Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 минути, asylum каза: Хит Анелия! Какво предвиждаш за новия дует с Жив Комикс? 🤣 Не знаех, че пак ще имат дует. Анелия много продуктивна е станала. 3 песни за 2-3 месеца. Ами те нямаха ли вече хит Анелия и Живко Микс? От последните години май имаха популярна песен, но беше след пика в кариерата й "Дай ми още". Зависи от песента. Анелия все още не е загубила битката. Ако попаднат на песен както Емануела направи с Окадар, може и да има голям хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, asylum каза: Чак топ 3 не е. Там упорито си стоят Галя, Преса и Емануелция. Джена и Теди Ломска също коват доста хитове и не са за подценяване, но Счета и Аня сякаш тежкареят над тях. ти каза за жанра, значи трябва да броим и мъжете, а тогава всичките жени без първите 3 изпадат от топ 10. какво мислиш за Кати! Как Емануела ще е над Емилия, когато песните на Емануела бяха почнали да издишат след третия милион? А Емилия има 50-милионни хитове от последните години и са два на брой - Джале и Турбуленция. Отделно направи поредица от дуети с по над 15 млн. гледания, докато кариерата на Емануела след поредицата от хитове "Виновна", "Без чувства", "Нотариално заверен" е в упадък? Емнауела, добре че беше Дамян и Окадар, че да види масов хит. Всичко друго освен "Свекървище" беше в категорията флоп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 8 минути, DevilWish каза: Дует с Галена. Защо не? Например този с Емануела беше изненада. Много ми харесва. Ще бъде яко, но има някаква драма там, винаги съм се чудел каква. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 9 минути, xroflx9 каза: Скъпа,не виждам благодарствена реч по мой адрес! Миналата седмица ти казах че ще пиша на Емануела да участва и ето я! Само не разбирам спинозната Ива Димчева какво ще прави там??? @fengergana да направи атентат в студиото на Нова! Пиши ѝ да зареже Супер Сашка! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 15 минути, asylum каза: какво мислиш за Кати! Абсолютна тийн сензация в България няколко поредни години, до 2003-2004. Успя да издаде два или три успешни албума и сред най-големите хитове на годините. Имаше брутални продажби. Сега мисля, че не й е мястото да се завръща. Вече е улегнала дама, а почитателите й от едно време вече са остарели. Кати е образ за тийнейджърите, не върви на 50-години тепърва да се завръща. Аут към днешна дата, икона за онова време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Тийн сензацията на 2024 е КАМЕН! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 КамеЛИЛИя Иванова https://www.instagram.com/stories/kamelia_official/3487249533829295927?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTM5anV2eXBmZmthZg== 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 18 часа , Stela каза: При нас снощи за ГЕРБ пяха Камелия и Тита. Миналата година Преслава. За тях това е участие, за което получават хонорар. Много ясно, че не е нужно да подкрепят конкретната партия, за която пеят. Галош е депесарски кадър от години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, borisslav1 каза: Ще бъде яко, но има някаква драма там, винаги съм се чудел каква. Не мисля че има драма между Галена и Анелия. Харесват си и си коментират снимки от време на време. Просто Галена много подбира женските дуети, освен ако Доника не си изпроси от време на време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 6 минути, borisslav1 каза: Ще бъде яко, но има някаква драма там, винаги съм се чудел каква. За награди става въпрос. Анелия се бори за най-популярен изпълнител и в дадена година май успя, но господството на Галена никак не й се нрави. преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Пиши ѝ да зареже Супер Сашка! Да, тази торба с лай**на, трябва да бъде изтърбушена на сметището в Цалапица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, -A. каза: Тийн сензацията на 2024 е КАМЕН! Нали не ти харесваше? Хареса ли ти? Райна много бейсик продукция е почнала да пуска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Между другото сега си спомням, че между Анелия и Галена се беше създало медийно напрежение в дадена година. Анелия имаше изказвания по адрес на Галена, които не бяха топли. Беше се създала някаква война за кратко, после утихна, когато Анелия разбра, че Галена е закон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Нали не ти харесваше? Хареса ли ти? Райна много бейсик продукция е почнала да пуска. Разбира се, че не, но подкрепям новата сензация в нашите сърца и в леглото на @fengergana - Камен. Майтапа настрана, просто бутам трака за да трупнете някое гледане. Не мога да кажа, че тази песен е бейсик. Напомня много на ''Пистолет'', която беше голям хит. Ако беше дует с Тони или Фики Стораро можеше и да е хит! пс: Райна с по-добър дебют за 24 часа от Графа дето го гледаме всяка седмица в прайм тайма на БТВ. Смях! Да го махат от Гласа и неговия стол да го заеме Терзийска. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 30 минути, DevilWish каза: Да не забравяме и "Турбуленция". На мен "Шампион" много ми харесва. Намери обаче с кого да пуска дует и тя. Няма как да забравим Турбуленция, тя хит не беше виждала от на майка и п**тката, и още толкова пак няма да види. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, -A. каза: Разбира се, че не, но подкрепям новата сензация в нашите сърца и в леглото на @fengergana - Камен. Майтапа настрана, просто бутам трака за да трупнете някое гледане. Не мога да кажа, че тази песен е бейсик. Напомня много на ''Пистолет'', която беше голям хит. Ако беше дует с Тони или Фики Стораро можеше и да е хит! пс: Райна с по-добър дебют за 24 часа от Графа дето го гледаме всяка седмица в прайм тайма на БТВ. Смях! Да го махат от Гласа и неговия стол да го заеме Терзийска. Тук изказват мнение, че в топ 3 вместо Емилия била Емануела. На какво мнение си? За мен десетките милиони гледания на Емилия напълно отвяват флоповите напъни на Емануела от последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 17 минути, Balkandji1 каза: Как Емануела ще е над Емилия, когато песните на Емануела бяха почнали да издишат след третия милион? А Емилия има 50-милионни хитове от последните години и са два на брой - Джале и Турбуленция. Отделно направи поредица от дуети с по над 15 млн. гледания, докато кариерата на Емануела след поредицата от хитове "Виновна", "Без чувства", "Нотариално заверен" е в упадък? Емнауела, добре че беше Дамян и Окадар, че да види масов хит. Всичко друго освен "Свекървище" беше в категорията флоп. Буквално Подводница=Прощавам ти,не знам за каква доминация на Емилия над Емануела говориш. За Джале и Турбуленция пък е доста нагло да ги изкарваш успехи на Емилия при положение че е достатъчно да отворя коментарите на Джале и да видя,че хората я приемат за беквокалистка в проекта. За Турбуленция и ролята на румънския Тони Стораро пък да не говорим. Абсолютен късмет заради мелодията. На дуетите с Галин пък е пазарувано яко особено на Ела,хабиби. Реалните гледания сигурно са на половина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Ако гледаме само песните, тогава Емилия с Джале, Турболенция, дуетите с Тони, двата с Галин, двата с Денис, Прощавам ти итн.. е по-успешна и от Преслава за новото десетилетие, не само Емануела. На гледания е почти двойно над Преслава за тези 5 години и нещо под Галена. Жалко че всичко е само Емилия и приятели. 🥹 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 16 минути, DarkChild каза: Галош е депесарски кадър от години. То за пръв път все ено правят нов бардак със стари к**рви. Уж Ново начало, а пак Азиска и Гален на Кържали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 минути, xroflx9 каза: Буквално Подводница=Прощавам ти,не знам за каква доминация на Емилия над Емануела говориш. За Джале и Турбуленция пък е доста нагло да ги изкарваш успехи на Емилия при положение че е достатъчно да отворя коментарите на Джале и да видя,че хората я приемат за беквокалистка в проекта. За Турбуленция и ролята на румънския Тони Стораро пък да не говорим. Абсолютен късмет заради мелодията. На дуетите с Галин пък е пазарувано яко особено на Ела,хабиби. Реалните гледания сигурно са на половина. Подводница е с 9 милиона за над 2 години. Прощавам ти ще клони към 20 млн. в същия период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 7 минути, Balkandji1 каза: Тук изказват мнение, че в топ 3 вместо Емилия била Емануела. На какво мнение си? За мен десетките милиони гледания на Емилия напълно отвяват флоповите напъни на Емануела от последните години. Емануела като брой продукция е много по-активна от Емилия. Също така съм много изненадан от силното и присъствие в Spotify 200 Bulgaria. Попфолк изпълнителката с най-много песни вътре. Да не говорим, че присъстват и песни от периода в Ара като ''От моята уста'' и ''Да си плащал'' както и от Пайнерския. Уви и без да търся конспирации на мен много пъти ми започва ''Окадар'' без аз да си я пускам доброволно (autoplay). Емилия от друга страна е мнооооого по-обрана като продукция, но мисля, че хитовете и са много по-големи и запомнящи се. Емануела хит като ''Турболенция'' няма. Соло проекта ''Прощавам ти'' също е доста по-голям хит от всичко самостоятелно на Емануела от последните години. Бих казал, че са на кантар. Едната залага на количество и нацелва, другата изпипва повече проектите и от време на време се получава. То наскоро май Уили беше пуснал някаква класация тука за най-гледаните изпълнители през 2024 за да набута както винаги Галена и се опита да злепостави Емилия, но нека не забравяме, че едната пусна сигурно 15 песни тази година, докато Емилия имаше ''Шмекерия'', току-що излезналата ''Закъсня'' и май дори самия той беше забравил да вкл. ''Остави ме, любов'', която натрупа доста. Та искам да кажа, че ако Емилия беше толкова продуктивна като Галена, Емануела, алфите и т.н. щеше да е категоричен топ 3. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Balkandji1 каза: Подводница е с 9 милиона за над 2 години. Прощавам ти ще клони към 20 млн. в същия период. Не се прави на ударен. Всички знаем че видеото на Подводница в пика си имаше проблем и не се показваше отстрани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, -A. каза: Емануела като брой продукция е много по-активна от Емилия. Също така съм много изненадан от силното и присъствие в Spotify 200 Bulgaria. Попфолк изпълнителката с най-много песни вътре. Да не говорим, че присъстват и песни от периода в Ара като ''От моята уста'' и ''Да си плащал'' както и от Пайнерския. Уви и без да търся конспирации на мен много пъти ми започва ''Окадар'' без аз да си я пускам доброволно (autoplay). Емилия от друга страна е мнооооого по-обрана като продукция, но мисля, че хитовете и са много по-големи и запомнящи се. Емануела хит като ''Турболенция'' няма. Соло проекта ''Прощавам ти'' също е доста по-голям хит от всичко самостоятелно на Емануела от последните години. Бих казал, че са на кантар. Едната залага на количество и нацелва, другата изпипва повече проектите и от време на време се получава. То наскоро май Уили беше пуснал някаква класация тука за най-гледаните изпълнители през 2024 за да набута както винаги Галена и се опита да злепостави Емилия, но нека не забравяме, че едната пусна сигурно 15 песни тази година, докато Емилия имаше ''Шмекерия'', току-що излезналата ''Закъсня'' и май дори самия той беше забравил да вкл. ''Остави ме, любов'', която натрупа доста. Та искам да кажа, че ако Емилия беше толкова продуктивна като Галена, Емануела, алфите и т.н. щеше да е категоричен топ 3. И двата дуета с Галин са по-успешни от всичко на Емануела от последните години с изкл. на Окадар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 12 минути, -A. каза: Емануела като брой продукция е много по-активна от Емилия. Също така съм много изненадан от силното и присъствие в Spotify 200 Bulgaria. Попфолк изпълнителката с най-много песни вътре. Да не говорим, че присъстват и песни от периода в Ара като ''От моята уста'' и ''Да си плащал'' както и от Пайнерския. Уви и без да търся конспирации на мен много пъти ми започва ''Окадар'' без аз да си я пускам доброволно (autoplay). Емилия от друга страна е мнооооого по-обрана като продукция, но мисля, че хитовете и са много по-големи и запомнящи се. Емануела хит като ''Турболенция'' няма. Соло проекта ''Прощавам ти'' също е доста по-голям хит от всичко самостоятелно на Емануела от последните години. Бих казал, че са на кантар. Едната залага на количество и нацелва, другата изпипва повече проектите и от време на време се получава. То наскоро май Уили беше пуснал някаква класация тука за най-гледаните изпълнители през 2024 за да набута както винаги Галена и се опита да злепостави Емилия, но нека не забравяме, че едната пусна сигурно 15 песни тази година, докато Емилия имаше ''Шмекерия'', току-що излезналата ''Закъсня'' и май дори самия той беше забравил да вкл. ''Остави ме, любов'', която натрупа доста. Та искам да кажа, че ако Емилия беше толкова продуктивна като Галена, Емануела, алфите и т.н. щеше да е категоричен топ 3. Айде да не се правим че в годините преди 2024 Счетоводителката не е спамила здраво! 2020-2024 на гледания са така: 1. ГАЛЕНА - 490М 2. ЕМИЛИЯ - 352М 3. ПРЕСЛАВА - 192М ЕМАНУЕЛА - 116М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, Willy каза: Айде да не се правим че в годините преди 2024 Счетоводителката не е спамила здраво! 2020-2024 на гледания са така: 1. ГАЛЕНА - 490М 2. ЕМИЛИЯ - 352М 3. ПРЕСЛАВА - 192М Потвърдено: Емилия е в топ 3 на жанра през 2024 година. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 20 минути, Balkandji1 каза: И двата дуета с Галин са по-успешни от всичко на Емануела от последните години с изкл. на Окадар. Да. ''Алкохол'' също така е една от най-стриймваните бг песни в Спотифай. На мен ми е забавно как Mashup-а дето пусна ей така и точно когато почна да набира скорост беше скрит и месеци наред недостъпен е минал 5 милиона. преди 19 минути, Willy каза: Айде да не се правим че в годините преди 2024 Счетоводителката не е спамила здраво! 2020-2024 на гледания са така: 1. ГАЛЕНА - 490М 2. Емилия - 352М 3. Преслава - 192М Ако Емилия ни е спамила здраво, то за Галена к'во да кажем? От 2020 тя е най-голямата спамерка заедно с Алфите. Галена: Тази година ти е пуснала цели 13 клипа. 2023 - 6 проекта. 2022 - 4 проекта. 2021 - 6 проекта. 2020 - 5 проекта Общо: 34 проекта. Ако пропускам някой проект се извинявам, но просто погледнах спотифай за бърза справка. Емилия: 2024 - 3 проекта. 2023 - 5 проекта (тук съм вкл. ''Джа, джа'' която изобщо не беше за този пазар и машъп-а. Ако искаш ще добавим и трите неклипирани песни от албума и нека станат 8 ) 2022 - 4 (една от тях без клип, дуета със Стораро) 2021 - 2 (като едната е Дийлс) 2020 - 4 (като едната е ремикса на Джале) Общо: 21 проекта. (А ако не броим неклипираните песни от албума стават скромните 18). Преслава: 2024 - 3 проекта 2023 - 4 проекта 2022 - 5 проекта 2021 - 2 проекта 2020 - 1 проект Общо: 15 проекта. Та коя спами като бясна? @Balkandji1, коментирай, че Галена пуска двойно повече продукция от Преслава и доста повече от Емилия. Статистически е нормално да е над тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари