Jump to content

Поп фолк скандали (Октомври 2024)

Препоръчани коментари

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Николко.  6 часа е дезинфекцирала и търкала след "сесията" на Доня Галина ... Хубаво се е преорентирала, дано тая година най-накрая уцели късмета "ново професионално занимание" от новогодишната баница  

Аз пък очаквам много, с вдигнат крак най-големите хитове се получават!:D Виж, че даже няколко песни са направили:heart:

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Публикувани снимки

преди 28 минути, Lelqtian каза:

Николко.  6 часа е дезинфекцирала и търкала след "сесията" на Доня Галина ... Хубаво се е преорентирала, дано тая година най-накрая уцели късмета "ново професионално занимание" от новогодишната баница  

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Gerganafen каза:

Аз пък очаквам много, с вдигнат крак най-големите хитове се получават!:D Виж, че даже няколко песни са направили:heart:

Най-големите хитове, но оргиналния въпрос не беше ли за песни? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, fengergana каза:

Райна е минала Дамян по гледания

ХИТ: РАЙНА и камен

Райнуш смаза "хит мейкъра" Тамян:1000(33): Без кючек или подкрепата на актуално име е просто "на Ваня Ориджинъл мъжа"

• Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gerganafen каза:

Райнуш смаза "хит мейкъра" Тамян:1000(33): Без кючек или подкрепата на актуално име е просто "на Ваня Ориджинъл мъжа"

скъпи, сега като Гери изкара римейк с Токича,Лиди пусне песен и аз спя с теб ще се пръскаш от

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, fengergana каза:

скъпи, сега като Гери изкара римейк с Токича,Лиди пусне песен и аз спя с теб ще се пръскаш от

Викаш да отпразнуваме подобаващо тези събития🤪 Чак и Райнето изкара по-успешен дует с дебютант от съпругът на Ваня:D

• Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , asylum каза:

IMG_5172.png

IMG_5171.png

Представи си да работиш с доказан плагиат-некадърник.

преди 32 минути, fengergana каза:

Райна е минала Дамян по гледания

ХИТ: РАЙНА и камен

Камен прави песента.

• Thanks 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, DarkChild каза:

Представи си да работиш с доказан плагиат-некадърник.

Ами то ако търсим някой, който няма и една плагиатствана песен, направо да закриваме :D 

Щом @fengergana каза, че Гертрудис е следващата, значи е така - за Десс позна, че ще е ремикс, а не нова песен:heart:

• Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

Ами то ако търсим някой, който няма и една плагиатствана песен, направо да закриваме :D 

Щом @fengergana каза, че Гертрудис е следващата, значи е така - за Десс позна, че ще е ремикс, а не нова песен:heart:

оо как помниш😍 влюбена съм!!!

добави ме в инстаграм да ти пратя нещо🤪

• Wow 1
  • Kiss 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Gerganafen каза:

При въпросния всяка една песен му е крадена. Не само една.

И си мисля, че го изгониха от Пайнер точно защото започна да става наречено с откровените му кражби и от фирмата ги е хванало шубе от дела. Уж щеше да се занимава с поп музика? И какво направи там? Нищо.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DarkChild каза:

При въпросния всяка една песен му е крадена. Не само една.

И си мисля, че го изгониха от Пайнер точно защото започна да става наречено с откровените му кражби и от фирмата ги е хванало шубе от дела. Уж щеше да се занимава с поп музика? И какво направи там? Нищо.

Ако не беше Токича, Анелия щеше да е никоя, нямаше да ни вдъхновява и образова с интервютата си и хитови фрази като "На майка ти питката" и "Да не ми е сестра?" нямаше да съществуват. Да не му отричаме приноса на човека. :) 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Ако не беше Токича, Анелия щеше да е никоя, нямаше да ни вдъхновява и образова с интервютата си и хитови фрази като "На майка ти питката" и "Да не ми е сестра?" нямаше да съществуват. Да не му отричаме приноса на човека. :) 

Това е Счета

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Това е Счета

За Сестрата също, но ако Аня не беше певица, нямаше да хване Коко, Счета нямаше да й го вземе и култовото й интервю за "Сигнално жълто" нямаше да съществува. :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Balkandji1 каза:

Не бързайте да се радвате за Райна. При предната й песен бяха купувани гледания. Даже беше коментирано тук. Нищо чудно отново малко да е пазарила.

Дамян беше зациклил на 70к, сега Райна още е на 80к, а той на 125к, така че личи си кой пазари

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, fengergana каза:

но все пак не е топ хита от мами,който чакахме с @GSA @Gerganafen u @-A..

Зле те чувам правеше по 100к на ден и й трябва такъв хит и това десетилетие

Зле те чувам е хита на мами. Не мисля, че ще получим пак такъв проект от нея.

Обаче музиката дето и е направил Деян Асенов е хубава. Да продължава да работи с него, може и да и се получи следващия път.

• Like 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Gerganafen каза:

Интересно как говориш с насмешка за Анелия, а не любимката ти - много по-неуспешна нейна колежка.

А на майка ти питката не е бисер на Анелия.

• Like 2
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...