Karma93 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Андреа май е загубила най-важното качество, което имаше - високите й стандарти. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 @fengergana аз и ти в БМВ на задна😜 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 47 минути, xroflx9 каза: @fengergana аз и ти в БМВ на задна😜 днес ми се отложиха трите тряскания, сега ще се самозадоволявам освен ако @Gerganafen не дойде да ме прасне🤪 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Току що, fengergana каза: днес ми се отложиха трите тряскания, сега ще се самозадоволявам освен ако @Gerganafen не дойде да ме прасне🤪 Няма да дойде защото е при МЕН! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Сетих се за една фейсбук страница “Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи” 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Сетих се за една фейсбук страница “Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи” Имам същото ансамбълче 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Симона и Мирела-Пиянице/утре 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 50 минути, xroflx9 каза: Симона и Мирела-Пиянице/утре И няма да слушаме! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не бях слушал чалга на Спотифай от албума на Галена. Пуснах си По бельо на Биляниш сега като е нашумяла и след нея два часа аутоплея ми пускаше песни само на Алфи, Дамян, Цветелина Янева, Яница, Константин и Меди. Погледнах класацията на бг топ 50 и не случайно точно тези изпълнители са я напълнили с различни песни. Не знам за каква payola става на въпрос тук...примерно Галена и Преслава са ми и двете в топ 10 най-слушани за годината там, но абсолютно НИЩО от тях не тръгна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Andrea 13h · https://youtu.be/5vY8GJQ_NQo Скъпи приятели, представям ви най-новото ми парче “Подлудяваш ме”. Може да чуете песента във всички музикални платформи ! Очаквам Вашите коментари ! Enjoy ! #PodludyavashMe Коментар под видеото: Мишо Барона Яко с*кс за нея ще я лижа яко между краката 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 31 минути, DevilWish каза: Andrea 13h · https://youtu.be/5vY8GJQ_NQo Скъпи приятели, представям ви най-новото ми парче “Подлудяваш ме”. Може да чуете песента във всички музикални платформи ! Очаквам Вашите коментари ! Enjoy ! #PodludyavashMe Коментар под видеото: Мишо Барона Яко с*кс за нея ще я лижа яко между краката Милия. Ще се загуби и направо ще влезе целия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 45 минути, THE IIconic каза: За тая магистралка си е направо комплимент че става за червените фенери в Амстердам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 21 години откакто Гергана разтресе цяла България! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 # и коментарите още си я водят като песен на Галена. Голяма грешка на Счети че не я пусна навреме. Сега и Алисия е пуснала кавър на песента. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 34 минути, Willy каза: # и коментарите още си я водят като песен на Галена. Голяма грешка на Счети че не я пусна навреме. Сега и Алисия е пуснала кавър на песента. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Ще я пусне в някой албум след 5 години. Сега се е надъхала, че ще прави по-мащабни проекти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 58 минути, Willy каза: # и коментарите още си я водят като песен на Галена. Голяма грешка на Счети че не я пусна навреме. Сега и Алисия е пуснала кавър на песента. TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Как така е пуснала кавър на песента Алисия? Ами да я взима тя, ако Счети не я е снимала и я бави... С право! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Емилия има снимана още една песен. Предполагам, че ще я пусне до няколко седмици и сигурно е тази от тикток. Ако я беше пуснала когато всички припадаха по версията на Галена щеше да получи хейт и много сравнения. Според мен направи добре, че я запази за по-напред. пс - Емилия има записана и самостоятелна версия на тази песен. Не знам дали няма да я пусне с албума или за рд-то си. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Интересни неща разказва, не знаех, че и тя има версия освен Мария - "Дете съм". Спомена и Преслава, че е направила "От утре". Нейната версия е "Ще молиш". Другите песни които разпознах са "1000 нежни целувки" - Орнела - "Изпий си кафето" и "Пленено сърце" - Анелия - "Само тази нощ" 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 час, -A. каза: Емилия има снимана още една песен. Предполагам, че ще я пусне до няколко седмици и сигурно е тази от тикток. Ако я беше пуснала когато всички припадаха по версията на Галена щеше да получи хейт и много сравнения. Според мен направи добре, че я запази за по-напред. пс - Емилия има записана и самостоятелна версия на тази песен. Не знам дали няма да я пусне с албума или за рд-то си. Сравнения с какво? AI? Нищо не може да бие хубаво записана студио версия и песента беше нашумяла и тренд. Ако я беше пуснала тогава щеше да е сензация. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Албума "Пленено сърце" на Ина го има тук ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 1 час, DevilWish каза: Интересни неща разказва, не знаех, че и тя има версия освен Мария - "Дете съм". Спомена и Преслава, че е направила "От утре". Нейната версия е "Ще молиш". Другите песни които разпознах са "1000 нежни целувки" - Орнела - "Изпий си кафето" и "Пленено сърце" - Анелия - "Само тази нощ" Да, интересен епизод. Иначе от всички песни кавъри дори и визитката и "Зелено, зелено" я има Весела със заглавие "Иде влакът" "Ще молиш" я има също и Диана "Сърцето ме предаде" И "1000 нежни целувки" съответно Вероника "Без твоите очи" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Малко ли са й флоповете на Счета тая година,че продължава да ни досажда? AI песента освен подигравки,сравнения с версията с Галена и пореден флоп друго няма да й донесе. Да ни остави на мира за тази година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари