xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 По логиката на феновете на Емилия и Дора е с 41 милионен хит за това десетилетие🤭. Както винаги са нагли и безпардонни в принизяването на други изпълнители. Тръгнали да се сравняват с Емануела,която за това десетилетие има 2-3 дуета,а другата 2-3 самостоятелни🤡 Слава богу тази година видяхме,че вече и дуетите не я спасяват Счета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Нали знаете, че и в Спотифай има реклами, а също така е достатъчно дадени песни да се озоват в добри плейлисти, за да трупат дългосрочно слушания. Оттам и алгоритъмът започва да ги препоръчва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: По логиката на феновете на Емилия и Дора е с 41 милионен хит за това десетилетие🤭. Както винаги са нагли и безпардонни в принизяването на други изпълнители. Тръгнали да се сравняват с Емануела,която за това десетилетие има 2-3 дуета,а другата 2-3 самостоятелни🤡 Слава богу тази година видяхме,че вече и дуетите не я спасяват Счета. Двойно повече гледания! Емилия е втората изпълнителка след Азис с клип с над 100 милиона официални гледания! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 4 минути, -A. каза: Двойно повече гледания! Емилия е втората изпълнителка след Азис с клип с над 100 милиона официални гледания! Третата* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, meleto каза: Нали знаете, че и в Спотифай има реклами, а също така е достатъчно дадени песни да се озоват в добри плейлисти, за да трупат дългосрочно слушания. Оттам и алгоритъмът започва да ги препоръчва. Кога си видял Емануела с реклама в Спотифай и посочи в кой популярен плейлист е сложена? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 16 минути, Balkandji1 каза: Потвърдено: Емилия е в топ 3 на жанра през 2024 година. A Fiki/Medi/Azis/Damyan? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, xroflx9 каза: Третата* Представи си онаниста дето гледа този клип и си мисли, че това е Андреа. После я потърси в гугъл и види това: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, -A. каза: Представи си онаниста дето гледа този клип и си мисли, че това е Андреа. После я потърси в гугъл и види това: Емилия с такъв iconic дует КОГА?😜 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 10 минути, -A. каза: Да. ''Алкохол'' също така е една от най-стриймваните бг песни в Спотифай. На мен ми е забавно как Mashup-а дето пусна ей така и точно когато почна да набира скорост беше скрит и месеци наред недостъпен е минал 5 милиона. Ако Емилия ни е спамила здраво, то за Галена к'во да кажем? От 2020 тя е най-голямата спамерка заедно с Алфите. Галена: Тази година ти е пуснала цели 13 клипа. 2023 - 6 проекта. 2022 - 4 проекта. 2021 - 6 проекта. 2020 - 5 проекта Общо: 34 проекта. Ако пропускам някой проект се извинявам, но просто погледнах спотифай за бърза справка. Емилия: 2024 - 3 проекта. 2023 - 5 проекта (тук съм вкл. ''Джа, джа'' която изобщо не беше за този пазар и машъп-а. Ако искаш ще добавим и трите неклипирани песни от албума и нека станат 8 ) 2022 - 4 (една от тях без клип, дуета със Стораро) 2021 - 2 (като едната е Дийлс) 2020 - 4 (като едната е ремикса на Джале) Общо: 21 проекта. (А ако не броим неклипираните песни от албума стават скромните 18). Преслава: 2024 - 3 проекта 2023 - 4 проекта 2022 - 5 проекта 2021 - 2 проекта 2020 - 1 проект Общо: 15 проекта. Та коя спами като бясна? @Balkandji1, коментирай, че Галена пуска двойно повече продукция от Преслава и доста повече от Емилия. Статистически е нормално да е над тях. Верно, не се бях замислял за това. Значи Галена е хипер-продуктивна. Аз мисля, че една по-друга база за сравнение е по-меродавна. Например колко песни има даден изпълнител с над 15 млн, после с над 20 млн, после с над 30 млн. Емилия по този показател е много добре, но ако Галена издава почти двойно повече, е нормално да има два пъти по-голяма бройка песни, които да се борят за 20 и 30 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 искам мъжете да се карат и бият за мен, както вие за любимките си🤪 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Емилия си подбира проектите повече от Емануела, но е от певиците които нямат голяма твърда фен база. Може би защото не е изградила някакъв конкретен образ през годините, но за сметка на това си е лъснала имиджа на “сериозна певица”. Тоест при нея една добра песен може да я изстреля много нагоре, а флоп да я занули напълно за сезона. Емануела има по-голямо култово следване от нея, но ѝ отчитам като минус че в последните години се доверява на Сашо и Пешо да ѝ контролират кариерата. И покрай тях направи някакви колаборации като услуги с Джиа, Антонио, Саш, Крипто като трио вместо соло и тем подобни, които ѝ свалят левела. Все пак единия даже трио с Азис и Галена не му помогнаха. Но дори с флопове не изчезва от медийното пространство и хората продължават да я въртят като образ и тренд. Което в дългосрочен план ѝ подсигурява присъствие дори без сезонен хит. Дори в момента в Тикток циркулира някакво меме с нея. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, xroflx9 каза: Емилия с такъв iconic дует КОГА?😜 Надяваме се скоро! Емилия не спира да работи по нови проекти. преди 3 минути, Balkandji1 каза: Верно, не се бях замислял за това. Значи Галена е хипер-продуктивна. Аз мисля, че една по-друга база за сравнение е по-меродавна. Например колко песни има даден изпълнител с над 15 млн, после с над 20 млн, после с над 30 млн. Емилия по този показател е много добре, но ако Галена издава почти двойно повече, е нормално да има два пъти по-голяма бройка песни, които да се борят за 20 и 30 млн. Да, Галена е най-продуктивната изпълнителка в последните години. Също така постоянно се говори, че Емилия е дует певачка, но нека не забравяме как Галена също мина цялото семейство Стораро, Азис, Меди и т.н. в последните години. Има си и соло хитовете, но най-гледаните и проекти са именно дуетите с Азис. (Почти 100 милиона общо имат двата дуета). Виждаме, че Преслава е в другата крайност. Намалила е дратично издаването на песни, което се отразява и на позициите в жанра. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, fengergana каза: искам мъжете да се карат и бият за мен, както вие за любимките си🤪 Мила,след 15 минути мъжа ми ще участва в Игри на волята. Пукай се през гърба от яд😝 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Емилия си подбира проектите повече от Емануела, но е от певиците които нямат голяма твърда фен база. Може би защото не е изградила някакъв конкретен образ през годините, но за сметка на това си е лъснала имиджа на “сериозна певица”. Тоест при нея една добра песен може да я изстреля много нагоре, а флоп да я занули напълно за сезона. Емануела има по-голямо култово следване от нея, но ѝ отчитам като минус че в последните години се доверява на Сашо и Пешо да ѝ контролират кариерата. И покрай тях направи някакви колаборации като услуги с Джиа, Антонио, Саш, Крипто като трио вместо соло и тем подобни, които ѝ свалят левела. Все пак единия даже трио с Азис и Галена не му помогнаха. Но дори с флопове не изчезва от медийното пространство и хората продължават да я въртят като образ и тренд. Което в дългосрочен план ѝ подсигурява присъствие дори без сезонен хит. Дори в момента в Тикток циркулира някакво меме с нея. Да, Емануела е много харесвана от джен зи, но откакто се довери на грешните хора имам чувството, че кариерата и почна много да пропада. Има хитове от време на време, но не е тази Емануела от преди 2021. Дано ги разкара от обкръжението си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Според мен на Емануела просто не й се дават пари,защото един добър екип като на Галена със сигурност струва много. Дали пести пари за синовете си или просто е стисната не знам,но е факт че не й пука особено дали песента й ще е флоп. Има си участия,тук там снима някой по-скъп клип,на 2-3 месеца нов комерс с клетви и всичко й е наред. При нея ще има отрезвяване чак когато нареди дълга поредица от флопове и й намалеят драстично участията,преди това не очаквам промяна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, -A. каза: Да, Емануела е много харесвана от джен зи, но откакто се довери на грешните хора имам чувството, че кариерата и почна много да пропада. Има хитове от време на време, но не е тази Емануела от преди 2021. Дано ги разкара от обкръжението си. В ерите Нотариално Заверен и Ара Мюзик също е удряла на камък с песни (20 лева, Пожелавам ти, Пълно Перде, Нямам забележка), така че не е нещо необикновено. (Както и при всички други певици) Просто тогава нямаше толкова силни дебютанти и нови имена, които да запълват пространството когато лидерките не уцелват. И можеха да избутат с предната им песен, която е била по-силна, докато пуснат следващата. Сегашните нови имена стабилно си откраднаха детската аудитория и тийновете, което не се беше случвало от доста време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, xroflx9 каза: Според мен на Емануела просто не й се дават пари,защото един добър екип като на Галена със сигурност струва много. Дали пести пари за синовете си или просто е стисната не знам,но е факт че не й пука особено дали песента й ще е флоп. Има си участия,тук там снима някой по-скъп клип,на 2-3 месеца нов комерс с клетви и всичко й е наред. При нея ще има отрезвяване чак когато нареди дълга поредица от флопове и й намалеят драстично участията,преди това не очаквам промяна. Не мисля че даването на пари е някакъв фактор. Без Чувства и Като Теб имат доста евтини клипове, а станаха по-големи хитове от други лъскави продукции. Бълването също фигурира още от Оцковата ѝ ера и е нещо коментирано дори от самата Пепа. Просто както Ема сама е казвала, когато хареса песен иска да я пусне веднага. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Не мисля че даването на пари е някакъв фактор. Без Чувства и Като Теб имат доста евтини клипове, а станаха по-големи хитове от други лъскави продукции. Бълването също фигурира още от Оцковата ѝ ера и е нещо коментирано дори от самата Пепа. Просто както Ема сама е казвала, когато хареса песен иска да я пусне веднага. Коментирай,че когато излезе тази песен целия форум твърдеше,че ще е флоп защото стартира с някакви мизерни гледания за 24 часа,а към днешна дата май е най-гледаната самостоятелна песен на Емануела! Можеш ли да познаеш кой беше един от хората,които твърдяха,че ще е флоп? Започва с М и завършва на лето🤭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: Коментирай,че когато излезе тази песен целия форум твърдеше,че ще е флоп защото стартира с някакви мизерни гледания за 24 часа,а към днешна дата май е най-гледаната самостоятелна песен на Емануела! Можеш ли да познаеш кой беше един от хората,които твърдяха,че ще е флоп? Започва с М и завършва на лето🤭 Неговите предсказания кога са били верни? Сега и за Сиромах каза че нямало да направи милион и вървяло по-зле от Без Аналог. За доста песни, които са ставали хитове тук първоначално се пише че ще са флопове - Купих ти сърце, Феноменален, Да Гори в Любов и тн. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Неговите предсказания кога са били верни? Сега и за Сиромах каза че нямало да направи милион и вървяло по-зле от Без Аналог. За доста песни, които са ставали хитове тук първоначално се пише че ще са флопове - Купих ти сърце, Феноменален, Да Гори в Любов и тн. Това за Феноменален камъни в моята градинка ли са?🤪 Тогава имаше война във форума между мен @Slavi @Balkandji1 и @Stela и се заяждахме постоянно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, xroflx9 каза: Това за Феноменален камъни в моята градинка ли са?🤪 Тогава имаше война във форума между мен @Slavi @Balkandji1 и @Stela и се заяждахме постоянно. Била си 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 @-A. коментирай че този хит на Бургаската Селена ще ми е от най-слушаните песни за месеца 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Била си Аз винаги съм😜 Пускай Елвиса в Игри на волята! Да видим дали си е платил за участие в Ол Старс сезона,защото според мен да! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 час, -A. каза: Та коя спами като бясна? @Balkandji1, коментирай, че Галена пуска двойно повече продукция от Преслава и доста повече от Емилия. Статистически е нормално да е над тях. Преслава е пуснала 17 проекти това десетилетие с общо 190М. Първите 6 най-гледани клипа на Галена това десетилетие надминават 210М. Удобно си включил всякакви колаборации с Доника, Антонио, Матео в които влиза като гост, но аз в горната цифра смятах само лийд проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 19 минути, xroflx9 каза: Пускай Елвиса в Игри на волята! Да видим дали си е платил за участие в Ол Старс сезона,защото според мен да! Не гледам такива безизвестни бактерии! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари