FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 8 минути, DevilWish каза: По едно време с тоя Ганев опротивяха. Радвам се, че Преслава работи с него за кавър версия.... Честно казано съм много доволен от "Нищо". От моя си егоистична гледна точка хич не ме интересува, че не е най-големия хит на годината...... то и "Мой си мерак" и "Ми амор" не е работил по тях Ганев, но не пречи да са едни от най-яките песни за годината. Като "Мой си мерак" е големия хит.... а другата песен е доста различна, но се открои. Асенов там много се е постарал. Надявам се нашата Петя да работи с Ганев само за кавъри...... докато не се научи да им предлага нещо различно или те си искат еднакви песни? На Сиса даде нещо в неин си стил и флопна... защото преди когато й се откроиха някои песни бяха с потенциал, тази макар и подобие на тях, нямаше потенциал и не беше в тенденциите. Прави по 100 версии на Да гори в любов, Зоопарк + Феноменален+Изтрезняваш ли и т.н. щото видиш ли са най-вървежни. Ганев има усет за аранжиментите и как да звучи всичко накрая. Но единствено ме дразни, че набляга на мазните отсвири. Ако вкарваше повече R&B нотката с която вкара жена си в нейния жанр, щеше да е топ, ама го разбирам до някъде. Всички му поръчват задължително да свири някаква цигания заради клубовете иначе, може да не потръгне изобщо и да не стане хит. Асенов ме дразни защото вкарва изкуствено генерирани отсвири. Рядко вкарва истински отсвир от музиканти. Той си го каза в един подкаст, че по-евтино му излизало и по-лесно сам да си генерира какво иска да звучи вместо да се обяснявал на някой който щял да го изсвири по-различен начин. Ама ти и на пианото да му го изсвириш той ще те разбере какво да повтори, освен ако е някой случаен хванал инструмент в ръка, в което силно се съмнявам. Няма никакъв смисъл. Явно пести от разходи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, FolkEmpire каза: Ганев има усет за аранжиментите и как да звучи всичко накрая. Но единствено ме дразни, че набляга на мазните отсвири. Ако вкарваше повече R&B нотката с която вкара жена си в нейния жанр, щеше да е топ, ама го разбирам до някъде. Всички му поръчват задължително да свири някаква цигания заради клубовете иначе, може да не потръгне изобщо и да не стане хит. Точно мазните гадни отсвири ми опротивяха и за това не харесвам някои от песните.... Предпочитам да звучи повече денс или поп.... Много пъти сме давали примери на времето как са звучали песни като Последна вечер на Гергана или Всичко води към теб на Анелия. "Как предаде любовта" на Анелия също е типичен поп-фолк, но някак си самата песен звучи класно, не чалгарско, не се слива с масовката. Аз за това и "Ми амор" на Десита толкова я харесвам, няма го тоя гаден чалга отсвир. Опротивява с него. Някак си даже на Асенов тия отсвири които са му по-чалгарски ми харесват повече, точно те много ми допадат в "Улицата" и "Свекървище". Примерно "Дилър на любов" ми харесва как се е получила, но тя е точно в стилистиката на Изтрезняваш ли със Зоопарк плюс части от Феноменален миксирани в едно. Тази поредица беше успешна до около 2020 година.... Например "Беден в сърцето" му е най ама най, най-различната песен която е правил в последните години. Не звучи евтино, а различно. И точно защото е трудно смилаема и не е от онзи тип простички песни които по.... айде да не обиждам, но определена група хора които не разбират чак толкова от музика, а гледат чашката..... независимо дали са у дома или в заведение..... и за това в онзи период не се възприе чак толкова добре, докато Тик-ток не я е направил хит на по-късен етап. Беше и периода на Ковид. Ами да.... най-различната песен на Ганев в последните поне 5 години е точно "Беден в сърцето"..... като музика. Звучи най-класно, най-интересно и текста който го е писал доста добре се е справил. Наистина трудно се възприема в началото, но е песен с която най-вече ТОЙ може да се гордее, защото Преслава има много такива песни с които може в годините. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 22 минути, FolkEmpire каза: При Пашев звука вече не е чист и пръщят вокали и някои неща в аранжиментите му. На Пашев до миналата година Драганински му правеше микс/мастър. От тази година е Явор Йовков. преди 22 минути, FolkEmpire каза: Аранжимента от Оцко и мастера от Ганев и звучаха супер. Мисля че Ганев като цяло не е много навит за подобни колаборации. Композиторите рядко са в приятелски отношения и искат да си се доказват по отделно. Дори по време на пика на Оцко в Пайнер беше ясно, че другите композитори не са доволни. Въпреки че в последствие започнаха да го копират. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: На Пашев до миналата година Драганински му правеше аранжиментите. От тази година е Явор Йовков. Мисля че Ганев като цяло не е много навит за подобни колаборации. Композиторите рядко са в приятелски отношения и искат да си се доказват по отделно. Дори по време на пика на Оцко в Пайнер беше ясно, че другите композитори не са доволни. Въпреки че в последствие започнаха да го копират. Явор Йовков освен "Нищо" ..... музика и аранжимент на "Спомени". "Нищо" е втора песен за Преслава от него. Лично аз съм много доволен! Няма сравнения "Тази песен е като тази, онази като тази"... Не. Преслава е прекалено високо ниво за Ганев към днешна дата в която той предлага еднотипни песни. Когато се научи да предлага нови и интересни неща, тогава да прави авторска музика за Преслава! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 минути, DevilWish каза: Не. Преслава е прекалено високо ниво за Ганев към днешна дата в която той предлага еднотипни песни. Когато се научи да предлага нови и интересни неща, тогава да прави авторска музика за Преслава! Дали Ганев ѝ предлага еднотипни песни или тя си поръчва такива? Той сам е казвал, че има много разнотипни песни, но певиците си искат едно и също. За Галена и Сиана направи интересни неща тази година. А и да не забравяме, че именно Ганев ѝ изгради шаблона “Да Гори в Любов”. Реално сред българските композитори още си е номер 1. Единствения изглед някой да го избута е Искрата или евентуално Оцко ако направи завръщане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: На Пашев до миналата година Драганински му правеше микс/мастър. От тази година е Явор Йовков. Мисля че Ганев като цяло не е много навит за подобни колаборации. Композиторите рядко са в приятелски отношения и искат да си се доказват по отделно. Дори по време на пика на Оцко в Пайнер беше ясно, че другите композитори не са доволни. Въпреки че в последствие започнаха да го копират. Мда, Йовков отдавна работи с Пашев. Помня, че той пращаше негови дема и мастери на Пашев и преди. Явно Пашев пак се е направил на голямата работа и е обидил Драганински предполагам. Или му е поискал по-висока цена за мастерите или другия е искал по-ниска Но точно в годините когато той му мастерираше песните и всички звучаха супер кристално чисто. Сега всичко му звучи като от стар касетофон. Много зле. Знам, че композиторите са си приятели във социалните мрежи и си обменят неща. Не са толкова затворени един към друг. Даже май Оцко работеше с Ганев по песен на Коцьо преди години и бяха на една маса. С Драганински даже са много добри приятели и по интервютата си правят четки. Когато Оцко пускаше песни в Пайнер, там му звучаха песните най-добре. Мисля, че имаше някой който му мастерираше всичко от-до за там. Но не знам кой е бил. Явно всеки когато е пускал песни с хуав звук някой кадърен му е мастерирал песните. И сега всички като са сами или дават на не толкова добри про-та да мастерират, не се получава добре. Но явно на масовия потребител не му пука особено и си слуша каквото му пуснат. Имаше наскоро една песен на която мисля, че Ганев беше правил аранжимент и Оцко мастера. И бях озадачен Защото по принцип Оцковите мастери звучат отвратително. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Дали Ганев ѝ предлага еднотипни песни или тя си поръчва такива? Той сам е казвал, че има много разнотипни песни, но певиците си искат едно и също. За Галена и Сиана направи интересни неща тази година. А и да не забравяме, че именно Ганев ѝ изгради шаблона “Да Гори в Любов”. Реално сред българските композитори още си е номер 1. Единствения изглед някой да го избута е Искрата или евентуално Оцко ако направи завръщане. За мен Оцко е много по-добър. Аз нямам предвид, че й предлага на нея еднотипни песни, ами предлага еднотипни песни НА ВСЯКА в 99,9% от случаите...... На Галена "Играй" звучи различно, но е някакво изключение..... на Сиана такива песни вече много сме слушали.... "Неговата жена" пак е по шаблон на песен на Галена и Сиана - "Мила моя", която така и не я реализираха, но тя се получи доста добре..... И трябва да се отбележи, че точно най-големите хитове в албума на Галена от новите песни не са на Ганев. Едната е авторска от Кости, другата е с аранжимент на Кости. Тоест пак е направила по-добри песни без него. Още е, но е започнал яко да издиша. На Искрата песните за Галена се получиха добре, харесва ми и музиката му за Звяр на Ариа. Различно и интересно. При Ганев почти всичко е еднакво. Ако става дума за стил, в самото начало песните на Драганински я направиха това което е. Просто е време да сменят екипа си повечето чалгарки..... За кавъри е окей, не и за авторска музика. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Мда, Йовков отдавна работи с Пашев. Помня, че той пращаше негови дема и мастери на Пашев и преди. Явно Пашев пак се е направил на голямата работа и е обидил Драганински предполагам. Или му е поискал по-висока цена за мастерите или другия е искал по-ниска Но точно в годините когато той му мастерираше песните и всички звучаха супер кристално чисто. Сега всичко му звучи като от стар касетофон. Много зле. Знам, че композиторите са си приятели във социалните мрежи и си обменят неща. Не са толкова затворени един към друг. Даже май Оцко работеше с Ганев по песен на Коцьо преди години и бяха на една маса. С Драганински даже са много добри приятели и по интервютата си правят четки. Когато Оцко пускаше песни в Пайнер, там му звучаха песните най-добре. Мисля, че имаше някой който му мастерираше всичко от-до за там. Но не знам кой е бил. Явно всеки когато е пускал песни с хуав звук някой кадърен му е мастерирал песните. И сега всички като са сами или дават на не толкова добри про-та да мастерират, не се получава добре. Но явно на масовия потребител не му пука особено и си слуша каквото му пуснат. Имаше наскоро една песен на която мисля, че Ганев беше правил аранжимент и Оцко мастера. И бях озадачен Защото по принцип Оцковите мастери звучат отвратително. Интересно ми е да чуя и песен от Преслава на Даймънд, както направи вече две песни за Анелия. Според мен с повече работа нещата може и да се получат. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 7 минути, DevilWish каза: За мен Оцко е много по-добър. Аз нямам предвид, че й предлага на нея еднотипни песни, ами предлага еднотипни песни НА ВСЯКА в 99,9% от случаите...... На Галена "Играй" звучи различно, но е някакво изключение..... на Сиана такива песни вече много сме слушали.... "Неговата жена" пак е по шаблон на песен на Галена и Сиана - "Мила моя", която така и не я реализираха, но тя се получи доста добре..... И трябва да се отбележи, че точно най-големите хитове в албума на Галена от новите песни не са на Ганев. Едната е авторска от Кости, другата е с аранжимент на Кости. Тоест пак е направила по-добри песни без него. Още е, но е започнал яко да издиша. На Искрата песните за Галена се получиха добре, харесва ми и музиката му за Звяр на Ариа. Различно и интересно. При Ганев почти всичко е еднакво. Ако става дума за стил, в самото начало песните на Драганински я направиха това което е. Просто е време да сменят екипа си повечето чалгарки..... За кавъри е окей, не и за авторска музика. Защо не коментирате, че певиците отиват и си искат песните как да звучат в повечето случаи. Не им предлагат само. Едва ли Оцко й вика: Како прави йа. Сакаш ли една бозица? Ето ти я готова е! Айде чао! Според мен се водят много разговори дали й харесва, дали да има нещо допълнително друго, как да са й вокалите и т.н. Дора не е толкова тъпа според мен. Като излезе Лудата дойде беше хитче. преди 4 минути, DevilWish каза: Интересно ми е да чуя и песен от Преслава на Даймънд, както направи вече две песни за Анелия. Според мен с повече работа нещата може и да се получат. От нея зависи дали ще го потърси да й направи песен. Но може и той да я потърси и да й предложи нещо. Има варианти да й е предлагал и тя да е отказвала защото не й харесва примерно. Но определено Йовков не го бива в микс и мастера. Пашев трябва да се ориентира към друг. Иначе ще продължи да звучи кенефно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Току що, FolkEmpire каза: Защо не коментирате, че певиците отиват и си искат песните как да звучат в повечето случаи. Не им предлагат само. Едва ли Оцко й вика: Како прави йа. Сакаш ли една бозица? Ето ти я готова е! Айде чао! Според мен се водят много разговори дали й харесва, дали да има нещо допълнително друго, как да са й вокалите и т.н. Дора не е толкова тъпа според мен. Ако са достатъчно умни и четат нямат да искат песен като на тая..... Със сигурност и под клиповете тези неща са се коментирали и те го знаят. По интервюта е казвано. Но има и друг момент, че на демо самите песни звучат супер различно..... не са ти като готовия вариант, а някои и отсвири нямат. Със сигурност вече чуват и крайния резултат, но самото демо - тук вече е и до музикален нюх. Разбира се, че и певицата .към днешна дата знае как ще звучи крайния вариант, но и тя решава ще излезе или не. Като музика "Дилър на любов" е на Десислава..... но аранжимента е на Ганев...... а песента е точно в проверено-хитовата стилистика на "Изтрезняваш ли, Зоопарк, Феноменален"... Не ми се вярва тя да е отишла и да е казала "Миксирай ми тези трите песни". Просто те чуват крайния вариант и въобще не се замислят, че това вече е слушано, не конкретизирам точно тази песен, защото ми е любима от последните песни на ДесиСлава, но е един от примерите каквито са Гравитация на Палома и Непокорна на Диона. Песента не е станала хит сега, защото е била актуална в определени години и на хората не им се слуша за пета година Феноменален и Изтрезняваш ли... Някак си тая плоча трябва да се смени. Също видя какъв огромен успех има "Ти не си за мен" и нея започна...... Друг е въпросът, че "Жалко" в началото изкоментирахме, че приличала на "Мотел" на Азис.... аз пък се сетих за друга песен, но най-важното е, че самата Галена е правила хитова и без Ганев. Не е нужно да се приписват заслугите само на него. Галена е работила и с Калин Димитров, Кости, Оцко, имала е и кавър-версии хитове, Преслава също и много други.... На времето не знам даже дали някой обръщаше внимание на композиторите когато слушахме, но както казах той и за Глория работеше, може би е една от първите. Ако става въпрос съм доволен много и от "В твоето легло", но след това не е имало някаква песен за Преслава която да ми хареса толкова много. А също и за Галена, то всичко след "Ти не си за мен" ми бледнее... 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Пуснете си тази песен После тази и чуйте разликата, при първата се чува супер яко, а на втората всичко свисти гадно. Пашев и Йовков ме връщат в късните 90, когато слушах на радио FM и се чуваше шума от ефира. Тука е същото. Само барабаните им се чуват добре Тук същото... Напразно пропиляна мелодия. Ненавиждам такива нечисти звуци. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Интересното е тук как всичко звучи чисто и добре. Явно проблема идва от Пашев. Или мастера и микса не са го е правил Йовков тук. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Пуснете си тази песен После тази и чуйте разликата, при първата се чува супер яко, а на втората всичко свисти гадно. Пашев и Йовков ме връщат в късните 90, когато слушах на радио FM и се чуваше шума от ефира. Тука е същото. Само барабаните им се чуват добре Пашев правеше много качествени песни на времето, но когато започна да работи само с определени изпълнители се беше поизчерпал.... Песните които чухме за Анелия.... ами постарал се е за нея. Тази която даде на Коцето и Томас - тотален хит. На мен самата песен не ми харесва, но все още се справя добре... Ще видим дали и за други ще прави песни. На Яница кавърът Най-добрата и новата й песен са от него. Той и преди си работеше с Анелия и Яница.... Само не мога да се сетя имаше ли песен за Преслава освен "Лудата дойде"? Аз до около 2012 много не следях кои са авторите на песните. Само Оцко и Кости веднага ги разпознавах.... даже без да прочета, че са те, стилът им се отличаваше. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, FolkEmpire каза: Интересното е тук как всичко звучи чисто и добре. Явно проблема идва от Пашев. А и както вече казахме Невена не е човек, който ще направи компромис с музиката си. За разлика от някои други които се опитват да имат хит..... При "Спомени" също май няма такова нещо? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, DevilWish каза: Пашев правеше много качествени песни на времето, но когато започна да работи само с определени изпълнители се беше поизчерпал.... Песните които чухме за Анелия.... ами постарал се е за нея. Тази която даде на Коцето и Томас - тотален хит. На мен самата песен не ми харесва, но все още се справя добре... Ще видим дали и за други ще прави песни. На Яница кавърът Най-добрата и новата й песен са от него. Той и преди си работеше с Анелия и Яница.... Само не мога да се сетя имаше ли песен за Преслава освен "Лудата дойде"? Аз до около 2012 много не следях кои са авторите на песните. Само Оцко и Кости веднага ги разпознавах.... даже без да прочета, че са те, стилът им се отличаваше. И на тази песен звука също е кофти заедно с вокалите. Все едно слушаш какафониите на Оцко от Хит Микс. Най-простото определение което мога да дам за сравнение е все едно изсипваш чували с пясък пред говорителя докато песните на Пашев вървят. Псссссс. На слушалки е същото. Защо като си пусна песен от световната сцена вокалите винаги звучат чисто и ясно, а само при нашите чалгарки звучат едни като през раздрани колони. Явно не се стараят достатъчно в обработката им. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, FolkEmpire каза: И на тази песен звука също е кофти заедно с вокалите. Все едно слушаш какафониите на Оцко от Хит Микс. Защо като си пусна песен от световната сцена вокалите винаги звучат чисто и ясно, а само при нашите чалгарки звучат едни като през раздрани колони. Явно не се стараят достатъчно в обработката им. Като при повечето хора, гледат да си приберат парите от песента и толкова? Не си го обяснявам... Нямам нищо против, но музиката е изкуство и за да се занимаваш с нея със сигурност ти трябва освен талант, любов и желание...... независимо за кой изпълнител твориш. А и този човек ти се е доверил. Може би и самата техника на Ганев е по-скъпа? Не знам.... Не винаги е така.... Защо Асенов например се старае повече за Алфа? В едно интервю той самия е казал, че онзи звук бил някакъв търсен ефект. Може би иска да се разпознава стилът му. Между другото като композитор ми допада на мен 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 7 минути, DevilWish каза: А и както вече казахме Невена не е човек, който ще направи компромис с музиката си. За разлика от някои други които се опитват да имат хит..... При "Спомени" също май няма такова нещо? Тя има освен барабанист и човек който разбира от аранжименти, мастери. С Евгени са работили в годините по всичките песни на Слави и Ку-Ку Бенд за звука им. За това и той прави нейните. И си звучат супер добре естествено като звук. Въпреки, че тук малко е наблегнал на басите и ниските, а високите не ги чувам както трябва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, FolkEmpire каза: Тя има освен барабанист и човек който разбира от аранжименти, мастери. С Евгени са работили в годините по всичките песни на Слави и Ку-Ку Бенд за звука им. За това и той й ги прави. Сигурно е имала намеса когато са правили този дует. Просто е една идея по-музикална от другите и го е доказвала. Да, музиката на "10 нощи" е нейна. Харесвам я тази песен. Тя е повече към поп-фолка. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 11 минути, DevilWish каза: Като при повечето хора, гледат да си приберат парите от песента и толкова? Не си го обяснявам... Нямам нищо против, но музиката е изкуство и за да се занимаваш с нея със сигурност ти трябва освен талант, любов и желание...... независимо за кой изпълнител твориш. А и този човек ти се е доверил. Може би и самата техника на Ганев е по-скъпа? Не знам.... Не винаги е така.... Защо Асенов например се старае повече за Алфа? В едно интервю той самия е казал, че онзи звук бил някакъв търсен ефект. Може би иска да се разпознава стилът му. Между другото като композитор ми допада на мен Когато хобито ти се е превърнало в работа и изкарване на прехрана става много неприятно. Защото, ако си по-материален, почваш да гледаш как да изкараш повече и повече за да си позволиш по-охолен живот. И в един момент хобито ти се превръща в дойна крава. И като започнеш да губиш нюх и да не ти се получава става кофти. Трябва да си здраво стъпил на земята и да знаеш какво правиш когато си вкарваш хобито в средство за печелене на бързи пари за други цели. Истинския музикант няма да си зареже музиката заради малко повече пари в банковата сметка. Може би главната ми страст в чалгата беше хубавата музика. Не обръщах внимание на текстове и клипове. И като ми отнеха и тая радост. Ми почвам да се ориентирам към други стилове. Това може би е едно от последните неща, които звучат супер добре. Но се усеща липсата на Венко. Басите са някак по крехки. И барабаните по леки. Евгени сякаш мастерира по софт звука. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 6 минути, FolkEmpire каза: Когато хобито ти се е превърнало в работа и изкарване на прехрана става много неприятно. Защото, ако си по-материален, почваш да гледаш как да изкараш повече и повече за да си позволиш по-охолен живот. И в един момент хобито ти се превръща в дойна крава. И като започнеш да губиш нюх и да не ти се получава става кофти. Трябва да си здраво стъпил на земята и да знаеш какво правиш когато си вкарваш хобито в средство за печелене на бързи пари за други цели. Истинския музикант няма да си зареже музиката заради малко повече пари в банковата сметка. Но и с толкова много работа и хора които те търсят.... и примерно си видял успеха на една песен, в един момент се уморяваш - нямаш муза..... Това искам да кажа, че на Ганев наистина му трябва почивка..... Просто колкото и идеи да имаш, в един момент предлага еднотипни песни и започваме да говорим, че тази песен прилича на друга. Случвало се е с Токича, случваше се с Драганински, с Кости, с Оцко...... за Пашев не се сещам, но и там е имало коментари, сега и при Ганев..... Няма нищо по-хубаво от това да си дадеш творческа пауза, за година-две..... Ето, стигна и до Сърбия с НАШИ песни, последната "Да гори в любов".... очаквам и до "Не се изтриваш" да стигнат. Има какво да взимат от Преслава, Анелия, Галена... Не се сещам взеха ли Зоопарк и Дай ми още? Но и той като Кости започна да си разпродава песните. Да, на Емилия и Трифонов - тотален хит. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 20 минути, DevilWish каза: Но и с толкова много работа и хора които те търсят.... и примерно си видял успеха на една песен, в един момент се уморяваш - нямаш муза..... Това искам да кажа, че на Ганев наистина му трябва почивка..... Просто колкото и идеи да имаш, в един момент предлага еднотипни песни и започваме да говорим, че тази песен прилича на друга. Случвало се е с Токича, случваше се с Драганински, с Кости, с Оцко...... за Пашев не се сещам, но и там е имало коментари, сега и при Ганев..... Няма нищо по-хубаво от това да си дадеш творческа пауза, за година-две..... Ето, стигна и до Сърбия с НАШИ песни, последната "Да гори в любов".... очаквам и до "Не се изтриваш" да стигнат. Има какво да взимат от Преслава, Анелия, Галена... Не се сещам взеха ли Зоопарк и Дай ми още? Но и той като Кости започна да си разпродава песните. Предполагам е видял плюс от бързите пари и е решил да взима максимелно докато може. Той, ако спре ще трябва да си свият бюджета в семейството драстично. Сиана не знам какво работи и дали изобщо работи нещо. Но май само той ги издържа. И дете и нея. Като свикнеш с по няколко бона на седмица да идват при теб, той ако спре ще станат като просяци. Е предполагам имат някакъв страничен бизнес. Но не съм сигурен. Между другото ей това е една от най-добре звучащите последни песни на Слави. И барабаните на Венко тук са класи над тези новите на Ники. И един аранжимент на Ганев който звучи супер различно от сегашните му цигании 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ето една песен на Оцко как звучеше преди, все едно слушаш някой друго му е мастерирал песента Такъв чист вокал при него в момента абсурд да чуеш и музика. И Гъбин когато ставаше за сулшане 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 За добро утро днес сутринта преди да тръгна за работа пускам Планета и започваше Моята принцеса. Много добре ми започна деня с Коце. ❤️ От днес вече въртят и клиповете на Сиана. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Защо това нещо няма повече гледания и не стана никакъв хит предвид двете имена, особено това на Слави? Много добър проект, песен и клип, единствено мутрата на Тото ми е излишна, но се появява само за 2 кадъра и поне не пее. Заслужаваше повече този проект, наистина. И е повече поп, с което я знаят Тита, странно как не потръгна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Рашия Джокович 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари