DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, Just_Me каза: Припевът на Криско веднага напомня на това: Тоест и това е окрал.... Микс от песни. Викам си тая песен вместо да отиде при Преслава, Анелия или Галена, то при това същество... Ама добре, че не е взел цялата песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 25 минути, DevilWish каза: Негова - друг път! Чуй това: Песен на почти 13 години! Негово е п*рното, не и песента. То за това ми биеше на Мис Фати щото Еленито пък от там гепила. Иначе тоя що не е писал истинския автор? Music by Krisko Lyrics by Krisko Arrangement by Deyan Asenov 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, FolkEmpire каза: То за това ми биеше на Мис Фати щото Еленито пък от там гепила. Иначе тоя що не е писал истинския автор? Music by Krisko Lyrics by Krisko Arrangement by Deyan Asenov Защото се правят на ощипани. Песента е на почти 13 години и си мислят, че никой няма да се сети. Как не разбраха, че веднага ги хващаме? Тоя да не остане по-назад. Чист поп-фолк си е песента. Да, много ми харесва, но си е взаимствано. Ако е някоя по-известна като Преслава и Галена веднага се казва, но понеже тоя нали вече не се слуша толкова и не се обърна внимание на наглостта му ? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, FolkEmpire каза: То за това ми биеше на Мис Фати щото Еленито пък от там гепила. Иначе тоя що не е писал истинския автор? Music by Krisko Lyrics by Krisko Arrangement by Deyan Asenov Точно @Just_Me я даде. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 минути, DevilWish каза: Защото се правят на ощипани. Песента е на почти 13 години и си мислят, че никой няма да се сети. Как не разбраха, че веднага ги хващаме? Тоя да не остане по-назад. Чист поп-фолк си е песента. Да, много ми харесва, но си е взаимствано. Ако е някоя по-известна като Преслава и Галена веднага се казва, но понеже тоя нали вече не се слуша толкова и не се обърна внимание на наглостта му ? Знаем си го Дриско от едно време с купуваните бийтчета в пакети от сайтове за бийтове, помня когато Господарите го даваха, че си преписва музиката за негова, а всъщност ползва готови бийтове. После пиянката Ицко го защити Facing the Sun защитиха Криско с платежно за купен бийт от Primeloops.com 359HIPHOP.COM Лейбълът Facing The Sun защити Криско. FTS, с които рапърът подписа в края на 2012 година, защитиха своя артист с 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Драгана и Глория с общо участие в ресторанта на Галена. Изръсили са бая пари, за да я поканят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Знаем си го Дриско от едно време с купуваните бийтчета в пакети от сайтове за бийтове, помня когато Господарите го даваха, че си преписва музиката за негова, а всъщност ползва готови бийтове. Ами да, но не знам до колко песента му стана хит? Нито съм се интересувал колко гледания има, нито дали се пуска.... лично аз я слушах, но защото аз от едно време харесвах Регетон на Елени Фурейра. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Драгана и Глория с общо участие в ресторанта на Галена. Изръсили са бая пари, за да я поканят. Прилича малко на Танчето Боева 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, FolkEmpire каза: Прилича малко на Танчето Боева Таня Тик-Тока ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Емилия и Слави дебютират почти директно в Топ 10. + Почти половин милион дебютен ден в Ютуб. Определено песента им ще е есенния хит засега. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Емилия и Слави дебютират почти директно в Топ 10. + Почти половин милион дебютен ден в Ютуб. Определено песента им ще е есенния хит засега. Дали е харчила за гледания? Че в първия ден половин милион и след това по около 100k+ Сега е забило на около 670k 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, Emanuela.Carey каза: Емилия и Слави дебютират почти директно в Топ 10. + Почти половин милион дебютен ден в Ютуб. Определено песента им ще е есенния хит засега. Това за балада е голям престиж. Аз даже не помня откога балада не е ставала хит? - Ако утре ме губиш? Обичай ме - пак на Емилия и Борис Дали (за мен тая песен е супер излишна и отвратителна) и От утре на Преслава? Не се сещам за други големи баладични хитове. Тази песен обаче и моята прогноза е, че ще е хит! Но не е като да не заслужава! Напротив! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Дали е харчила за гледания? Че в първия ден половин милион и след това по около 100k+ Тук не мисля така, Слави има аудитория, Емилия за балади си е име.... което добре познавахме като баладична певица. Не. Тук и аз съм категоричен, че това е хит! Което пак казвам, че е шокиращо балада да стане хит! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Дали е харчила за гледания? Че в първия ден половин милион и след това по около 100k+ Не знам, досега не се е притеснявала да остави песен да флопне. Ако забие на 2-3 милиона може и да се окаже че е пазарувала. преди 2 минути, DevilWish каза: Аз даже не помня откога балада не е ставала хит? На Меди повърните 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, DevilWish каза: Тук не мисля така, Слави има аудитория, Емилия за балади си е име.... което добре познавахме като баладична певица. Не. Тук и аз съм категоричен, че това е хит! Което пак казвам, че е шокиращо балада да стане хит! След влизането му в парламента в последните години май му се срина доста рейтинга. За Ема е ясно, че има красив глас, макар, че като я слушах на живо в Часът на Ку-Ку Бенд и пееше доста фалшиво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, Emanuela.Carey каза: Не знам, досега не се е притеснявала да остави песен да флопне. Ако забие на 2-3 милиона може и да се окаже че е пазарувала. На Меди повърните Съвсем забравих. "Да си тук" и "Рана"... Така е. Много редки случаи. Между другото тая балада на Емилия и Слави ми идва и малко в стил Сашо Роман. Без значение дали беше в дует със Слави Трифонов или Сашо Роман, тази песен щеше да е хит. Тук не е само до име. А и тя наистина показва реалните си гледания. Не мисля, че ще пазарува. Имаше възможност "Шмекерия", но не. В това отношение мисля, че Емилия няма комплекси. По-скоро ще пусне 10 песни докато не стане нещо хит, но едва ли ще купи гледания. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, FolkEmpire каза: След влизането му в парламента в последните години май му се срина доста рейтинга. За Ема е ясно, че има красив глас, макар, че като я слушах на живо в Часът на Ку-Ку Бенд и пееше доста фалшиво. Ами една от тези които наистина пеят добре е. Друг е въпроса, че понякога е комична и смешна, но по принцип я харесвам и имам много любими песни. Като трябва да подчертая, че моите любими нейни песни естествено НЕ са балади! Защото ми идва в повече драмата, скуката и глупостта на този тип песни..... Да, след "Моята половина" любимата ми нейна песен е "ТИ ЗАМИНА" - балада, но това е... Харесвам най-вече Моята половина, Специално за всяка, Калифорния. А, и "За мен забрави" ми е любима от баладите, въпреки, че не ми е точно в този скучен и драматичен стил като някои други песни. Но за балади Емилия, Преслава, Десислава и Глория съм ги признал. Най-вече те могат да ми въздействат за този тип песни. На ДесиСлава - Две сърца и Лъжа.... Глория - Присъда и Крепост, любимите ми нейни песни. Ема имаше и една много красива песен която е повече към умерените й: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, DevilWish каза: Ами една от тези които наистина пеят добре е. Друг е въпроса, че понякога е комична и смешна, но по принцип я харесвам и имам много любими песни. Като трябва да подчертая, че моите любими нейни песни естествено НЕ са балади! Защото ми идва в повече драмата, скуката и глупостта на този тип песни..... Да, след "Моята половина" любимата ми нейна песен е "ТИ ЗАМИНА" - балада, но това е... Харесвам най-вече Моята половина, Специално за всяка, Калифорния. А, и "За мен забрави" ми е любима от баладите, въпреки, че не ми е точно в този скучен и драматичен стил като някои други песни. Но за балади Емилия, Преслава, Десислава и Глория съм ги признал. Най-вече те могат да ми въздействат за този тип песни. На ДесиСлава - Две сърца и Лъжа.... Глория - Присъда и Крепост, любимите ми нейни песни. Ема имаше и една много красива песен която е повече към умерените й: Бях я забравил тази песен, много е добра. И когато аутотюна звучеше супер яко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, FolkEmpire каза: Бях я забравил тази песен, много е добра. Много я обичам, аз не харесвам "Когато всичко свърши". Тази ми беше любима, както и: Ами звучи прекрасно. Може също да бъде нежно и по-лирично, но да не е типичната скучна балада. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 7 минути, DevilWish каза: Много я обичам, аз не харесвам "Когато всичко свърши". Тази ми беше любима, както и: Ами звучи прекрасно. Може също да бъде нежно и по-лирично, но да не е типичната скучна балада. И двете са добри парчета. Само не мога да разбера как може Лилия с големите ц1ци от Ку-Ку Бенд да хареса това гнусното нещо Прилича на дядка който копа в градината с тоя гаден фейс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, FolkEmpire каза: И двете са добри парчета. Само не мога да разбера как може Лилия с големите ц1ци от Ку-Ку Бенд да хареса това гнусното нещо Оф.... поне да беше с тъмни очи. Не е ясно дали го харесва? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, DevilWish каза: Оф.... поне да беше с тъмни очи. Не е ясно дали го харесва? Защо е подписала с него и му е родила копеленце тогава И говори по-противно и от Слави, сякаш се оптива да го копира. С този фейс прилича на прасенце Същото се отнася и за Невена, супер визия с партньор който прилича на чичко-дядо тип Андрей Слабаков И Ернестина също не е лоша като визия, а за дъщеря й да не говорим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, FolkEmpire каза: Защо е подписала с него и му е родила копеленце тогава Същото се отнася и за Невена, супер визия с партньор който прилича на чичко-дядо тип Андрей Слабаков И Ернестина също не е лоша като визия, а за дъщеря й да не говорим. А, Невена и Венко знам, че си имат любов от много години. На мен ми харесват като двойка..... интересуват ме нещата които говори и подкаста е много интересен и истински. Всеки сам взима решение в какво да вярва. Аз за индигото знам още от 2012 година, бях прочел една книга, защото имах едно бивше което също твърдеше, че вижда (имам му пълно доверие) и от него знам, че и аз съм индиго. Така, че - да, може някои хора да го намират за смешно, странно и тъпо, но на мен ми е интересно. Даже гаджето ми ми подари две тестета с карти и се уча да гледам. Потвъждавам, че нещата които си бях гледал са вярни. Няма повод за възмущение. Всеки е свободен да прави каквото си иска. На който не му харесва - да не я гледа. Аз я следя с интерес и я харесвам като човек и певица! Да, тя наистина е много красива и ме се искаше да направи някоя друга поп-фолк песен, но от нещата които говори разбрах, че не й харесва как звучат комерсиалните песни днес и не би направила компромис със себе си. Което лично аз одобрявам. Щом нещо не те кефи, да го пуснеш само за да стане хит - няма смисъл. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ако "От утре" е балада, тогава това трупа гледания вече 5 поредни години и не е тотално забила. 17М за престижен проект. 🥰 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, Willy каза: Ако "От утре" е балада, тогава това трупа гледания вече 5 поредни години и не е тотално забила. 17М за престижен проект. 🥰 Балада се води, може да провериш. Това също го водеха за балада..... в Сигнал май е и печелило такава награда. Тя и "Улицата" спечели за БАЛАДА на годината, но не е никаква балада, това е друг въпрос. Ама стига вече като децата сравнява Преслава и Галена.... Тая тема не приключи ли вече или само при теб е актуална? Окей, това пък няма и година и има 20 М. щом това е мерило за Балада? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари