Grinch Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Истинските прими на поп фолка Радвам се, че Сашка оздравява и е започнала пак да ходи по участия. Този скандален недооценен хит има потенциал да стане тренд в ТикТок ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 35 минути, Emanuela.Carey каза: Истинските прими на поп фолка Луна е там през месец. Президент! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 38 минути, Grinch каза: Радвам се, че Сашка оздравява и е започнала пак да ходи по участия. Този скандален недооценен хит има потенциал да стане тренд в ТикТок ❤️ В Милена Рекърдс е. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Жалко, много исках да разбера къф е тоя коктейл Джин с Тоева? под ритмите на Сашка Васева, но не са в една вечер 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 2 часа , Lelqtian каза: Жалко, много исках да разбера къф е тоя коктейл Джин с Тоева? под ритмите на Сашка Васева, но не са в една вечер Това е джинът от лампата на Аладин. Да не се бърка с Джена, която е самият принц Аладин. Родствените връзки там са сложни. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Истинските прими на поп фолка Още малко ще плащат на посетителите 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Как смени физиономията като и казаха, че е прима. Lili Ivanova can't relate! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Как смени физиономията като и казаха, че е прима. Lili Ivanova can't relate! Ще я смени я! Как тогава още не е врътнала някой шЪмар на този който си е позволил този лукс! "КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, Аз съм Примата и нося втори номер копита и ще пея докато ми се пее" - ПЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯС !!!!!!!!!! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Това официалната песен ли е? Нещо ми звучи като демо 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 2 минути, Just_Me каза: Това официалната песен ли е? Нещо ми звучи като демо Всичко на Анда в последните 5 години звучи като демо. Има някакъв проблем с говора и явно се отразява на пеенето ѝ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 34 минути, Emanuela.Carey каза: Как смени физиономията като и казаха, че е прима. Lili Ivanova can't relate! Превъртях го 10 пъти сигурно 🤣🤣🤣 Нарежда се сред любимите ми интервюта на Глория 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 15 минути, Just_Me каза: Това официалната песен ли е? Нещо ми звучи като демо Ааааааааа, тази ми звучи много яко! Андреа да сменя заглавието с нещо по-оригинално например като "На задна" или "В първи клас". В припева има по-оригинални фрази от простото "Подлудяваш ме". Чакам я с нетърпение! Кога пуска видеото? Знам, че е днес. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Щом е качена по стрийминг платформите значи това ще е оригиналната версия. Наистина на места Дора не звучи добре,но мелодията е готов хит,така че дано се забележи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 33 минути, DevilWish каза: Ще я смени я! Как тогава още не е врътнала някой шЪмар на този който си е позволил този лукс! "КАК НЕ ТЕ Е СРАМ, Аз съм Примата и нося втори номер копита и ще пея докато ми се пее" - ПЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯС !!!!!!!!!! Пухкавото девойче от това интервю има много още шЪмари да раздаде и копита да износи и фейсове да смени, докато стане Примат-а на поп-фолка ПС - Не че не знаете кое е, но ето моето любимо интервю с Гюрултията 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 15 минути, xroflx9 каза: Щом е качена по стрийминг платформите значи това ще е оригиналната версия. Наистина на места Дора не звучи добре,но мелодията е готов хит,така че дано се забележи. Дали това означава, че мързеланата не е снимала клип? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Крава. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 21 минути, Lelqtian каза: Пухкавото девойче от това интервю има много още шЪмари да раздаде и копита да износи и фейсове да смени, докато стане Примат-а на поп-фолка ПС - Не че не знаете кое е, но ето моето любимо интервю с Гюрултията Разбира се, че знаеме! Това е най-доброто й интервю! Аз харесвам и на Счетоводителката и много често я използвам тази фраза, тя е еталон за псуване: Взимаме пример само от класни жени! ❤️ преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Дали това означава, че мързеланата не е снимала клип? И аз това си помислих.... Ами каква е тая снимка тогава? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 9 минути, DevilWish каза: Разбира се, че знаеме! Това е най-доброто й интервю! Аз харесвам и на Счетоводителката и много често я използвам тази фраза, тя е еталон за псуване: Взимаме пример само от класни жени! ❤️ И аз това си помислих.... Ами каква е тая снимка тогава? Аниматорите и са в отпуска, затова не е "снимала" клип. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Сашка уик! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Дали това означава, че мързеланата не е снимала клип? И тя като мен чака да я финансираш😝 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToqOtTam Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Дали това означава, че мързеланата не е снимала клип? Щом не е обявила премиера в ютюб значи няма… жалко за песента звучи най-добре от всичко нейно в последно време. Явно вече тотално не и се занимава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 15 минути, Lelqtian каза: Аниматорите и са в отпуска, затова не е "снимала" клип. Няма кой да я разтяга? Като кашкавал. Андреа, кашкавала. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Как смени физиономията като и казаха, че е прима. Lili Ivanova can't relate! Мортиша Адамс. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 3 минути, asylum каза: Мортиша Адамс. @asylum кога нашата любима пияЛллла и хваЛЛЛЛаааа ще ни изЛеЛада с Лова поп-фолк пЛесен? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Тая изглежда, че наистина и клип не е снимала и песента още я няма.... Сигурно чака полунощ да покаже ци**те си във видеото.... Andrea Productionпреди 1 час Listen to my new single "Podludyavash me" now on YouTube Music, Spotify, Apple Music and all other streaming services ️🔥️🔥️🔥 Срам и резил! Това ли беше изненадата за 22-10, ма? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари