Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

преди 47 минути, xroflx9 каза:

@fengergana аз и ти в БМВ на задна😜

днес ми се отложиха трите тряскания, сега ще се самозадоволявам освен ако @Gerganafen не дойде да ме прасне🤪

• Wow 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

Току що, fengergana каза:

днес ми се отложиха трите тряскания, сега ще се самозадоволявам освен ако @Gerganafen не дойде да ме прасне🤪

Няма да дойде защото е при МЕН!

• Like 1
  • Love 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

Не бях слушал чалга на Спотифай от албума на Галена. Пуснах си По бельо на Биляниш сега като е нашумяла и след нея два часа аутоплея ми пускаше песни само на Алфи, Дамян, Цветелина Янева, Яница, Константин и Меди. Погледнах класацията на бг топ 50 и не случайно точно тези  изпълнители са я напълнили с различни песни. Не знам за каква payola става на въпрос тук...примерно Галена и Преслава са ми и двете в топ 10 най-слушани за годината там, но абсолютно НИЩО от тях не тръгна.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Скъпи приятели, представям ви най-новото ми парче “Подлудяваш ме”. 🔥 Може да чуете песента във всички музикални платформи ! Очаквам Вашите коментари ! Enjoy ! ❤️🆕#PodludyavashMe

Коментар под видеото:
Мишо Барона
Яко с*кс за нея ще я лижа яко между краката

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, DevilWish каза:

Скъпи приятели, представям ви най-новото ми парче “Подлудяваш ме”. 🔥 Може да чуете песента във всички музикални платформи ! Очаквам Вашите коментари ! Enjoy ! ❤️🆕#PodludyavashMe

Коментар под видеото:
Мишо Барона
Яко с*кс за нея ще я лижа яко между краката

Милия. Ще се загуби и направо ще влезе целия. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

# и коментарите още си я водят като песен на Галена. Голяма грешка на Счети че не я пусна навреме. Сега и Алисия е пуснала кавър на песента.

VM.TIKTOK.COM

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Willy каза:

# и коментарите още си я водят като песен на Галена. Голяма грешка на Счети че не я пусна навреме. Сега и Алисия е пуснала кавър на песента.

VM.TIKTOK.COM

Ще я пусне в някой албум след 5 години. Сега се е надъхала, че ще прави по-мащабни проекти.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, Willy каза:

VM.TIKTOK.COM

Как така е пуснала кавър на песента Алисия? Ами да я взима тя, ако Счети не я е снимала и я бави... С право!

Сподели в други сайтове

Емилия има снимана още една песен. Предполагам, че ще я пусне до няколко седмици и сигурно е тази от тикток.

Ако я беше пуснала когато всички припадаха по версията на Галена щеше да получи хейт и много сравнения. Според мен направи добре, че я запази за по-напред.

пс - Емилия има записана и самостоятелна версия на тази песен. Не знам дали няма да я пусне с албума или за рд-то си.

• Like 1
  • Wow 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Интересни неща разказва, не знаех, че и тя има версия освен Мария - "Дете съм". Спомена и Преслава, че е направила "От утре". Нейната версия е "Ще молиш". Другите песни които разпознах са "1000 нежни целувки" - Орнела - "Изпий си кафето" и "Пленено сърце" - Анелия - "Само тази нощ"

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 час, -A. каза:

Емилия има снимана още една песен. Предполагам, че ще я пусне до няколко седмици и сигурно е тази от тикток.

Ако я беше пуснала когато всички припадаха по версията на Галена щеше да получи хейт и много сравнения. Според мен направи добре, че я запази за по-напред.

пс - Емилия има записана и самостоятелна версия на тази песен. Не знам дали няма да я пусне с албума или за рд-то си.

Сравнения с какво? AI? Нищо не може да бие хубаво записана студио версия и песента беше нашумяла и тренд. Ако я беше пуснала тогава щеше да е сензация.

• Like 2
  • Thanks 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Интересни неща разказва, не знаех, че и тя има версия освен Мария - "Дете съм". Спомена и Преслава, че е направила "От утре". Нейната версия е "Ще молиш". Другите песни които разпознах са "1000 нежни целувки" - Орнела - "Изпий си кафето" и "Пленено сърце" - Анелия - "Само тази нощ"

Да, интересен епизод. Иначе от всички песни кавъри дори и визитката и "Зелено, зелено" я има Весела със заглавие "Иде влакът"

"Ще молиш" я има също и Диана "Сърцето ме предаде"

И "1000 нежни целувки" съответно Вероника "Без твоите очи"

• Like 2
Сподели в други сайтове

Малко ли са й флоповете на Счета тая година,че продължава да ни досажда? AI песента освен подигравки,сравнения с версията с Галена и пореден флоп друго няма да й донесе. Да ни остави на мира за тази година.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...