Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 "Горчиво" е минала "Еуфория и се превръща в 7-ми най-гледан соло клип на Галена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, Willy каза: "Горчиво" е минала "Еуфория и се превръща в 7-ми най-гледан соло клип на Галена. Какво гласище? А? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 40 минути, FolkEmpire каза: Прилича малко на Танчето Боева Само малко? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 час, FolkEmpire каза: Кой е куфял на тази вмирисана тенекия? Това даже му е най-слабото от всички взети заедно. Единствената му песен от новите за която се сещам е дуета му с Мара Илиева. Spoiler Мисля, че с това приключваме съмненията. При това даже не са видеа от София, където беше същата истерия, само дето валеше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, meleto каза: Свий скритото съдържание Мисля, че с това приключваме съмненията. При това даже не са видеа от София, където беше същата истерия, само дето валеше. Но гласецът му е гнусен на Дриско. Това ако беше изпято от Преслава или Галена сигурно щеше да има тройно по-голям интерес като песен. преди 1 минута, Lelqtian каза: Само малко? Кога Драгана е куфяла в Тик-ток? Отделно, Таня Тик-тока е по-слаба, нищо, че СМЕНЯ ГЛАВИ. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, DevilWish каза: Но гласецът му е гнусен на Дриско. Това ако беше изпято от Преслава или Галена сигурно щеше да има тройно по-голям интерес като песен. Не говоря за глас и тн. Той има готина бленда, но за рапиране. Пеенето му е слабо. Говорим за истерията - знам го от 2007ма година, когато беше локална звезда в Централна БГ и прехвърляхе в училище негови песни в онези стари, не смарт, телефони. Избухна 2011 и оттогава се вижда къде е от клиповете. Безсп орно е в топ 3 в момента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, meleto каза: Не говоря за глас и тн. Той има готина бленда, но за рапиране. Пеенето му е слабо. Говорим за истерията - знам го от 2007ма година, когато беше локална звезда в Централна БГ и прехвърляхе в училище негови песни в онези стари, не смарт, телефони. Избухна 2011 и оттогава се вижда къде е от клиповете. Безсп орно е в топ 3 в момента. Гаджето ми през 2015 някъде е виждал Криско на участие и МУ ПАДНАЛИ ГАЩИТЕ и бил надрусан.... Изглеждал жалко.... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, DevilWish каза: Гаджето ми през 2015 някъде е виждал Криско на участие и МУ ПАДНАЛИ ГАЩИТЕ и бил надрусан.... Изглеждал жалко.... Емии, той грачеше ужасно, така е. Явно беше ударил стограмка за отскок преди да излезе,но шоуто се получи. Не го харесвам много, но фактите са такива. 2 поредни арени. Истерия по него. Актуални хитове. Шото и оная песен с Вирго и Трф, също е хит. Откачалки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, meleto каза: Емии, той грачеше ужасно, така е. Явно беше ударил стограмка за отскок преди да излезе,но шоуто се получи. Не го харесвам много, но фактите са такива. 2 поредни арени. Истерия по него. Актуални хитове. Шото и оная песен с Вирго и Трф, също е хит. Откачалки. То онзи случай даже някой го е снимал с телефон, но не знам дали се е коментирало. Преди години още.... Той не е много по дискотеки, но на Криско, Преслава и още някаква е бил на която и името не можа да ми каже. За Преслава не съм чувал лоша дума. Защо ли? Ние Преслава и Анелия много ги слушаме когато сме заедно, така, че.... чалгарче е до някаква степен. В началото не смееше да ми каже за сръбската музика за да не се смея. Но то и аз харесвам някои неща. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, DevilWish каза: То онзи случай даже някой го е снимал с телефон, но не знам дали се е коментирало. Преди години още.... Той не е много по дискотеки, но на Криско, Преслава и още някаква е бил на която и името не можа да ми каже. За Преслава не съм чувал лоша дума. Защо ли? Ние Преслава и Анелия много ги слушаме когато сме заедно, така, че.... чалгарче е до някаква степен. В началото не смееше да ми каже за сръбската музика за да не се смея. Но то и аз харесвам някои неща. Чужденец ли е, че каза, че учил тук? Научи го да слуша Сашка Васева или Валдес Абе, Валдес към днешна дата сигурно е край 70 години, а? Като бях малък ми приличаше на 50г чичак. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, meleto каза: Чужденец ли е, че каза, че учил тук? Научи го да слуша Сашка Васева или Валдес Абе, Валдес към днешна дата сигурно е край 70 години, а? Като бях малък ми приличаше на 50г чичак. Не...... за добро или пък не? Просто не е от София. Аз съм от тук, но сме живяли в Пловдив в един момент. Близо до Пловдив. Учил е тук, но тогава не сме се познавали и от там знае някои от песните. Просто не се интересува толкова. Например знаеше кавърът на "Неблагодарен", но не знаеше, че оригиналната песен е наша. И определи като голяма загуба, че не съм го светнал коя е БИЛЯНИШ (това в кръгът на шегата) но тази песен я слушахме и разбра коя е: Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 59 минути, FolkEmpire каза: Дали е харчила за гледания? Че в първия ден половин милион и след това по около 100k+ Сега е забило на около 670k Ако е верно е кихнала едни 50 бона да цани Трифи и Компания, колко му е да е заредила и едни 650 хиляди гледания, все пак знаем кви гледания правиха песните на джа-джа-вота и. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, DevilWish каза: Не...... за добро или пък не? Просто не е от София. Аз съм от тук, но сме живяли в Пловдив в един момент. Близо до Пловдив. Учил е тук, но тогава не сме се познавали и от там знае някои от песните. Просто не се интересува толкова. Например знаеше кавърът на "Неблагодарен", но не знаеше, че оригиналната песен е наша. И определи като голяма загуба, че не съм го светнал коя е БИЛЯНИШ (това в кръгът на шегата) но тази песен я слушахме и разбра коя е: Ох, покажи му сръбската версия на Билянишката песен. Горката, чак преди 3-4 месеца се светна да си направи канал, че в Миташкия вече е пълна скръб. Тая година имат 2-3 клипа с над милион. А това е минало милион, УАУ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, meleto каза: Ох, покажи му сръбската версия на Билянишката песен. Горката, чак преди 3-4 месеца се светна да си направи канал, че в Миташкия вече е пълна скръб. Тая година имат 2-3 клипа с над милион. А това е минало милион, УАУ! Сръбската версия ? Не съм я слушал обаче... Аз знам, че е кавър, но ние вече бяхме заедно от 2-3 месеца като "Няма те, няма" излезе и от там я знаем тази песен. Ето, този месец стават 4 години Първата-последната е любимата ми песен на Елена, но си чакам версията на Биляниш. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 27 минути, DevilWish каза: А, Невена и Венко знам, че си имат любов от много години. На мен ми харесват като двойка..... интересуват ме нещата които говори и подкаста е много интересен и истински. Всеки сам взима решение в какво да вярва. Аз за индигото знам още от 2012 година, бях прочел една книга, защото имах едно бивше което също твърдеше, че вижда (имам му пълно доверие) и от него знам, че и аз съм индиго. Така, че - да, може някои хора да го намират за смешно, странно и тъпо, но на мен ми е интересно. Даже гаджето ми ми подари две тестета с карти и се уча да гледам. Потвъждавам, че нещата които си бях гледал са вярни. Няма повод за възмущение. Всеки е свободен да прави каквото си иска. На който не му харесва - да не я гледа. Аз я следя с интерес и я харесвам като човек и певица! Да, тя наистина е много красива и ме се искаше да направи някоя друга поп-фолк песен, но от нещата които говори разбрах, че не й харесва как звучат комерсиалните песни днес и не би направила компромис със себе си. Което лично аз одобрявам. Щом нещо не те кефи, да го пуснеш само за да стане хит - няма смисъл. И аз я гледам, в началото ми бяха интересни историите на гостите й. Обаче последните епизоди нещо почнаха да бозеят. И като почнат да се надприказват всички и нищо не можеш да им разбереш. Или да се бъзикат и цялото видео се обезмисля. Преди 5-6 години бях започнал да гледам и чета всякакви неща на такава тематика. Но нещо май всичко ми се идва измислица и ми стана безинтересно вече. Едно и също се говори навсякъде. И имам чувството, че Невена когато се опитва да познае на някой налучква както врачките когато ти гледат, разпитват те подпитват те. Гледал съм Стойчо Керев, и още подобни екземпляри. За последния ми казаха, че взима доста за да му гледаш сесията. Невена малко го раздава като съдия. И все едно обвинява всички, които се оплакват от живота, че се правили на жертви и т.н. Малко като клюкарката от блока която следи сюжета на всеки от персонажите в сериалите по тв 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 минути, FolkEmpire каза: И аз я гледам, в началото ми бяха интересни историите на гостите й. Обаче последните епизоди нещо почнаха да бозеят. И като почнат да се надприказват всички и нищо не можеш да им разбереш. Или да се бъзикат и цялото видео се обезмисля. Преди 5-6 години бях започнал да гледам и чета всякакви неща на такава тематика. Но нещо май всичко ми се идва измислица и ми стана безинтересно вече. Едно и също се говори навсякъде. И имам чувството, че Невена когато се опитва да познае на някой налучква както врачките когато ти гледат, разпитват те подпитват те. Гледал съм Стойчо Керев, и още подобни екземпляри. За последния ми казаха, че взима доста за да му гледаш сесията. Невена малко го раздава като съдия. И все едно обвинява всички, които се оплакват от живота, че се правили на жертви и т.н. Малко като клюкарката от блока която следи сюжета на всеки от персонажите в сериалите по тв Има неща които казва и са така, но някои от нещата са трудни за спазване... По принцип не всеки му харесва от това, което ще чуе за себе си.... Тя по-скоро прави заключение от аурата на хората, защото нали са основно седем типа (основно, не е само това) и прави заключение от това което знае и е научила..... За много от нещата съм на нейното мнение, но естествено, че има такива неща с които не съм съгласен. Но тарото наистина познава. Това е, че докато се научиш..... Между другото тая последната й песен си е чист поп-фолк и е по нейна музика. Баладата с Калоян.... (не се сещам за фамилията) Това не е ли брат й? П.С. Изглежда, че ги съди, но всъщност не е така.... Просто като говори така звучи. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 12 минути, DevilWish каза: Има неща които казва и са така, но някои от нещата са трудни за спазване... По принцип не всеки му харесва от това, което ще чуе за себе си.... Тя по-скоро прави заключение от аурата на хората, защото нали са основно седем типа (основно, не е само това) и прави заключение от това което знае и е научила..... За много от нещата съм на нейното мнение, но естествено, че има такива неща с които не съм съгласен. Но тарото наистина познава. Това е, че докато се научиш..... Между другото тая последната й песен си е чист поп-фолк и е по нейна музика. Баладата с Калоян.... (не се сещам за фамилията) Това не е ли брат й? П.С. Изглежда, че ги съди, но всъщност не е така.... Просто като говори така звучи. Не знам. Малко започна да ме напряга тая Невенка И започна да става скучно последните епизоди. Кефеха ме когато разправяха как са сънували разни неща или онова момиче където разправяше как се издигало нагоре и имало хора, които били в две колонки - едните нагоре, другите надолу. И като стигнала мястото, видяла някакъв страшен гаргойл който я избутал и се събудила или нещо такова беше Или някаква където сънувала приятелка която си изкривила устата наопъки Фен съм на мистерията и фантастиката 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 4 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Драгана и Глория с общо участие в ресторанта на Галена. Изръсили са бая пари, за да я поканят. Гло бе качила клипче анонс за общото участие, ама го изтри..явно са й казали че звучи като развълнувана ученичка 😂 Викаше че мечтите се сбъдват, че знаела вс песни на Драгана, била й гледала вс интервюта и тн 🤣 Иначе Драгана сигурно е направила няква отстъпка от хонорара, нали Сашка я урежда в България. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 час, FolkEmpire каза: Не знам. Малко започна да ме напряга тая Невенка И започна да става скучно последните епизоди. Кефеха ме когато разправяха как са сънували разни неща или онова момиче където разправяше как се издигало нагоре и имало хора, които били в две колонки - едните нагоре, другите надолу. И като стигнала мястото, видяла някакъв страшен гаргойл който я избутал и се събудила или нещо такова беше Или някаква където сънувала приятелка която си изкривила устата наопъки Фен съм на мистерията и фантастиката На мен ми харесаха епизодите с Олга, най-вече за Тета хилинг. Много смислени неща каза това момиче и ако се замислиш са верни. Между другото Невена Цонева сега има концерти с Венко. А баладата е много добра, която е направила с Калоян. Слуша ми се нещо бързо като "Жестока" например от нея? Това какъв хит беше.... ще кажа само УАУ ! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 14 минути, Just_Me каза: Гло бе качила клипче анонс за общото участие, ама го изтри..явно са й казали че звучи като развълнувана ученичка 😂 Викаше че мечтите се сбъдват, че знаела вс песни на Драгана, била й гледала вс интервюта и тн 🤣 Още го има сторито Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Нови премиери през октомври? Тази година е много бедна на нови песни, а когато ги има - обикновено са смотани. Някога било ли е по-зле като продукция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Antonio & Danna coming soon 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, meleto каза: Нови премиери през октомври? Тази година е много бедна на нови песни, а когато ги има - обикновено са смотани. Някога било ли е по-зле като продукция? Доста си е силна годината - толкова силни конкуренти за летни хитове не помня от кога не е имало. Не може всеки месец да се бълват премиери. Повечето вече са пускали песни в последните няколко месеца. Не мога да се сетя за някой, който в момента да е на някаква дълга пауза, освен Лидия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Драгана и Глория с общо участие в ресторанта на Галена. Изръсили са бая пари, за да я поканят. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари