Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Тука май стабилно пазаруват гледания. В платформите не фигурира дори в Топ 100.

Глупости.. песента си е хит. Вчера в Габана пуснаха 2 пъти

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

преди 3 часа , xroflx9 каза:

Мила,сякаш не са те брулили и по-дебели. Май забрави как обикаляше махалата да се предлагаш като лека жена на Антонио.🤪

ДА! И не ме е срам от това! Под голям камък голяма змия се крие, а за моята любовна магистрала си трябват само питони
🤪

• Haha 2
  • Love 1
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Willy каза:

Първи флоп за Дамян от Уелкъм ту Бг насам?!

Нали според форума той собственоръчно беше направил Окадар хит защото е актуален?

spacer.png

Без популярно име или краден цигански кючек е никой!

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Emanuela.Carey каза:

Нали според форума той собственоръчно беше направил Окадар хит защото е актуален?

spacer.png

Без популярно име или краден цигански кючек е никой!

Просто е шоумен, подбира хитови песни, но знае с кого да направи дуетите.
image.png.4d25929d2e117965cee7a38f1e9273b6.png
Има ли БОРОВИ очи? Въпрос с повишена трудност! 

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DevilWish каза:

Просто е шоумен, подбира хитови песни, но знае с кого да направи дуетите.
image.png.4d25929d2e117965cee7a38f1e9273b6.png
Има ли БОРОВИ очи? Въпрос с повишена трудност! 

Андреа ще прави примоция на надуваема с**кс кукла по нейно въображение? 

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, fengergana каза:

ДА! И не ме е срам от това! Под голям камък голяма змия се крие, а за моята любовна магистрала си трябват само питони
🤪

Твоята бройка е показал плът. Не изглежда никак гърджав, даже доста добре сложен. Може да захвърли полотата вече.

WWW.INSTAGRAM.COM

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Lelqtian каза:

Андреа ще прави примоция на надуваема с**кс кукла по нейно въображение? 

Ще обръща микрофоните - на задна.

• Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Как ще го коментира като не го е гледала? Страх ме е!

Ще изгледа 6-7 серии в Нова плей преди участието довечера, за да е в час. Дано да е интригуващо. Ако привлече внимание, очаквам леко повишение на гледанията на "Сиромах" в съботната вечер и в неделния ден. Засега много добро задържане на песента. Първият милион е почти направен.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, asylum каза:

Ще боли…

Особено ако не си жена която носи чинии! Не може да се занимаваме с битовизми!
image.png.9ccad64c3aa0d216a7e2e12e005b9620.png

• Haha 4

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

Особено ако не си жена която носи чинии! Не може да се занимаваме с битовизми!
image.png.9ccad64c3aa0d216a7e2e12e005b9620.png

Нела прикова внимание покрай "Буря" и катастрофата. Новата й песен "Имам друг" показва стабилно задържане в ТОП 20, като се бори за ТОП 10. Прави около 40К на ден, което за пропадналата кариера на Анелия не е за подценяване. Успя да си върне част от загубеното влияние. Преди това песните й бързо се превръщаха във флопове.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Нела прикова внимание покрай "Буря" и катастрофата. Новата й песен "Имам друг" показва стабилно задържане в ТОП 20, като се бори за ТОП 10. Прави около 40К на ден, което за пропадналата кариера на Анелия не е за подценяване. Успя да си върне част от загубеното влияние. Преди това песните й бързо се превръщаха във флопове.

От "Няма драма" и "Към вратата" не съм й харесвал толкова песен колкото "Имам друг" и "Буря". Тази година пусна едни от най-любимите песни за мен, особено "Имам друг". Колкото и да звучи нелепо текста.... все едно за мен го пее :D :D :D 

• Like 1

Сподели в други сайтове

Интересен развой при сравнението между кариерите на Анелия и Емилия, които горе-долу стартират по едно време - Емилия през 2000, Анелия през 2002.

Анелия е безапелационно над Емилия в доста години от десетилетието 00, като на моменти се бори и за Певица на годината. Апогеят при Анелия е в дебютните й години и през 2012, когато печели наградата за изпълнител на годината на Планета.

В последните години обаче има шифт. Емилия бетонира името си в топ 3 на жанра вече години наред и изтласка Анелия в задните редици. Емилия има 2 номер 1 хита за последната година - "Прощавам ти" и дуета със Слави. Анелия беше наредила няколко поредни флопа.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Balkandji1 каза:

Хит Анелия! Какво предвиждаш за новия дует с Жив Комикс? 🤣

• Like 1
  • Haha 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Интересен развой при сравнението между кариерите на Анелия и Емилия, които горе-долу стартират по едно време - Емилия през 2000, Анелия през 2002.

Анелия е безапелационно над Емилия в доста години от десетилетието 00, като на моменти се бори и за Певица на годината. Апогеят при Анелия е в дебютните й години и през 2012, когато печели наградата за изпълнител на годината на Планета.

В последните години обаче има шифт. Емилия бетонира името си в топ 3 на жанра вече години наред и изтласка Анелия в задните редици. Емилия има 2 номер 1 хита за последната година - "Прощавам ти" и дуета със Слави. Анелия беше наредила няколко поредни флопа.

Да не забравяме и "Турбуленция". 

Току що, asylum каза:

Хит Анелия! Какво предвиждаш за новия дует с Жив Комикс? 🤣

На мен "Шампион" много ми харесва. Намери обаче с кого да пуска дует и тя.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Чак топ 3 не е. Там упорито си стоят Галя, Преса и Емануелция.

Джена и Теди Ломска също коват доста хитове и не са за подценяване, но Счета и Аня сякаш тежкареят над тях.

ти каза за жанра, значи трябва да броим и мъжете, а тогава всичките жени без първите 3 изпадат от топ 10.

какво мислиш за Кати!

• Like 3

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Emanuela.Carey каза:

Как ще го коментира като не го е гледала? Страх ме е!

Скъпа,не виждам благодарствена реч по мой адрес! Миналата седмица ти казах че ще пиша на Емануела да участва и ето я! Само не разбирам спинозната Ива Димчева какво ще прави там??? @fengergana да направи атентат в студиото на Нова!

• Haha 3
  • Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

На мен "Шампион" много ми харесва. Намери обаче с кого да пуска дует и тя.

Тя дуети освен с Илиян и Жив Комикс не прави! Какво мислим за дует с Галена? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, borisslav1 каза:

Тя дуети освен с Илиян и Жив Комикс не прави! Какво мислим за дует с Галена? 

Дует с Галена. Защо не? Например този с Емануела беше изненада. Много ми харесва.

• Like 2

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...