FolkEmpire Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 11 минути, meleto каза: Аз не мога да повярвам, че е почти на 50. Поне 10 години бих й махнал... Че Ивайла и Данна приличат на 50 годишни лели. Може би "пя" така от притеснение. Тя не е някаква супер гласовита по принцип. И като имаш предвид, че се е отдавала на семейството. Не е като да е седяла на дивана. Явно е бачкала яко. Може и ген да е. Единствено я издава гласа и начина по който говори, като лелка. Но на визия си е като под 40. Когато наблягат твърде силно върху визията в главата на млади момичета, се получава синдромът дърта па на 20. Ако бяха им мислили по лека визия като за млади момичета, щяха да си изглеждат на годините. Ако им бях продуцент щях да имам клауза за забрана да си пипат каквото и да е по лицата. Мисля, че всяка трябва да си е индивидуална, а не да са еднакви и скучни. Но тая Ивайла като я видя и ми е много анти по принцип. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 часа , meleto каза: Че Ивайла и Данна приличат на 50 годишни лели. Леля Данче и леля и Ивча много биха искали да приличат на само 50 годишни, но уви тука си изпуснал поне две нули 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Леле, от снощи само въртя ,,Подлудяваш ме’’ на Андрея. Направо ме подлудява. 🤯🤯 Такъв ефект исках от на кралица Емануела песента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 "Е'бате, е'бате, е'бате, бате, батеее" 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 12 минути, stereoto_ каза: "Е'бате, е'бате, е'бате, бате, батеее" Криндж отвсякъде, това ще е флоп. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 7 поредни дни не мърда от първо място, а сега забелязах че и Нотариално Заверен също се е качила до Топ 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 58 минути, stereoto_ каза: "Е'бате, е'бате, е'бате, бате, батеее" Нелепи куплети, но припевът е заразителен и ще стане хит. Без Коцио щеше да е още по-яка... И заглавието е супер тъпо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Лол най-накрая пак нещо силно от Алфа. Тъкмо навреме след хитачката на Азис, може и да се получи някакъв сезон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Алисия е изтрила изпълнението с бенда на песента от Тикток. Беше понабрала скорост, имаше над 10К лайка в тикток и над 150К гледания мисля. Явно Емилия я е помолила, че накрая щяха не само с Галена да я сравняват😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Много си е яка песента. От вчера я слушам не знам колко пъти. Много кефи и заглавието и че двамата се възпяват. Никой не е правил песен с такъв текст. Днес в 17:00 излиза и клипа. Това е, че излиза точно на годишнината на Денис...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Дуетът на Мара Отварачката е с Тони Стораро Тя така го беше обявила, че сякаш е с някой нов, а те вече си имат обща песен 😅 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 211 хил. гледания · 1,7 хил. реакции | Coming new song soon | #coming... WWW.FACEBOOK.COM #coming #new #song #konstantin #sofimarinova YouTube: https://youtube.com/@konstantinofficial?si=3rAh2pTIdFGT4zhe Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Емануела изкара хит. "Сиромах" продължава да е в топ 5 на България на 4-то място с нови 80К. Има шанс да направи 5 млн. гледания. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 35 минути, Sunlight каза: Много си е яка песента. От вчера я слушам не знам колко пъти. Много кефи и заглавието и че двамата се възпяват. Никой не е правил песен с такъв текст. Днес в 17:00 излиза и клипа. Това е, че излиза точно на годишнината на Денис...... как да живея, без теб Андреа.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 40 минути, Just_Me каза: Дуетът на Мара Отварачката е с Тони Стораро Тя така го беше обявила, че сякаш е с някой нов, а те вече си имат обща песен 😅 Първо обяви, че ще е с Емрах. После каза че ще е с най-добрия певец в България… и накрая да се окаже че е Тони Стораро 💀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Стана ми интересно дали Азис или Тони Стораро има повече дуетни половинки през годините, ето и статистика(включени са и featuring-ите, както и триота): Азис - Софка, Кали, Глория, Десислава, Устата, Малина, Ванко 1, Андреа, Мария, Теди Александорва, Галена, Галин, Анелия, Тони Сторато, Антонио, Доника, Лидия, Фики, Ваня, Цветелина Янева, Ани Хоанг, Папи Ханс, Меди, Слави Трифонов - 24+ Тони Сторато - Азис, Софка, Бони, Алисия, Анелия, Теодора, Криско, Теодора, Галена, Глория, Десислава, Емилия, Кали, Константин, Мария, Преслава, Фики, Емрах, Ваня, Таня Боева, Дебора, Ванеса, Цветелина Янева, Роксана, Джамайката, Соня Немска, Ашли, Устата, Румен Борилов, Годжи, Сашо Роман, Елица, Александра, Деси - 34+ Не съм включвал чуждестранни изпълнители, както и разни инструменталисти, оркестри или подобни. Може и да изпускам някой, но все пак ... И двамата са се скъсвали от дуети през годините. Да не говорим, че имат по няколко с някои от изпълнителите. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 13 часа , FolkEmpire каза: Скоро се чудих Господарите кога ще я подхванат Невена и ето Венко бил педофил Паранормален ад с Невена Цонева в YouTube (видео) • Gospodari.com GOSPODARI.COM Ад под небето и по-точно в YouTube, само така можем да определим последния епизод на подкаста на Невена Цонева за срещи с паранормалното. Знаете колко ни е “люб А тази която ги коментира как ги обижда не е истина Каква е тази която говори? ПръЦла! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 4 часа , stereoto_ каза: "Е'бате, е'бате, е'бате, бате, батеее" Същата простотия или по-голяма? Изберете си! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 12 минути, DevilWish каза: Същата простотия или по-голяма? Изберете си! Че това е една и съща песен? А тук знаеш много добре има само един шеф. Даващия 5 бона заплата! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 21 минути, Lelqtian каза: Че това е една и съща песен? А тук знаеш много добре има само един шеф. Даващия 5 бона заплата! Глория да се намеси бързо във възпитанието което дават на циганската аудитория с този си "хит" в кавички. @Danger. и на мен не ми се иска, но този таргет може и да го направят сезонен хит? Глорче, забий им по един възпитателен шЪмар на тия и ги прати: 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 минути, DevilWish каза: Глория да се намеси бързо във възпитанието което дават на циганската аудитория с този си "хит" в кавички. @Danger. и на мен не ми се иска, но този таргет може и да го направят сезонен хит? Глорче, забий им по един възпитателен шЪмар на тия и ги прати: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 32 минути, Lelqtian каза: Любима песен! Тия могат само да целуват царската прашка! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Ина с Азис Много добре са и направили канала! Всичко си има. Браво! Не й знам песните й, но ми стана симпатична и ще ги чуя. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 14 часа , meleto каза: Аз не мога да повярвам, че е почти на 50. Поне 10 години бих й махнал... Че Ивайла и Данна приличат на 50 годишни лели. Може би "пя" така от притеснение. Тя не е някаква супер гласовита по принцип. И тя, и Кати изглеждат по-млади от новото поколение 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Току що, asylum каза: И тя, и Кати изглеждат по-млади от новото поколение Абсолютно! Те даже имали трио с Влади Априлов 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари