. Аз харесвам от неклипираните там най-много "Умирам" следвана от "Наивница на годината" и "Не можеш да си влюбен". 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 слушаме ли хитове 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари